.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

EVEXIA Yoga Retreat | Έφη Κόρπου

Έφη Κόρπου retreat

136 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Σάββατο 19 Ιουνίου έως Δευτέρα 21 Ιουνίου
Λουτρά Υπάτης

Εκδρομή απόδραση – Τριήμερο Αγ. Πνεύματος

 

Με χαρά σας προσκαλώ σε μια εκδρομή απόδρασης το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος στα Λουτρά Υπάτης (230 χλμ από Αθήνα – 311 χλμ από Θεσσαλονίκη), συνδυάζοντας χαλάρωση, τόνωση και αναζωογόνηση μέσα από την θεραπευτική δύναμη που μας προσφέρει απλόχερα η φύση.

Θα συνδυάσουμε μπάνιο στα θερμά λουτρά της περιοχής που είναι πολύ γνωστά από την αρχαιότητα για τα οφέλη που προσφέρουν στο σώμα και το πνεύμα, καθημερινή άσκηση γιόγκα και διαλογισμού και πεζοπορία στην ευρύτερη περιοχή της Υπάτης και στους πρόποδες της πολύχρωμης, ζωηρής και ελατοδασένιας Οίτης.

Η διαμονή μας θα γίνει στο πολύ ιδιαίτερο ξενοδοχείο Οίτη, που λειτουργεί από το 1896 και έχει ανακηρυχθεί απ’το υπουργείο πολιτισμού ως ιστορικό διατηρητέο μνημείο της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς της χώρας. Με ιδιαίτερη αισθητική και ωραίους εξωτερικούς χώρους, θα φιλοξενήσει την άσκηση και την χαλάρωσή μας, ενώ βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα λουτρά.

Πιθανές περιηγήσεις που μπορούμε να κάνουμε είναι να ανηφορίσουμε για την ημιορεινή κωμόπολη της Υπάτης με τα βυζαντινά τείχη και τις παμπάλαιες εκκλησίες και να απολαύσουμε μια θαυμάσια ορεινή διαδρομή που θα μας φέρει στην μονή του οσίου Αγάθωνα και στην ελατόφυτη Καστανιά που βρίσκεται στα όρια του εθνικού δρυμού. Επίσης μπορούμε να επισκεφθούμε τα εξωτερικά θερμά λουτρά των Θερμοπυλών, εκεί που κατά την μυθολογία ο Ηρακλής όφειλε την δύναμή του, ή  να κολυμπήσουμε στις θάλασσες της  Φθιώτιδας. Το πρόγραμμα θα είναι αρκετά ευέλικτο ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας!

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

19/6 Σάββατο
Πρωί – αναχώρηση από Αθήνα οδικώς με carpooling και άφιξη στο ξενοδοχείο μέχρι τις 12:00 περίπου. Γνωριμία με το μέρος και μεταξύ μας καθώς και μεσημεριανό γεύμα. Επίσκεψη στα θερμά λουτρά για χαλάρωση και ήπιο μάθημα Hatha yoga αργά το απόγευμα.

20/6 Κυριακή
Πρωινό δυναμικό μάθημα Hatha Yoga και breakfast στο ξενοδοχείο, πεζοπορία στην φύση της περιοχής και επιστροφή το απόγευμα για φαγητό. Νωρίς το βράδυ μάθημα yoga nidra και διαλογισμού.

21/6 Δευτέρα
Πρωινό δυναμικό μάθημα Hatha Yoga (108 χαιρετισμοί στον ήλιο αφιερωμένοι στο θερινό ηλιοστάσιο) και breakfast στο ξενοδοχείο, χαλάρωση στα θερμά λουτρά, και επιστροφή προς τα πίσω, με πιθανές στάσεις στη θάλασσα για μπάνιο και τις θερμές πηγές Θερμοπυλών.

Χρωστάμε στον εαυτό μας φροντίδα και αγάπη!

LOVE AND LIGHT

 

Διοργανώτρια: Έφη Κόρπου
δασκάλα γιόγκα RYT500 και σύμβουλος υγείας & ευεξίας


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 έως Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Κόστος: 130 Ευρώ

Το κόστος περιλαμβάνει:

  • διαμονή σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό στο ξενοδοχείο (υπάρχει δυνατότητα μονόκλινου με μικρή επιβάρυνση)
  • είσοδο στα θερμά λουτρά της Υπάτης
  • 4 μαθήματα γιόγκα

***Δηλώσεις συμμετοχής το συντομότερο δυνατόν με προκαταβολή 65 ευρώ.

* Τα εστιατόρια της περιοχής διαθέτουν ποιοτικά και οικονομικά γεύματα, και η μεταφορά μας στο μέρος μπορεί να μοιραστεί με τα αυτοκίνητα που διαθέτουμε (και τα έξοδα κίνησης φυσικά).

Τόπος Διεξαγωγής:
Ξενοδοχείο Οίτη , Λουτρά Υπάτης, Φθιώτιδα
Πληροφορίες για τα λουτρά στο www.loutraypatis.gr

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Έφη Κόρπου | 6936651643 | [email protected] | Facebook: KorpouEffie

 

Newsletter εγγραφή


 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
19 Ιουνίου
Τέλος:
21 Ιουνίου
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:

Χώρος Διεξαγωγής

Λουτρά Υπάτης
Υπάτη, Φθιώτιδα 35016 Ελλάδα
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend