.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Expansion Workshop: Βιωματικό Εργαστήριο Συναισθηματικής Αποφόρτισης και Επίτευξης Στόχων | Αργύρης Μάρδας Στραβελάκης

1.498 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

 

           Δήλωση συμμετοχής

 

To Human Evolution Center και το International Council of Expansion Method (ICEM) σας προσκαλούν σε ένα και μοναδικό εορταστικό Expansion Workshop, για να αποχαιρετήσουμε τα τοξικά μας συναισθήματα και να πετύχουμε τους στόχους μας για να ξεκινήσει η νέα χρονιά με νέα δυναμική!

Στο βιωματικό εργαστήριο παρουσιάζεται από το 2016 και το έχουν παρακολουθήσει πάνω από 600 άτομα που επιβεβαιώνουν τα ευεργετικά τους οφέλη (ποσοστό επιτυχίας 91%, 4 και 5 αστέρια). Στο Workshop εφαρμόζεται η καινοτόμος ψυχολογική μέθοδος άμεση συναισθηματικής αποφόρτισης και επίτευξης στόχων: Expansion Method. Έχει βραβευτεί από την ΕΛΠΙΔΑ για την προσφορά της στην ψυχολογική υποστήριξη ατόμων που πάσχουν από καρκίνο και συνεργάζεται με γνωστά ιδρύματα και πανεπιστήμια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Επαναπροσδιορίζουμε, τι είναι εφικτό

Μέσω βιωματικών και διαδραστικών παιχνιδιών και ασκήσεων, βελτιώνουμε την ψυχολογία μας, πετυχαίνουμε τους στόχους μας και κατακτάμε την πρωτόγνωρη αίσθηση Συναισθηματικής Αποφόρτισης του πυρήνα της προσωπικότητας.

Θα καταφέρουμε:

Να αποφορτίσουμε την τοξικότητα από τον πυρήνα του θυμού και του φόβου
Να νιώσουμε την πρωτόγνωρη αίσθηση της άμεσης συναισθηματικής ενδυνάμωσης
Να ξαναβρούμε τη χαμένη αισιοδοξία τους και τη διάθεση για ζωή
Να προγραμματίσουμε τον πιο γρήγορο δρόμο για την επίτευξη των στόχων τους μας
Να βελτιώσουμε τη ζωή μας στους βασικούς τομείς: Καριέρα, Σχέσεις, Υγεία.
Να θέσουμε ρεαλιστικούς στόχους και να ορίσουμε τον δρόμο προς την επίτευξή τους

Είπαν για το Απελευθερωτικό Σεμινάριο, άτομα που το παρακολούθησαν:

“Ήταν ένα άνοιγμα σε κάτι νέο, εντατικό, διαφορετικό! Συνειδητοποίησα πώς λειτουργούν τα τοξικά μου συναισθήματα και πως με περιορίζουν στην ζωή μου. Η Απελευθέρωση τους ήταν μια ολοκληρωτικά νέα εμπειρία. Ευχαριστήθηκα την ομάδα και φεύγω με ανανεωμένο τον έρωτα για Ζωή!” Αρετή 34 χρονών

“Το 2ήμερο αυτό είναι για εμένα η πρώτη επαφή που είχα ποτέ με τον εαυτό μου. Πήρα μια πολύ όμορφη εμπειρία που μου έδειξε έναν τρόπο να κατανοήσω περισσότερα για εμένα αλλά και να βρω το κέντρο μου. Το τέλος του σεμιναρίου ήταν υπέροχο! Σας ευχαριστώ για όλα” Ράνια 27 χρονών

Εισηγητής: Αργύρης Μάρδας Στραβελάκης, δημιουργός της Δονητικής Διεύρυνσης και της Expansion Method
www.expansionmethod.com

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης & θα διανεμηθεί το αντίστοιχο Εκπαιδευτικό Υλικό, μετά το πέρας του εργαστηρίου.


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 | 18:30 – 21:30
Προσέλευση – εγγραφές: 18:00-18:30

Κόστος: 10 Ευρώ

Τόπος Διεξαγωγής:
ΠΟΛΙΣ Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
(Είσοδος από Φιλοθέης 69Β)
14121 Ηράκλειο, Αττική
κοντά στο Σταθμό ΗΣΑΠ (Ηράκλειο Αττικής)

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
210 8000009, 210 2770181 | info@polis.edu.gr | www.polis.edu.gr

 

Δήλωση συμμετοχής

 


Αργύρης Μάρδας Στραβελάκης:

Argiris_stravelakis

Ο Αργύρης Μάρδας Στραβελάκης είναι ο εμπνευστής και δημιουργός της καινοτομικής μεθόδου Άμεσης Συναισθηματικής Αποφόρτισης και Επίτευξης Στόχων, Expansion Method, πρώην πρόεδρος του ICEM και δημιουργός της ενεργειακής δονητικής θεραπείας Vibrative Expansion (Δονητική Διεύρυνση). Είναι Συγγραφέας, Εισηγητής, Θεραπευτής.

Διευθύνει την Αστική Μη κερδοσκοπική Εταιρία ΡΟΗ, το κέντρο εκπαίδευσης και προσφοράς υπηρεσιών της μεθόδου Expansion, Human Evolution Center (Κέντρο Ανθρώπινης Εξέλιξης), το εξειδικευμένο κέντρο Δημοσίων Σχέσεων για συγγραφείς και εκδόσεις, Publin και το site πώλησης προϊόντων της Expansion Method, Frilie. Έχει εκδώσει το πρώτο του βιβλίο με τίτλο Expansion Chronicles: Αναγέννηση, από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Από το 2009 ταξιδεύει στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο μεταδίδοντας τη απελευθερωτική γνώση της Expansion Method. Είναι επικεφαλής της Επιστημονικής ομάδας της συντονίζοντας Ψυχολόγους, Ψυχοθεραπευτές, Ολιστικούς και Συμπληρωματικούς θεραπευτές, Life Coach, NLP coach κ.α. Έχει έντονη φιλανθρωπική δράση με την Μη Κερδοσκοπική Εταιρία ΡΟΗ με συνεργασίες όπως: ΕΛΠΙΔΑ, ΚΕΦΙ (Σύλλογος φίλων καρκινοπαθών Αθήνας), Χαμόγελο του Παιδιού και άλλα ιδρύματα και οργανώσεις.

Το 2016 βραβεύθηκε από τον ίδρυμα Μαριάννα Βαρδινογιάννη και την ΕΛΠΙΔΑ με το Μετάλλιο του Υποστηρικτή για την συνεισφορά του στη συναισθηματική αποφόρτιση ανθρώπων που πάσχουν από καρκίνο.


Δήλωσε συμμετοχή !

Το σεμινάριο εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων και διαλέξεων Μετα-Μόρφωση για όλους, που συνδιοργανώνουν η Όμορφη Ζωή, το “Πόλις” Κέντρο Πολιτισμού κι Εκπαίδευσης κι επιλεγμένοι εισηγητές.
Αυτόνομα, ολοκληρωμένα, χρηστικά σεμινάρια σε εξαιρετικά προσιτή τιμή!

 

Σεμινάρια "Μετα-μόρφωση για όλους !"


 

Εγγραφή στις ενημερώσεις της Όμορφης Ζωής

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
6 Δεκεμβρίου 2017
Ώρα:
18:30 έως 21:30
Κόστος:
10€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,

Χώρος Διεξαγωγής

ΠΟΛΙΣ Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
Ηράκλειο Αττικής, Αττική 14121 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
21 0800 0009
Website:
www.polis.edu.gr
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend