Αρχή Αρχική Φωτογράφιση αύρας Kirlian | Κάρολος Τσιλιγκιριάν
Φωτογραφία ανθρώπινης αύρας

Φωτογράφιση αύρας Kirlian | Κάρολος Τσιλιγκιριάν

Πολλές φορές θα έχετε ακούσει για την «ανθρώπινη αύρα» ή τα Chakras. Υπάρχουν μάλιστα κάποιοι άνθρωποι που έχουν την ικανότητα να αισθανθούν την αύρα ή να δουν τα χρώματα της.

Χάρη στην σύγχρονη επιστήμη είναι εφικτό να μετρήσουμε την αύρα, και την κατανομή της βιοενέργειας στο ανθρώπινο σώμα.

 

 

Ο πιο γνωστός και επιστημονικός τρόπος φωτογράφισης της αύρας ενός ανθρώπου είναι η φωτογράφιση Kirlian, και την πραγματοποιούμε στα γραφεία του Your Growth Guide.

Ο τρόπος είναι πολύ απλός. Τοποθετείτε τα δάχτυλα διαδοχικά στη συσκευή «Crownscope 2» και στη συνέχεια μέσω ειδικού λογισμικού βλέπουμε την αύρα, την κατάσταση των ενεργειακών κέντρων (Chakras), και πλήθος άλλων στοιχείων για τα βασικά όργανα του σώματος σου.

Η φωτογράφιση αύρας είναι εξαιρετικό εργαλείο για την αυτογνωσία, και μπορεί εν δυνάμει να βοηθήσει στην πρόληψη ασθενειών (δεν αποτελεί ιατρική διάγνωση αλλά δείχνει την κατανομή της βιοενέργειας στο σώμα, και ανισορροπίες).

Που Χρησιμεύει

Η κατάσταση της αύρας, το μέγεθος της, η πυκνότητα, και η ομοιομορφία δεν είναι τυχαία. Κάθε αλλαγή στη συναισθηματική κατάσταση, στις σκέψεις κ.τ.λ. αντικατοπτρίζονται στην αύρα. Στην πράξη πρώτα επηρεάζεται το ενεργειακό σώμα και στη συνέχεια βλέπουμε τη διαφορά στο φυσικό σώμα. Για το λόγο αυτό, η φωτογράφιση αύρας είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για την πρόληψη ασθενειών από ενεργειακής σκοπιάς.

Υπάρχουν περιπτώσεις που μέσα από ανισορροπίες της αύρας, και μπλοκαρίσματα σε ενεργειακά κανάλια, μπορούμε να εντοπίσουμε καταστάσεις που αν χρονίσουν μπορούν να οδηγήσουν σε προβλήματα στα δόντια, στους πνεύμονες, στο πεπτικό σύστημα, στο ανοσοποιητικό κ.τ.λ. Αυτό είναι πολύ λογικό αν το σκεφτούμε. Όταν δε δίνουμε πολλή ενέργεια σε μια συσκευή τι γίνεται; Δε λειτουργεί ή δε λειτουργεί ικανοποιητικά. Αν για παράδειγμα έχουμε μειωμένη ενέργεια στο πρώτο chakra της βάσης, είναι πιθανό αν το αγνοήσουμε για καιρό, να προκύψουν μελλοντικά θέματα με τα ισχία, τα πόδια, την συνολική ενέργεια του σώματος, την πνευματική διαύγεια.

Υπάρχουν πάνω από 200 διεθνείς μελέτες για τη μέθοδο, και η Bioentech διαθέτει track record 12+ ετών επιτυχημένης πορείας.

Τι μας Δείχνει

Το Crownscope εκτός από τη φωτογραφία της αύρας μας εμφανίζει πλήθος χρήσιμων στοιχείων για την υγεία και την προσωπικότητα ενός ανθρώπου από την ενεργειακή σκοπιά.

Πόσο κοστίζει η φωτογράφιση αύρας

Το ραντεβού για την φωτογράφιση της αύρας σας κοστίζει 50€, και δίδεται έκπτωση 15€ αν αναφέρετε ότι μας βρήκατε από το Omorfizoi. Στη συνέχεια της φωτογράφισης συζητούμε για τα ευρήματα, τι μπορεί να τα έχει προκαλέσει και το τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την αύρα σας και την ενεργειακή υγεία σας.

Θέλω να φωτογραφήσω την αύρα μου >>

 

Εισηγητής: Κάρολος Τσιλιγκιριάν
Life & Business Coaching, Health Coaching, Energy Healing


Πληροφορίες και Προγραμματισμός Ραντεβού:
Κάρολος Τσιλιγκιριάν | 2114112599 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

 

Newsletter εγγραφή

 

 • 00

  ημέρες

 • 00

  ώρες

 • 00

  λεπτά

 • 00

  δευτερόλεπτα

Ημερομηνία

12 Αυγ 2022

Ετικέτες Εκδηλώσεων

Προβεβλημένη εκδήλωση,
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Κάρολος Τσιλιγκιριάν - “Your Growth Guide”

Διοργανωτής

Κάρολος Τσιλιγκιριάν - “Your Growth Guide”
Τηλέφωνο
2114112599
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
[email protected]
Ιστοσελίδα
https://yourgrowth.guide

Εισηγητής

 • Κάρολος Τσιλιγκιριάν “Your Growth Guide”
  Κάρολος Τσιλιγκιριάν “Your Growth Guide”
  Life & Business Coaching, Health Coach, Energy Healing

  Ονομάζομαι Κάρολος Τσιλιγκιριάν και είμαι Ολιστικός Coach με ιδιαίτερη έμφαση στην Υγεία και το Practical Spirituality. Πολλοί όμως με γνωρίζουν ως τον πετυχημένο επιχειρηματία και ιδρυτή της διαφημιστικής GIM Agency, συγγραφέα βιβλίων για το Digital Marketing, παλαιότερα εκπαιδευτή στην Knowcrunch, στην Hellenic American Union κ.α.

  Από το 2020, μετά από κάποια σημαντικά γεγονότα στη ζωή μου ξεκίνησα εντατικά να ασχολούμαι με την Ενεργειακή Θεραπεία, έγινα πιστοποιημένος Life Coach από το AUNLP, και ξεκίνησα να προσφέρω υπηρεσίες Life & Business Coaching σε πελάτες της GIM Agency. Από το 2022, έχω ξεκινήσει να κατασκευάζω Οργονίτες με κύριο στόχο την ενεργειακή θεραπεία.

  Όραμα μου είναι να βοηθήσω ανθρώπους σαν εσένα να μεταμορφώσουν τη ζωή τους, να αποκτήσουν υγεία και να είναι ευτυχισμένοι.

  Δείτε τα πλήρη στοιχεία του Κάρολου Τσιλιγκιριάν

 
Send this to a friend