.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Expansion Workshop I “Φτιάξε τις σχέσεις σου” | Αργύρης Σ. Μάρδας

Expansion Workshop I "Φτιάξε τις σχέσεις σου" | Αργύρης Σ. Μάρδας

3 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Μάθε πώς μπορείς μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να απελευθερώσεις αρνητικά ή τοξικά συναισθήματα και να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου σε όλους της τους τομείς με το πρώτο βαθμό των Expansion Workshops I : “Φτιάξε τις Σχέσεις σου” από την Expansion Method (Μέθοδος Άμεσης Συναισθηματικής Αποφόρτισης)το Athens Synthesis Center του Ψυχολόγου Πάνου Ασημάκη και την ΡΟΗ ΑμΚΕ, υπο την επιστημονική εποπτεία του ICEM (International Council of Expansion Method)*. Ξεκινάει το Σάββατο 06 Οκτωβρίου στις 10:00 στο Athens Synthesis Center του Ψυχολόγου Πάνου Ασημάκη.

Θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες τα Expansion Workshop ΙΙ (Γνώρισε ποιός είσαι και πέτυχε τους στόχους σου) και Expansion Workshop III (Απελευθέρωσε τη δύναμή σου).

Οι διαπροσωπικές μας σχέσεις είναι οι πιο σημαντικές σχέσεις που έχουμε στη ζωή μας. Ορίζουν την ψυχολογίας μας και την ικανότητά μας να αντιμετωπίζουμε τα καθημερινά μας προβλήματα. Πρέπει όλοι μας να γνωρίσουμε το εργαλείο που παρέχει η Expansion Method και μας βοηθά να απελευθερώνουμε ότι έχουμε κρατήσει μέσα μας και μας βαραίνει με τον πιο ασφαλή και ανώδυνο τρόπο.

“Αποφορτίζοντας τα αρνητικά συναισθήματα από τον πυρήνα της προσωπικότητας θα δούμε να βελτιώνονται άμεσα οι διαπροσωπικές μας σχέσεις αλλά και η σχέση μας με ότι μας περιβάλλει. Δεν είναι κάτι μαγικό, είναι η επιστημονική καινοτομία που προσφέρει η Expansion Method” μας λέει ο Αργύρης Σ. Μάρδας. “Σας περιμένω όλους να γνωρίσετε από κοντά την δύναμη που κρύβεται μέσα σας και να την απελευθερώσετε. Αυτό είναι ένα Σεμινάριο που δεν πρέπει κανένας να χάσει”.

Οφέλη για τους συμμετέχοντες:

Θα γνωρίσουμε μαζί:

  • Πώς να απελευθερώνουμε τα συναισθηματικά “βάρη” του παρελθόντος ανώδυνα και με ασφάλεια.
  • Πώς να φροντίζουμε τον εαυτό μας για να μην κρατάει μέσα του τοξικά συναισθήματα.
  • Πώς να απελευθερώσουμε την εσωτερική μας δημιουργική δύναμη και να την κάνουμε πράξη.
  • Θα γίνει μια πλήρης ομαδική εφαρμογή της μεθόδου σε όλους τους συμμετέχοντες και θα καταφέρουν να αποφορτίσουν το συναισθηματικό βάρος που τους εμποδίζει να βελτιώσουν τις διαπροσωπικές τους σχέσεις.

Η Expansion Method είναι μια απο τις πιο αποτελεσματικές και καινοτομικές ψυχολογικές μεθοδολογίες Άμεσης Συναισθηματικής Αποφόρτισης. Έχει βραβευτεί με το μετάλλιο του Υποστηρικτή από την ΕΛΠΙΔΑ και συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, την Ελληνικη Εταιρεία Μαστολογίας, την ΕΛΠΙΔΑ, το ΚΕΦΙ, το Athens Synthesis Center κ.α. Παίρνει μέρος σε ευρωπαϊκά προγράμματα και έχει συνεχώς αυξανόμενη παρουσία στα ευρωπαϊκά δρώμενα.

Εισηγητής:
Αργύρης Μάρδας Στραβελάκης
Δημιουργός της Δονητικής Διεύρυνσης και της Expansion Method
www.expansionmethod.com
Σκηνοθέτης, συγγραφέας

Δήλωσε συμμετοχή

 


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 | 10:00 – 18:00

Κόστος συμμετοχής: 120 Ευρώ
70 ευρώ : Early Bird, Φοιτητές, άνεργοι, άνω των 65, σπουδαστές Athens Synthesis Center, όσοι επαναλαμβάνουν το σεμινάριο.
200 ευρώ :“Φέρε κι ένα φίλο σου”, τιμή για 2 άτομα.

Τόπος Διεξαγωγής:
Athens Synthesis Center, Λ. Κηφισίας 125-127, 4ος Όροφος, Αμπελόκηποι (Σταθμός Μετρό Πανόρμου)

Πληροφορίες για Δηλώσεις Συμμετοχής:
210 3210033, 2109841088  | [email protected] | www.greekta.gr

*Στο πρόγραμμα δεν μπορούν να λάβουν μέρος όσοι λαμβάνουν ψυχιατρικά φάρμακα, έχουν διαγνωστεί με κάποια ψυχολογική πάθηση ή λαμβάνουν κάποια ναρκωτική ουσία. Στα άτομα άνω των 60 ετών για την συμμετοχή τους χρειάζεται πρώτα τηλεφωνική συνέντευξη.


Αργύρης Μάρδας Στραβελάκης:

Argiris_stravelakis

Ο Αργύρης Μάρδας Στραβελάκης είναι ο εμπνευστής και δημιουργός της καινοτομικής μεθόδου Άμεσης Συναισθηματικής Αποφόρτισης και Επίτευξης Στόχων, Expansion Method, πρώην πρόεδρος του ICEM και δημιουργός της ενεργειακής δονητικής θεραπείας Vibrative Expansion (Δονητική Διεύρυνση). Είναι Συγγραφέας, Εισηγητής, Θεραπευτής.

Διευθύνει την Αστική Μη κερδοσκοπική Εταιρία ΡΟΗ, το κέντρο εκπαίδευσης και προσφοράς υπηρεσιών της μεθόδου Expansion, Human Evolution Center (Κέντρο Ανθρώπινης Εξέλιξης), το εξειδικευμένο κέντρο Δημοσίων Σχέσεων για συγγραφείς και εκδόσεις, Publin και το site πώλησης προϊόντων της Expansion Method, Frilie. Έχει εκδώσει το πρώτο του βιβλίο με τίτλο Expansion Chronicles: Αναγέννηση, από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Από το 2009 ταξιδεύει στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο μεταδίδοντας τη απελευθερωτική γνώση της Expansion Method. Είναι επικεφαλής της Επιστημονικής ομάδας της συντονίζοντας Ψυχολόγους, Ψυχοθεραπευτές, Ολιστικούς και Συμπληρωματικούς θεραπευτές, Life Coach, NLP coach κ.α. Έχει έντονη φιλανθρωπική δράση με την Μη Κερδοσκοπική Εταιρία ΡΟΗ με συνεργασίες όπως: ΕΛΠΙΔΑ, ΚΕΦΙ (Σύλλογος φίλων καρκινοπαθών Αθήνας), Χαμόγελο του Παιδιού και άλλα ιδρύματα και οργανώσεις.

Το 2016 βραβεύθηκε από τον ίδρυμα Μαριάννα Βαρδινογιάννη και την ΕΛΠΙΔΑ με το Μετάλλιο του Υποστηρικτή για την συνεισφορά του στη συναισθηματική αποφόρτιση ανθρώπων που πάσχουν από καρκίνο.


 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
6 Οκτωβρίου 2018
Τέλος:
7 Οκτωβρίου 2018
Κόστος:
70€ – 120€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, ,

Διοργανωτής

Expansion Method
Τηλέφωνο:
210 9841088
Email:
Website:
http://expansionmethod.com/
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Χώρος Διεξαγωγής

Athens Synthesis Center
Λ. Κηφισίας 125-127
Αθήνα, Αττική 11524 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
210 3210033
Website:
https://greekta.gr
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend