.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

Φυσικό Face Lift με Τρεις Θεραπευτικές Μεθόδους | Νίκος Μύτικας

Rejuvance – Access Face Lifting – Gua- Sha Δαμίγου

327 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Rejuvance – Access Face Lift – Gua Sha

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας!

Kάθε συναίσθημα και κάθε σωματική ένταση αποτυπώνονται σ αυτό, έχοντας σαν συνέπεια τη δημιουργία ρυτίδων. Στις μέρες μας υπάρχουν διάφορες επεμβατικές μέθοδοι αντιμετώπισης των ρυτίδων και της γήρανσης.

Aν όμως ενδιαφέρεσαι για μία φυσική και ταυτόχρονα ενεργειακά θεραπευτική αποτελεσματική μέθοδο φυσικού Face Lifting, σήμερα με μεγάλη χαρά σου παρουσιάζω τη Μέθοδο ” Rejuvance – Access Face Lifting – Gua- Sha”.

Το Πνεύμα σου είναι Αιώνιο και ο βασικός περιορισμός της ύλης είναι οι Πεποιθήσεις, τόσο για την ηλικία, όσο και για το γήρας. Με βάση αυτή την αλήθεια δημιουργήθηκε η θεραπευτική μέθοδος. Εκτός από τον ιδιαίτερα αποτελεσματικό συνδυασμό των 3 θεραπευτικών μεθόδων, το καινοτόμο χαρακτηριστικό της μεθόδου, είναι η εισαγωγική διαδικασία της θεραπείας, μέσω της ευρεσιτεχνίας “mashroom”, που συνοπτικά και για πρώτη φορά σου παρουσιάζω σήμερα εδώ.

H διαδικασία είναι απλή! Πριν ξεκινήσουμε, θα κληθείς να γράψεις την Πρόθεση σου και να την τοποθετήσεις μέσα στον Ενεργειακό Πολλαπλασιαστή Πρόθεσης & Θεραπείας “mashroom”, ο οποίος κατόπιν τοποθετείται κάτω από το κρεβάτι του massage.

Η ευρεσιτεχνία “mashroom” κατόπιν αρκετών δοκιμών και πειραμάτων, έχει αποδείξει ότι έχει τη δύναμη να  εκπέμπει καθ΄ όλη τη διάρκεια της συνεδρίας, κρυσταλλική θεραπευτική ενέργεια στο σώμα και να βοηθάει τόσο σε σωματικά-κυτταρικά θέματα, όσο και στην επιτάχυνση υλοποίησης της προθεσής σου.

Αν λοιπόν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, που συνδυάζει Πνεύμα-Σώμα και Ομορφιά και θες να φαίνεσαι σταθερά νέος/α, δροσερός/ή και ήρεμος/η, διάβασε για τη φυσική αυτή μέθοδο και το αποτέλεσμα σύντομα θα σε αποζημιώσει!!

Nίκος Μύτικας


Τα τρία μέρη της κάθε θεραπείας 

Α’ Μέρος – Αccess Energetic Face Lift

Η Θεραπευτική Συνεδρία ξεκινάει με ένα μέρος από τις τεχνικές του Access Energetic Facelift.

Τι είναι όμως το Access Energetic Facelift;

Είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να αναζωογονήσεις το πρόσωπό σου και να αντιστρέψεις τα σημάδια της γήρανσης. Εφαρμόζεται με πιέσεις ήπιας απαλότητας στο πρόσωπο, οι οποίες συνεργάζονται με τα κύτταρα του σώματός, για την αποκατάσταση και την αναζωογόνηση τους.

