.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εξ΄ Αποστάσεως Κβαντικές Συστημικές Αναπαραστάσεις | Κέλλυ Δαμίγου

κβαντικες συστημικες αναπαραστασεις

630 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Η Συστημική Αναπαράσταση θεμελιώθηκε από τον Γερμανό Ψυχοθεραπευτη Bert Hellinger στις αρχές της δεκαετίας του ’80.

Είναι μια βιωματική μέθοδος η οποία αποκαλύπτει βαθιές και κρυφές αλήθειες που δρουν ασυνείδητα σε ένα σύστημα με το οποίο είμαστε συνδεδεμένοι πχ. οικογενειακό, εργασιακό κτλ.

Η διαχρονική εξέλιξη της είναι η Κβαντική Συστημική Αναπαραστάση. Σ΄ αυτήν την εξελιγμένη μέθοδο, μας δίνεται η δυνατότητα μέσα από «Αγγελικές Κβαντικές Σπείρες» AQS να εμπλουτίσουμε την παλιά καταγραφή, με υψηλές θετικές συχνότητες, δονήσεις και πληροφορίες, από όλα τα τάγματα των Αγγέλων. Αυτές μεταφέρονται στο πεδίο του προβλήματος και δημιουργούν μέσα σε δευτερόλεπτα μεγάλες θετικές αλλαγές, που μπορούν με ειδικό τρόπο μέτρησης να επιβεβαιωθούν.

 

Μέσα από μία Ατομική Κβαντική Συστημική Αναπαράσταση, και σύμφωνα με το ΑΙΤΗΜΑ που απασχολεί τον θεραπευόμενο, ανακαλύπτουμε τι χρειάζεται να επιλυθεί, κυρίως όταν δεν γνωρίζουμε ποια είναι η ρίζα του προβλήματος. Για να γίνει μία Αναπαράσταση, είναι απαραίτητο να έχει προηγηθεί μία ατομική εξ΄ αποστάσεως συνεδρία για να ληφθεί γενεόγραμμα. Μέσα από το γενεόγραμμα, ο θεραπευτής έχει στη διάθεση του για την αναπαράσταση το ιστορικό με όλες τις πληροφορίες της τωρινής ζωής, αλλά και των προγόνων του αιτούντος.

 

Την ημέρα που ορίζουμε να γίνει η αναπαράσταση, Εκπαιδευμένοι Εκπροσώποι συντονίζονται με την ενέργεια των ατόμων ή της κατάστασης που σε απασχολεί (Αίτημα), έτσι ώστε να αποκαλυφθεί το υποσυνείδητο δυναμικό που ενεργεί. Εσύ απο απόσταση (μέσω Skype-Messenger) θα έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθείς την εξέλιξη της θεραπείας.

 

Στόχος είναι να μπορέσεις να έρθουν στην επιφάνεια τα υποσυνείδητα εμπόδια, να τα αποδεχτείς, και εμείς να συντονίσουμε το πεδίο με νέες ενέργειες και λύσεις, φέρνοντας θεραπεία.

 

Εάν λοιπόν δεν έχεις καταφέρει εδώ και καιρό απο μόνος/η σου να μετουσιώσεις τα εμπόδια που έχουν έρθει στην ζωή σου και θέλεις να συντονιστείς με Λύσεις, τότε η Εξ΄ Αποστάσεως Κβαντική Συστημική Αναπαράσταση είναι η Κατάλληλη Θεραπευτική Μέθοδος για εσένα.

 

Σ  ευχαριστώ για την Εμπιστοσύνη σου!

Με εκτίμηση,
Κέλλυ Δαμίγου

 


 

Κόστος: Η Οικονομική Συνεισφορά της Ατομικής Κβαντικής Αναπαράστασης με Προσωπικό Αίτημα, για τα Μέλη του Χώρου Love Truth Life είναι: από 150€ στα 100€ (πλέον ΦΠΑ).
Εάν είσαι Νέο Μέλος, είναι απαραίτητο να έχει προηγηθεί μία ατομική Συνεδρία για λήψη Γενεογράμματος.

 

Τόπος διεξαγωγής: Online

 

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
6946 426298 | [email protected] | www.lovetruthlife.gr | Facebook

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
1 Απριλίου
Τέλος:
2 Ιουλίου
Κόστος:
100€ – 150€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, ,
Ιστοσελίδα:
https://lovetruthlife.gr/constellationskype/

Χώρος Διεξαγωγής

Online
Online, Ελλάδα + Χάρτης Google
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend