.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Επιτυχία και Ευημερία | Chiara Perfetti & Γιώργος Σταμούλης

Επιμορφωτικό σεμινάριο "Επιτυχία και Ευημερία" | Chiara Perfetti & Γιώργος Σταμούλης

758 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Ελάτε στο επιμορφωτικό σεμινάριο «Επιτυχία και Ευημερία» του Pranic Healing και της Όμορφης Ζωής, στο πλαίσιο του “Ευημερώ”, την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου (18:30) στην Τρίαινα. Mάθετε πώς να ξεπερνάτε τα εμπόδια στο δρόμο σας προς την επιτυχία και πως να χρησιμοποιείτε τις δυσκολίες προς όφελός σας!

  • Προστατέψτε τους στόχους σας από κακόβουλες σκέψεις και αρνητικά άτομα και κατανοήστε τον τρόπο με τον οποίο οι σκέψεις σας επηρεάζουν την οικονομική σας κατάσταση.
  • Γιατί η επιτυχία δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο!

Βασισμένο στις διδασκαλίες του MCKS Pranic Healing

Τι είναι το Pranic Healing;

Το Pranic Healing είναι ένα εξελιγμένο και δοκιμασμένο σύστημα ενεργειακής θεραπείας το οποίο αναπτύχθηκε από τον ιδρυτή και Δάσκαλο Choa Kok Sui. Είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο και διαδιδόμενο σύστημα εναλλακτικής, συμπληρωματικής  θεραπευτικής και είναι παγκόσμια αναγνωρισμένο στους κόλπους της επιστημονικής, ιατρικής και εκπαιδευτικής κοινότητας.

Το Pranic Healing είναι ένα απλό αλλά ισχυρό και αποτελεσματικό σύστημα θεραπείας, το οποίο δεν αγγίζει το σώμα του ασθενή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαχείριση απλών περιπτώσεων όπως ο πονοκέφαλος και το άγχος αλλά και πιο σοβαρών προβλημάτων όπως τραυματισμοί, αλλεργίες και υπέρταση.

Οι τεχνικές του βασίζονται στην αναγνώριση της ύπαρξης του ενεργειακού σώματος, το οποίο εκτείνεται πέρα από το φυσικό σώμα και αλληλεπιδρά με αυτό, αλλά και στην έμφυτη ικανότητα του σώματος για αυτοΐαση. Δεδομένου ότι οποιαδήποτε ανισορροπία στο φυσικό επίπεδο εκδηλώνεται πρώτα στο ενεργειακό, η προσέγγιση του Pranic Healing εμπεριέχει τη χρήση ζωτικής ενέργειας ή αλλιώς Prana με σκοπό την επίτευξη μιας ενεργειακής εξισορρόπησης η οποία ενισχύει και επιταχύνει την διαδικασία της αυτοθεραπείας του σώματος, έχοντας έτσι ως αποτέλεσμα την ταχύτερη ανάρρωση του πάσχοντος σε σωματικό συναισθηματικό και νοητικό επίπεδο.

Pranic Healing και Ευημερία

Από τη στιγμή που όλα είναι ενέργεια και απαιτούν τη χρήση ενέργειας, έτσι και η ευημερία και η επιτυχία μας, δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτόν τον κανόνα. Εάν γνωρίζουμε τον τρόπο να χρησιμοποιήσουμε την ζωτική ενέργεια η οποία υπάρχει άφθονη στο περιβάλλον μας, τότε η επίτευξη των στόχων μας σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο μπορεί να γίνει ευκολότερα και ταχύτερα!

Τι θα μάθετε σε αυτό το σεμινάριο:

  • Πώς να ξεπερνάτε τα εμπόδια στο δρόμο σας προς την επιτυχία και τον τρόπο να χρησιμοποιείτε τις δυσκολίες για την ενδυνάμωσή σας
  • Τον τρόπο να προστατεύετε τους στόχους σας από κακόβουλες σκέψεις και αρνητικά άτομα
  • Πως ο τρόπος που σκέφτεστε επηρεάζει την οικονομική σας κατάσταση
  • Πώς να κάνετε τις σκέψεις σας πιο δυνατές ώστε να υλοποιούνται πιο εύκολα

Και πολλά περισσότερα!

