Αρχή Αρχική Ετήσιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα NLP Practitioner – Life Coaching | ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.
Το μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με 2 πτυχία! Coaching- NLP σε εντατικό μονοετές πρόγραμμα

Ετήσιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα NLP Practitioner – Life Coaching | ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.

Από Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου
Αθήνα και Online

 

Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα μας “ NLP PRACTITIONER & LIFE COACHING ” RESTART YOUR LIFE είναι το μοναδικό που περιλαμβάνει τα 2 πτυχία του « NLP – COACHING » σε ένα εντατικό πρόγραμμα ενός (1) έτους. Μετά το πέρας της εκπαιδεύσεώς σας θα έχετε την δυνατότητα να εργαστείτε ως Σύμβουλοι Προσωπικής Ανάπτυξης ή να τα χρησιμοποιήσετε στην άσκηση της επαγγελματικής σας δραστηριότητας.

Μέσα στην εκπαίδευση, περιλαμβάνεται η θεωρητική εκπαίδευση, οι βιωματικές ασκήσεις και οι εργασίες των ομάδων.

Στο τέλος κάθε εκπαιδευτικής ενότητας οι σπουδαστές εκπονούν εξειδικευμένη εργασία και δίνουν γραπτές εξετάσεις. Χορηγείται σε ηλεκτρονική μορφή αναλυτικό εκπαιδευτικό υλικό και Διεθνώς Πιστοποιημένη βεβαίωση Σπουδών.

Το NLP COACHING προσφέρει βιωματικές τεχνικές για τη δημιουργία νέων αποτελεσμάτων στη ζωή μας. Ίσως θα θέλαμε να έχουμε μια αποτελεσματικότερη επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω μας, ή να απολαμβάνουμε ομαλότερες σχέσεις χωρίς εντάσεις, μια καλύτερη κοινωνική ζωή ή ακόμα να έχουμε μεγαλύτερη επιτυχία στην επαγγελματική μας σταδιοδρομία, ή να απαλλαγούμε από μια αρνητική συνήθεια ή έναν φόβο ή απλά να γνωρίσουμε τον εαυτό μας καλύτερα. Ίσως να είμαστε επιτυχημένοι με μια συμβατική έννοια, αλλά να υπάρχουν ακόμα μέσα πράγματα που θέλουμε να αλλάξουμε και δεν το κάνουμε. Με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το NLP COACHING για να προπονηθούμε, ώστε να νιώσουμε πιο ευτυχισμένοι και πιο ικανοποιημένοι.

Αντίστοιχα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το NLP στην εργασία μας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το NLP για να συμβουλεύσουμε τους συναδέλφους μας αποτελεσματικότερα, να αναπτύξουμε τις πωλήσεις, να κάνουμε πιο αποτελεσματικές παρουσιάσεις και να βελτιώσουμε την επικοινωνία και τη διαχείριση ατόμων & ομάδων.

Θέλω να δηλώσω συμμετοχή  >>

 


Έναρξη Προγράμματος:
Life Coaching: Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022
Nlp Practitioner: Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου 2023

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Life Coaching- Το πρόγραμμα διεξάγεται δύο φορές τον μήνα ανά δεκαπέντε ημέρες, Τετάρτη στις 17:30 – 21:30, καθώς μία Παρασκευή και ένα Σάββατο τον τελευταίο μήνα του προγράμματος, όπου πραγματοποιούνται τα role playing.

NLP Practitioner- Το πρόγραμμα διεξάγεται δύο φορές τον μήνα ανά δεκαπέντε ημέρες, Τετάρτη στις 17:30 – 21:30, καθώς μία Παρασκευή και ένα Σάββατο τον τελευταίο μήνα του προγράμματος, όπου πραγματοποιούνται τα role playing.

Τόπος Διεξαγωγής: Online και Δια ζώσης

Επένδυση συμμετοχής:
120€ εγγραφή και 80€ ανά μήνα για 6μήνες για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Life Coaching  & 120€ εγγραφή και 80€ ανά μήνα για 6μήνες για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Nlp Practitioner.

Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής:
ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. | Ανδριάννα Γεροντή | 215 5151681 | [email protected] | www.kethesy.gr

 

Newsletter εγγραφή

 

 • 00

  ημέρες

 • 00

  ώρες

 • 00

  λεπτά

 • 00

  δευτερόλεπτα

Ημερομηνία

14 Σεπ 2022

Ετικέτες Εκδηλώσεων

Εκπαίδευση,
Προβεβλημένη εκδήλωση,
Εναρξη Μαθημάτων

Τοποθεσία

ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ
Κηφισίας 125-127

Τοποθεσία 2

Online

Διοργανωτής

ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ
Τηλέφωνο
215 5151681, 6936 504508
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
[email protected]
Ιστοσελίδα
www.kethesy.gr

 
Send this to a friend