Συγκεκριμένα, σ΄ αυτό το πρώτο στάδιο του Θεραπευτικού Μassage Access Enegetic Facelift:

  • Γίνονται Φυσικές Πιέσεις σε συγκεκριμένα σημεία στο πρόσωπο και το κεφάλι με στόχο να  απελευθερωθείς από περιοριστικούς προγραμματισμούς και πεποιθήσεις που έχεις για το γήρας (Toaster Γήρανσης), και κυρίως από την πεποίθηση ότι με το πέρασμα του χρόνου είναι φυσικό και αναγκαίο να γερνάει το σώμα σου.
  • Εφαρμόζουμε μία Ενεργειακή Τεχνική “Τραβήγματος Ενέργειας”, που απελευθερώνει και αποβάλει μέσα από το Τρίτο Μάτι όλο το συσσωρευμένο αρνητικό φορτίο της ημέρας από το σώμα.
  • Δουλεύουμε με το Βar της Εμφύτευσης που βρίσκεται στο κεφάλι πίσω από τα αυτιά, για να μετουσιώσουμε τις υποσυνείδητες, εμφυτευμένες πεποιθήσεις από την κοινωνία, τους γονείς, το σχολείο κ.α.

 

B’ Μέρος – Rejuvance

Η Θεραπευτική Συνεδρία συνεχίζεται με τη διάσημη πλέον, φυσική μέθοδο Lifting Rejuvance.

Tι είναι όμως το Rejuvance;

Πρόκειται για μια φυσική μέθοδο αναζωογόνησης του προσώπου, που επιδρά συγχρόνως σε σώμα και νου, δημιουργώντας βαθιά χαλάρωση.

Προέρχεται από τη μέθοδο που εμπνεύστηκε πριν από 30 χρόνια ο S. Rojemberg ο οποίος ασχολείται με διάφορες εναλλακτικές σωματο-θεραπείες. Η ολιστική αυτή μέθοδος δουλεύει το συνδετικό ιστό (που αποτελείται από ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης), το μυϊκό σύστημα και τους μεσημβρινούς σε πρόσωπολαιμόκεφάλι και ντεκολτέ.

Το αισθητικό αποτέλεσμα γίνεται άμεσα ορατό από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Το μυϊκό σύστημα «γυμνάζεται»,το δέρμα οξυγονώνεται και έτσι ενεργοποιούνται οι φυσικοί μηχανισμοί εσωτερικής ενυδάτωσης, αποτοξίνωσης και αναδόμησης.

Η επιδερμίδα γίνεται πιο ελαστική-σφριγηλή, γεμίζει από μέσα προς τα έξω. Οι μικρές ρυτίδες εξαφανίζονται, οι πιο έντονες απαλύνονται. Τα μάτια ξεκουράζονται από πρηξίματα και μαύρους κύκλους, το χρώμα του προσώπου ζωντανεύει και η διαδικασία γήρανσης επιβραδύνεται.

Διώχνει την ένταση όχι μόνο από το πρόσωπο, αλλά από ολόκληρο το σώμα, βοηθώντας ιδιαιτέρως σε πονοκεφάλουςαϋπνίες, ημικρανίες, στρες και βοηθάει στη ρύθμιση του ορμονικού συστήματος. Γίνεται με αργές, απαλές κινήσεις και πιέσεις των ακροδακτύλων δίνοντας σε όλο τον οργανισμό μια τεράστια αίσθηση ευεξίας, ηρεμίας και βαθιάς χαλάρωσης!

 

Γ’ Μέρος – Gua Sha

Η Θεραπευτική Συνεδρία ολοκληρώνεται με Gua-Sha, το λεγόμενο Βotox της Ανατολής.

Τι είναι όμως το Gua Sha;

Tο Gua Sha είναι μια πανάρχαιη θεραπεία ομορφιάς που έχει τις ρίζες της στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, με την οποία επιτυγχάνεται αποσυμφόρηση του κυκλοφορικού και απομάκρυνση των τοξινών.

Η χρήση του Gua Sha εξομαλύνει τις ρυτίδεςμειώνει τις σακούλες κάτω από τα μάτια, τονώνει και ανασηκώνει το πρόσωπο και ξεκουράζει όλο το σώμα, απαλύνοντας το άγχος και βελτιώνοντας αισθητά την ποιότητα του ύπνου.

Η εφαρμογή γίνεται με ημιπολύτιμους λίθους Νεφρίτη και με τη χρήση Bιολογικών Ελαίων. Το εργαλείο του Gua Sha εφαρμόζεται με σταθερές, ανοδικές κινήσεις πάνω σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, απομακρύνοντας τοξίνες, προάγοντας την καλή κυκλοφορία και τονώνοντας τους ιστούς.