Εισηγητές:
Chiara Perfetti και Γιώργος Σταμούλης

Μάθετε περισσότερα για το Pranic Healing, μέσα από μια υπέροχη συνέντευξη που μας παραχώρησε η Chiara Perfetti, επικεφαλής του RAMA στην Ελλάδα !

 


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 | 18:30 – 21:30
Προσέλευση – εγγραφές: 18:00-18:30

Κόστος συμμετοχής:
12,40 Eυρώ(10+24% ΦΠΑ)
στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα εδώ (με πιστωτική κάρτα ή τραπεζική κατάθεση)

15 Ευρώ (12,10+24% ΦΠΑ) στην γραμματεία της εκδήλωσης

Τόπος Διεξαγωγής:
Triaena Business Center – Triaena Tours & Congress
Λεωφ. Μεσογείων 15, Αμπελόκηποι
11526 Αθήνα
1ος όροφος

Μετρό Στάση Αμπελόκηπων, Στάση Μεγάρου Μουσικής
Λεωφορεία
Στάση Γαλαξιας Χ95, 230, Β5, Α5
Στάση Αθήναιον  3, 10, 550, Ε14
Στάση Αμπελόκηποι 14,  550, 653, Α7, 3, 18, 10, 19, Ε14

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Ρούλα Τσουκαλή: 6971 895629 | evimero@omorfizoi.gr | https://www.omorfizoi.gr/evimero/

 

Δείτε όλα τα σεμινάρια του ευημερώ

 


Chiara Perfetti και Γιώργος Σταμούλης

Οι επικεφαλής του Rama – Ελληνικός Οργανισμός Pranic Healing, Chiara Perfetti και Γιώργος Σταμούλης, εκπαιδεύτηκαν στο Pranic Healing πριν από 14 χρόνια στην Ιταλία.

Σήμερα είναι πιστοποιημένοι δάσκαλοι των σεμιναρίων: Basic, Advanced, Ψυχοθεραπείας και Κρυσταλλοθεραπείας στην Ελλάδα και την Κύπρο και πιστοποιημένοι Pranic Ψυχοθεραπευτές, εξασφαλίζοντας ένα σταθερά ποιοτικό και ταυτόχρονα λειτουργικό επίπεδο, σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς που άπτονται των σεμιναρίων και των θεραπευτικών δραστηριοτήτων τους. Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του Rama το 2006, προωθούν σταθερά την εφαρμογή των τεχνικών του Pranic Healing ως συμπληρωματική ενεργειακή θεραπεία, με απώτερο στόχο την αναβάθμιση και τη βελτίωση των συνθηκών ζωής και υγείας όλων ανεξαιρέτως των πολιτών και των κοινωνικών ομάδων.

O Rama -Ελληνικός Οργανισμός Pranic Healing, είναι από το 2006 ένας οργανισμός που ως επίσημος δικαιοδόχος και συνεργάτης του Institute of Inner Studies Inc., έχει ως κύρια αποστολή του τη διδασκαλία και διάδοση του Pranic Healing στην Ελλάδα και την Κύπρο.


 

4ο Φεστιβάλ Κουνταλίνι Γιόγκα

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
26 Σεπτεμβρίου 2018
Ώρα:
18:30 έως 21:30
Κόστος:
12.4€ – 15€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, , , , ,

Διοργανωτής

Όμορφη Ζωή
RAMA – Ελληνικός Οργανισμός Pranic Healing & Arhatic Yoga

Χώρος Διεξαγωγής

Triaena Business Center
Λεωφ. Μεσογείων 15, Αμπελόκηποι
Αθήνα, Αττική 11526 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
210-7499342, 318, 328
Website:
http://www.facebook.com/TriaenaTours/
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend