.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Φυσικό Face Lift με Τρεις Θεραπευτικές Μεθόδους | Love Truth Life

Rejuvance – Access Face Lifting – Gua- Sha Δαμίγου

412 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Rejuvance – Access Face Lift – Gua Sha

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας!

Kάθε συναίσθημα και κάθε σωματική ένταση αποτυπώνονται σ αυτό, έχοντας σαν συνέπεια τη δημιουργία ρυτίδων. Στις μέρες μας υπάρχουν διάφορες επεμβατικές μέθοδοι αντιμετώπισης των ρυτίδων και της γήρανσης.

Aν όμως ενδιαφέρεσαι για μία φυσική και ταυτόχρονα ενεργειακά θεραπευτική αποτελεσματική μέθοδο φυσικού Face Lifting, σήμερα με μεγάλη χαρά σου παρουσιάζω τη Μέθοδο ” Rejuvance – Access Face Lifting – Gua- Sha”.


Τα τρία μέρη της κάθε θεραπείας 

Α’ Μέρος – Αccess Energetic Face Lift

Η Θεραπευτική Συνεδρία ξεκινάει με ένα μέρος από τις τεχνικές του Access Energetic Facelift.

Τι είναι όμως το Access Energetic Facelift;

Είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να αναζωογονήσεις το πρόσωπό σου και να αντιστρέψεις τα σημάδια της γήρανσης. Εφαρμόζεται με πιέσεις ήπιας απαλότητας στο πρόσωπο, οι οποίες συνεργάζονται με τα κύτταρα του σώματός, για την αποκατάσταση και την αναζωογόνηση τους.

Συγκεκριμένα, σ΄ αυτό το πρώτο στάδιο του Θεραπευτικού Μassage Access Enegetic Facelift:

  • Γίνονται Φυσικές Πιέσεις σε συγκεκριμένα σημεία στο πρόσωπο και το κεφάλι με στόχο να  απελευθερωθείς από περιοριστικούς προγραμματισμούς και πεποιθήσεις που έχεις για το γήρας (Toaster Γήρανσης), και κυρίως από την πεποίθηση ότι με το πέρασμα του χρόνου είναι φυσικό και αναγκαίο να γερνάει το σώμα σου.
  • Εφαρμόζουμε μία Ενεργειακή Τεχνική “Τραβήγματος Ενέργειας”, που απελευθερώνει και αποβάλει μέσα από το Τρίτο Μάτι όλο το συσσωρευμένο αρνητικό φορτίο της ημέρας από το σώμα.
  • Δουλεύουμε με το Βar της Εμφύτευσης που βρίσκεται στο κεφάλι πίσω από τα αυτιά, για να μετουσιώσουμε τις υποσυνείδητες, εμφυτευμένες πεποιθήσεις από την κοινωνία, τους γονείς, το σχολείο κ.α.

B’ Μέρος – Rejuvance

Η Θεραπευτική Συνεδρία συνεχίζεται με τη διάσημη πλέον, φυσική μέθοδο Lifting Rejuvance.

Tι είναι όμως το Rejuvance;

Πρόκειται για μια φυσική μέθοδο αναζωογόνησης του προσώπου, που επιδρά συγχρόνως σε σώμα και νου, δημιουργώντας βαθιά χαλάρωση.

Η ολιστική αυτή μέθοδος δουλεύει το συνδετικό ιστό (που αποτελείται από ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης), το μυϊκό σύστημα και τους μεσημβρινούς σε πρόσωπο, λαιμό, κεφάλι και ντεκολτέ.

Η επιδερμίδα γίνεται πιο ελαστική-σφριγηλή, γεμίζει από μέσα προς τα έξω. Οι μικρές ρυτίδες εξαφανίζονται, οι πιο έντονες απαλύνονται. Τα άτια ξεκουράζονται από πρηξίματα και μαύρους κύκλους, το χρώμα του προσώπου ζωντανεύει και η διαδικασία γήρανσης επιβραδύνεται.

Διώχνει την ένταση όχι μόνο από το πρόσωπο, αλλά από ολόκληρο το σώμα, βοηθώντας ιδιαιτέρως σε πονοκεφάλους, αϋπνίες, ημικρανίες, στρες και βοηθάει στη ρύθμιση του ορμονικού συστήματος. Γίνεται με αργές, απαλές κινήσεις και πιέσεις των ακροδακτύλων δίνοντας σε όλο τον οργανισμό μια τεράστια αίσθηση ευεξίας, ηρεμίας και βαθιάς χαλάρωσης!

Γ’ Μέρος – Gua Sha

Η Θεραπευτική Συνεδρία ολοκληρώνεται με Gua-Sha, το λεγόμενο Βotox της Ανατολής.

Τι είναι όμως το Gua Sha;

Tο Gua Sha είναι μια πανάρχαιη θεραπεία ομορφιάς που έχει τις ρίζες της στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, με την οποία επιτυγχάνεται αποσυμφόρηση του κυκλοφορικού και απομάκρυνση των τοξινών.

Η χρήση του Gua Sha εξομαλύνει τις ρυτίδες, μειώνει τις σακούλες κάτω από τα μάτια, τονώνει και ανασηκώνει το πρόσωπο και ξεκουράζει όλο το σώμα, απαλύνοντας το άγχος και βελτιώνοντας αισθητά την ποιότητα του ύπνου.

Η εφαρμογή γίνεται με ημιπολύτιμους λίθους Νεφρίτη και με τη χρήση Bιολογικών Ελαίων. Το εργαλείο του Gua Sha εφαρμόζεται με σταθερές, ανοδικές κινήσεις πάνω σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, απομακρύνοντας τοξίνες, προάγοντας την καλή κυκλοφορία και τονώνοντας τους ιστούς.

Έχει ορατά αποτελέσματα στη μείωση των μαύρων κύκλων και της δυσχρωμίας καθώς αυξάνει αισθητά τη λάμψη και τη διαύγεια της επιδερμίδας.

Κι έτσι ολοκληρώνεται μία Θεραπευτική Συνεδρία!

Η κάθε συνεδρία διαρκεί 1,5 ώρα και πραγματοποιείται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Συνίσταται η επανάληψη του πακέτου, ανάλογα την περίπτωση.

 


 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Οι 3 Βασικές θεραπείες (κύκλος ) του Rejuvance-Access Facelift-Gua Sha, γίνονται στον χώρο Love Truth Life στην Κηφισιά τις 3 εξής ημερομηνίες: 1 Νοεμβρίου, 4 Νοεμβρίου και 7 Νοεμβρίου και θα επαναλαμβάνεται νέος κύκλος κάθε μήνα.

 

Κόστος: Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life, η οικονομική συνεισφορά είναι Από 150 ευρώ, μόνο 120 ευρώ. (συν Φ.Π.Α.)

Η εξόφληση του Βασικού Πακέτου των 3 Θεραπειών Προσώπου, γίνεται κατόπιν της πρώτης συνεδρίας.

Σε ευχαριστώ για μία ακόμη φορά που είσαι Μέλος της Παρέας του χώρου Love Truth Life.

 

Τόπος Διεξαγωγής:
Love Truth Life
Χαριλάου Τρικούπη & Λύρα, Κηφισιά

 

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
6906-919227 | [email protected]

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
1 Νοεμβρίου 2019
Κόστος:
120€ – 150€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,
Ιστοσελίδα:
https://lovetruthlife.gr/face-lift/

Χώρος Διεξαγωγής

Love Truth Life
Πρωτέως 38
Κηφισιά, Αττικής 14565 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
6946-426298
Website:
www.lovetruthlife.gr
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend