Αρχή Εκδηλώσεις Επιλέγω Ζωή απ’ την Αρχή! 7ήμερο Εργαστήρι στην Ερέτρια | ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.

Επιλέγω Ζωή απ’ την Αρχή! 7ήμερο Εργαστήρι στην Ερέτρια | ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.

2 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Δευτέρα 5 έως Κυριακή 11 Ιουλίου
Ερέτρια, Εύβοια

Ένα 7ήμερο ταξίδι ολοκληρωτικής μεταμόρφωσης!

 

Είσαι ευπρόσδεκτος στην ομάδα μας..

Αν επιθυμείς να έρθεις ξανά σε επαφή με εκείνο το μικρό παιδί που ήσουν κάποτε, να το ακούσεις, ίσως για πρώτα φορά… και να το πάρεις μια τόσο σφιχτή αγκαλιά… όπως δεν πήρε ποτέ κανένας εσένα…. και να το αγαπήσεις δυνατά…
Και τότε.. αφού εσύ θα το έχεις «κοιτάξει» όπως κανένας άλλος, θα το γεννήσει από την αρχή και σαν ένας υπέροχος πατέρας ή μια υπέροχη μητέρα, θα το αγκαλιάσεις δυνατά και θα το αγαπήσεις βαθιά και με ανιδιοτέλεια, ακριβώς όπως αξίζει σε κάθε πλάσμα σε αυτή τη γη, τότε… θα δεις τα κομμάτια του ένα ένα, να ενώνονται ξανά και “μαζί” πλέον
θα ταξιδέψετε σε μέρη που ονειρευτήκατε από τότε.. επιλέγοντας να ξεκινήσετε τη ζωή σας από την αρχή και βρίσκοντας επιτέλους την ευτυχία που πάντα αναζητούσατε και σας άξιζε!

Είσαι ευπρόσδεκτος στην ομάδα μας..

Αν έχεις ανάγκη να πάψεις εκείνες τις εσωτερικευμένες φωνές των γονιών σου, που έχουν ριζώσει για τα καλά μες στο μυαλό σου και σου υπαγορεύουν τι να κάνεις, μην αφήνοντας σου επιλογές.
Αν και εσύ όπως οι περισσότεροι, κουβάλησες τα τραύματα τους, προκειμένου να απαλύνεις τις πληγές τους… προκειμένου να τους κάνεις να σε αγαπήσουν…
Αν και εσύ, συνδέθηκες με την ανεπάρκεια τους, ακριβώς όπως έκαναν και εκείνοι με τους δικούς τους γονείς, προκειμένου να ανήκεις… γιατί πραγματικά, είχες μεγάλη ανάγκη να ανήκεις.. το γνωρίζω…

Είσαι ευπρόσδεκτος στην ομάδα μας..

Αν έχεις σκοπό και επιθυμείς πραγματικά να κοιτάξεις πίσω … στο τότε.. και με αγάπη να αφήσεις εκεί πίσω.. στα παλιά… ότι δεν χρειάζεσαι και δεν σου κάνει καλό να κουβαλάς στην πλάτη σου.
Αν έχεις αποφασίσει να αποδεχτείς, πως όλα όσα σου έλεγαν ήταν δικές τους πεποιθήσεις και δικοί τους φόβοι, που ποτέ δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν και αν χρειάζεται να σου γίνει σαφές πως ΕΣΥ Διαφέρεις!
πως ΕΣΥ μπορείς.. ΕΣΥ ψάχνεσαι… ΕΣΥ βρίσκεσαι εδώ και διαβάζεις αυτές τις γραμμές, προσπαθώντας να βρεις την ίαση της ψυχής σου.
πως ΕΣΥ, είσαι αρκετός γιατί ξέφυγες… γιατί όσα δύσκολα και αν πέρασες, δεν έπαψες ποτέ να προσπαθείς… να θέλεις… να γίνεις καλύτερος!

Είσαι ευπρόσδεκτος στην ομάδα μας..
Αν αναρωτιέσαι, γιατί επιμένεις να ελκύεις λάθος συντρόφους, ενώ σε ταλαιπωρούν… αν αναρωτιέσαι, τι είναι εκείνο που δεν βλέπεις και πέφτεις συνεχώς στο ίδιο μοτίβο.
Αν αναρωτιέσαι τι χρειάζεται να δουλέψεις με τον εαυτό σου, ώστε να αρχίσεις να ελκύεις συντρόφους που μπορούν να σε αγαπήσουν πραγματικά.

Αλήθεια… πιστεύεις πως σου αξίζει να αγαπηθείς;
Αν βαθιά μέσα σου πιστεύεις..
όσους φόβους και αν έχεις, όσο και αν έχεις απογοητευθεί…
αν έχεις έστω και μια μικρή σταλίτσα ελπίδας, ότι θα καταφέρεις επιτέλους να το αλλάξεις και να αρχίσεις να ελκύεις το ιδανικό, τότε Είσαι ευπρόσδεκτος στην ομάδα μας!

Αν επιθυμείς να πάρεις εργαλεία με τα οποία θα σπάσεις τείχη, που δεν σου επέτρεπαν να περάσεις απέναντι, μοτίβα που σε έκαναν να πέφτεις συνεχώς σε κακοποιητικές σχέσεις… σε ανθρώπους που δεν δείχνουν και δεν νιώθουν τυχεροί που υπάρχεις στη ζωή τους.

Αν λοιπόν, πιστεύεις πως ήρθε η ώρα να επιλέξεις, Ζωή απ’ την Αρχή.

Αν θέλεις να μαζέψεις ένα ένα τα κομμάτια που σου λείπουν, ώστε να ολοκληρώσεις το παζλ της ζωής σου, τότε έλα μαζί μας, σε αυτό το μαγικό ταξίδι 7 ημερών για να μάθεις πως να επουλώνεις όμορφα και με αγάπη τις πληγές σου. Και αυτό δεν θα σημαίνει πως δεν θα τις έχει πλέον, θα σημαίνει όμως, πως αυτές οι πληγές δεν θα ορίζουν πλέον τη ζωή και την ευτυχία σου…. γιατί αυτές ο πληγές θα είναι πλέον, ο θησαυρός στο μπαούλο σου.

Βρες τον τρόπο και τον χρόνο να χαρίσεις στο εαυτό σου αυτό το μοναδικό δώρο ζωής ώστε να έρθεις σε επαφή με αυτό που πραγματικά είσαι και έχεις… γιατί πέρα από κάθε φόβο, πόνο και θλίψη που σου δόθηκε, σου δόθηκε και ένα μοναδικό Δώρο και αυτό είναι η ζωή.. και αυτή τη ζωή και αυτό το Δώρο, έχεις δικαίωμα και οφείλεις να το ζήσεις στο έπακρο!

 

Η εβδομάδα μας θα καλύπτει το τρίπτυχο:
  • Διαλογισμός
  • Υγιεινή διατροφή & ευεξία
  • Βιωματικά εργαστήρια

και φυσικά από τις διακοπές μας δεν θα λείπουν τα παιχνίδια στην θάλασσα, οι βόλτες στην πόλη και το ποτάκι μας στα μπαράκια.

Μέσα από το υπέροχο αυτό ταξίδι, επιλογής Νέας Ζωής, θα πραγματώσουμε μία ολική αναδόμηση και αποτοξίνωση του οργανισμού μας, απελευθερώνοντας περιττά κιλά και άχρηστα βάρη από επάνω μας.. ενώ οι βουτιές στα σμαραγδένια νερά, σε συνδυασμό με τον σαγηνευτικό ήχο των κυμάτων και την συμπαράσταση του ενός προς τον άλλον, θα μας ενδυναμώνουν στην προσπάθεια μας για την ολοκληρωτική αυτή αλλαγή.

Το πρόγραμμα του ταξιδιού προς τη Νέα μας Ζωή:

Δευτέρα –> Θα ασχοληθούμε με το εσωτερικό παιδί που κρύβουμε μέσα μας και ίσως έχουμε παραμελήσει στην πορεία του χρόνου.

Τρίτη – Θα ανακαλύψουμε τους λόγους για τους οποίους νιώθουμε ένοχοι, θα ακούσουμε αυτές τις φωνές που μας φωνάζουν και μας απειλούν. Θα τους απαντήσουμε και θα βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, συγχωρώντας τον εαυτό μας, απαιτώντας την ελευθερία μας και διεκδικώντας τη δύναμη μας.

Τετάρτη – Θα αναλύσουμε τις γονεϊκές σχέσεις αλλά και τρόπο αποδέσμευσης με αγάπη.

Πέμπτη – Θα εμβαθύνουμε επάνω στο τομέα των ερωτικών σχέσεων, καθώς και την λάθος επιλογή συντρόφων.

Παρασκευή – Θα έρθουμε σε επαφή με τις άπειρες δυνατότητες μας και θα μετουσιώσουμε τις πληγές σε θησαυρό.

Σάββατο – Ήρθε η στιγμή να δημιουργήσουμε τη νέα μας ζωή.

Κυριακή – Θα κλείσουμε το υπέροχο αυτό ταξίδι, μοιράζοντας τις σκέψεις και την εμπειρία μας.

 

Εισηγήτρια: Ανδριάννα Γεροντή


 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Δευτέρα 5 έως Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Απαραίτητη η κράτηση θέσης | Συμπληρώστε την Φόρμα ενδιαφέροντος.

Το εργαστήρι θα ξεκινάει το πρωί στις 10:00 με ενδιάμεσο διάλειμμα για μπάνιο και φαγητό και θα συνεχίζεται το απόγευμα ως το βραδάκι. Έπειτα, ξεκούραση, βόλτα και ποτάκι.

Τόπος Διεξαγωγής: Ερέτρια Εύβοια
Ξενοδοχείο Grandbeu-hotel

Κόστος: 780€
Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται διαμονή, πρωινό & γεύμα.

Για την εγγραφή σας η προκαταβολή ανέρχεται στα 300€ ( η οποία δεν επιστρέφεται).
H εξόφληση πραγματοποιείται εως τέλος Ιουνίου (30.06.2021).

Οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Γι’ αυτό παρακαλώ πολύ, μην προχωρήσετε σε κατάθεση αν πρώτα δεν επιβεβαιώσετε την θέση σας στο Τηλ. 2111185253 – 6936504508

TΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ
ΕΘΝΙΚΗ IBAN: GR 6501104160000041634239721
ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN: GR2801710410006041149005153
EUROBANK IBAN: GR 8802600920000160200099132
ALPHA BANK IBAN: GR7701403490349002002010513
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Γεροντή Ανδριάννα

Κατά την κατάθεσή σας παρακαλούμε εισάγετε: όνομα, επίθετο, τίτλο σεμιναρίου και κατόπιν πληρωμής, μας αποστέλλετε με email την απόδειξη για άμεση κατοχύρωση της θέσης σας στο [email protected]

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.
| Ανδριάννα Γεροντή | 215 5151681 | [email protected] | www.kethesy.gr

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης “ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.” είναι αδειοδοτημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., επίσημο φορέα του Υπουργείου Παιδείας (Κωδικός αδείας: Α.Π. ΕΟΠΠΕΠ: 56557 / 2017), πιστοποιημένο από την BACP (British Association for Counselling and Psychotherapy) και συνεργάτης του NOCN, του μεγαλύτερου Βρετανικού Φορέα Πιστοποίησης, για το τριετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα σπουδών ψυχολογίας.
Επίσης, κατέχει πιστοποίηση ποιότητας ISO 9001 και είναι αναγνωρισμένο από τον Σύλλογο Ε.Ε.Α.Ψ.Ε.Σ. (Ελληνική Εταιρεία Ανασυνδυασμένης Συμβουλευτικής – Εκλεκτικής Ψυχοθεραπείας).

***Σε όλα τα σεμινάρια χορηγείται Βεβαίωση Παρακολούθησης ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. 1
(με την πιστοποίηση του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.)

 

Είπαν για την κα. Γεροντή:

Έρρικα Δ.
“Ανδριάνα μου…
Οι άμυνες μας χαλαρώνουν όσο χαλαρώνουμε κι εμείς και μάλλον έτσι, η αρχική μου απάντηση ‘Ενδιαφέρομαι’ – γι’ αυτό σου το σεμινάριο- άλλαξε σε ‘Θα Πάω’… Κι ενώ άλλαξε η απάντηση, νιώθω ν’ άλλαξα ήδη κι εγώ που ήρθα και το έκανα κοντά σου!
Κι επειδή νιώθω ότι γεμίζεις βαθιά, κι εσύ, μέσα από κάθε έναν από εμάς και γεμίζω κι εγώ λέγοντας στους ανθρώπους πως με κάνουν να νιώθω, ήθελα να μοιραστώ αυτό : χθες, για πρώτη φορά, βρήκα το παιδάκι μου τόσο γρήγορα, το είδα τόσο ξεκάθαρα και το άκουσα τόσο δυνατά… Χθες, για πρώτη φορά ως ενήλικη, μίλησα στο παιδάκι μου χωρίς να προσπαθώ να το δυναμώσω, να το εκλογικεύσω και να του δώσω διαχειριστικές λύσεις (κάτι που δούλεψα και στη θεραπεία μου για να μην το κάνω και στους γιοκάρες μου)…

Μόνο να το ακούσω, να το καταλάβω και να του δείξω ότι είμαι και θα είμαι εκεί και θα το αγαπώ, ό,τι κι αν πει, ό,τι κι αν κάνει! Και χθες, για πρώτη φορά, έγραψα, ως παιδάκι σε χαρτί το ‘φοβάμαι, νιώθω μόνη, θα μείνετε ό,τι κι αν κάνω; Θα μ’ αγαπάτε;’… Κάτι οι άμυνες, κάτι η ευελιξία μου, ίσως, στη χρήση της γλώσσας, κάτι η σκέψη του ‘αν το γράψεις, το κάνεις υπαρκτό και πραγματικό’, δε μ είχαν αφήσει ποτέ να το αποτυπώσω απλά, ευθέως και ξεκάθαρα. Κι αυτό για μένα ήταν μαγικό! Γιατί κουράστηκα να παλεύω με φαντάσματα κι η αλήθεια είναι ότι μόνο με τα πραγματικά και τα υπαρκτά μπορείς, στ’ αλήθεια, να έρθεις αντιμέτωπος, να παλέψεις και να νικήσεις!
Είσαι στ’ αλήθεια ευλογημένος άνθρωπος… Και έχεις το χάρισμα να χαρίζεις απλόχερα από αυτά που, αν κρίνω απ’ όσα κι εσύ έχεις μοιραστεί μαζί μας, δε σου χαρίστηκαν…κι όσο σε παρακολουθώ να μοιράζεις και να μοιράζεσαι, χωρίς να φοβάσαι, όπως χρόνια φοβόμουν εγώ, την έκθεση, με μαθαίνεις και κάτι ακόμα :οι άνθρωποι, ουσιαστικά, εκτίθενται, μόνο όταν κρύβονται… Γιατί πάντα η αλήθεια μας είναι πιο δυνατή, πιο ηχηρή και πιο πρόδηλη απ’ όποια περίτεχνη μάσκα κι αν ανακαλύψαμε για να την καλύψουμε… Και σ’ ευχαριστώ, βαθιά κι ειλικρινά, που κάθε δική σου αλήθεια, με φέρνει πιο κοντά στη δική μου!!!
Σ ευχαριστώ και γι’ αυτό το θεραπευτικό ταξίδι, που εύχομαι να κάνουν άπειροι ακόμα άνθρωποι μαζί σου, κοντά σου, δίπλα σου!!!!”
Μαρία Σ.
“Είμαι ενθουσιασμένη, τόσο για την ανθρώπινη, όσο και για την ψυχοθεραπευτική προσέγγιση που ακολουθήθηκε στο βιωματικό σεμινάριο. Σας ευχαριστώ πολύ!!!!”
Γιώργος Κ.
“Μέσα από το σεμινάριο έμαθα να αγαπώ τον εαυτό μου μέσω της αποδοχής και ανακαλύπτοντας τα δυνατά μου σημεία.”
Μαρίνα Π.
“Το σεμινάριο «Θεραπεύοντας το Εσωτερικό μου παιδί» με βοήθησε να αλλάξω τρόπο σκέψης και να μεταμορφώσω τη ζωή μου! Με αγαπώ κάθε μέρα και περισσότερο και έπρεπε να αντιληφθώ ότι αυτό είναι που μου δίνει νόημα. Ευχαριστώ πολύ για όσα μου προσφέρατε!”
Γιώτα Π.
“Συγχαρητήρια και ένα ευχαριστώ, στην κα Ανδριάννα για τον τρόπο προσέγγισης του καθενός μας στο σεμινάριο, καθώς αγγίζει ευαίσθητες πτυχές μας.”
Σοφία Ρ.
“Η επανεκκίνηση ήταν δύσκολη στην αρχή, αλλά το αποφασιστικότερο βήμα όντως γίνεται όταν τα βρίσκεις τελικά με εσένα τον ίδιο. Σε ευχαριστώ, γιατί αγκάλιασα για πρώτη φορά το δικό μου εσωτερικό παιδί, η αγαλλίαση και η ασφάλεια που ένιωσα ήταν τρομερή.”
Χρήστος Ι.
“Κι όμως, αυτό το σεμινάριο με βοήθησε να καταλάβω ότι ΜΠΟΡΩ. Αξίζω πολλά παραπάνω και αν πραγματικά θέλω θα τα καταφέρω ο κόσμος να γυρίσει. Σας ευχαριστώ για το κλειδί της πόρτας του μυαλού μου που εντόπισα.”

Αυτό που μου αρέσει από τα μηνύματα και τα νέα σας, είναι να μαθαίνω για τα μικρά καθημερινά βήματα που κάνετε, θαύματα θα τα ονομάσω εγώ, και αυτό γιατί χρειάζεται μόχθος προσωπικός για να αλλάξεις και να συνειδητοποιήσεις ότι ο μοναδικός που μπορεί να αλλάξει το μονοπάτι σου και να χαράξει την δική πορεία στη ζωή, είσαι ΕΣΥ.

Με αγάπη! Ανδριάννα

 

 

 

Newsletter εγγραφή

 

Ημερομηνία

05 - 11 Ιούλ 2021
Έληξε!

Ώρα

Ολοήμερη

Ετικέτες Εκδηλώσεων

Δραστηριότητες,
Εναλλακτικές διακοπές

Τοποθεσία

Εύβοια

Διοργανωτής

ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ
Τηλέφωνο
215 5151681, 6936 504508
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
[email protected]
Ιστοσελίδα
www.kethesy.gr
QR Code
 
Send this to a friend