Έχει ορατά αποτελέσματα στη μείωση των μαύρων κύκλων και της δυσχρωμίας καθώς αυξάνει αισθητά τη λάμψη και τη διαύγεια της επιδερμίδας.

Η συστηματική εφαρμογή της τεχνικής προάγει την ανάπτυξη νέων κυττάρων και μειώνει τους ‘ανοικτούς’ πόρους, ελέγχει την ακμή, μειώνει τις ουλές από παλιά ακμή και συσφίγγει το οβάλ του προσώπου δίνοντας το αποτέλεσμα της ανόρθωσης – λίφτινγκ.

 

Κι έτσι ολοκληρώνεται μία Θεραπευτική Συνεδρία!

Φεύγοντας θα σου δωθεί Δωρεάν ένα Ειδικό Έλαιο Προσώπου. Ταυτόχρονα, αν το επιλέξεις, θα έχεις τη δυνατότητα να προμηθευτείς από το χώρο Love Truth Life το προσωπικό σου Θεραπευτικό kit -Face Lift “Αφροδίτη”.

 

Αυτό Περιλαμβάνει:  Ειδικό Ενεργοποιημένο Έλαιο Προσώπου “To ελιξήριο της Αφροδίτης” συνδιασμένο και με την Πρόθεση σου. Δύο ημιπολύτιμους  Κρύσταλλους Νεφρίτη Gua Sha, καθώς και μία σύντομη εκπαίδευση από τον Θεραπευτικό Υπεύθυνο Νίκο Μύτικα, για το πως να τα χρησιμοποιείς, έτσι ώστε να έχεις καλύτερο και μονιμότερο αποτέλεσμα.

Κάθε συνεδρία διαρκεί 1,5 ώρα και πραγματοποιείται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Συνίσταται η επανάληψη του πακέτου, ανάλογα την περίπτωση.

 

Πληροφορίες

  • Ο Κύκλος αποτελείται από τρεις Συνεδρίες διάρκειας 1,5 ώρας  και γίνονται στον χώρο Love Truth Life στην Κηφισιά ή στον Προσωπικό σας χώρο, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.
  • Κατά περίπτωση συνιστάται επανάληψη συνεδρίας για την καλύτερη συντήρηση του αποτελέσματος. Η συντήρηση αυτή επαυξάνει τα αρχικά αποτελέσματα και βοηθά στην επιβράδυνση της διαδικασίας της γήρανσης.
  • Για ιδιαίτερες περιστάσεις (όπως Γάμος, Βάφτιση, εμφάνιση στην Τηλεόραση κα), μπορούν να πραγματοποιηθούν μεμονωμένες 2ωρες συνεδρίες χρονικά κοντά στο γεγονός, μιας και το αποτέλεσμα είναι άμεσα εμφανές!

 

Κόστος:

  • Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη η οικονομική συνεισφορά για τον ολοκληρωμένο κύκλο των 3 συνεδριών στο χώρο του Love Truth Life είναι από 180 ευρώ, για αρχική γνωριμία μόνο 120 ευρώ προ φπα.
  • Η οικονομική συνεισφορά για τον ολοκληρωμένο κύκλο των τριών συνεδριών στο χώρο σας είναι  από 180 ευρώ, για αρχική γνωριμία μόνο 150 ευρώ προ φπα.
  • Η συνολική εξόφληση του Κύκλου γίνεται κατά την ολοκλήρωση της πρώτης συνεδρίας.

Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας και να απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτηση.

 

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
6906-919227 | [email protected]

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
13 Φεβρουαρίου
Τέλος:
12 Μαΐου
Κόστος:
120€ – 180€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,
Ιστοσελίδα:
https://lovetruthlife.gr/face-lift/

Χώρος Διεξαγωγής

Love Truth Life
Πρωτέως 38
Κηφισιά, Αττικής 14565 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
6946-426298
Website:
www.lovetruthlife.gr
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend