.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.
Γίνε πιστοποιημένος Breathworker | Εκπαίδευση BreathWork με τον Paul Jones

Γίνε πιστοποιημένος Breathworker | Εκπαίδευση BreathWork με τον Paul Jones

Από 1 Απριλίου
Αθήνα

Εκπαίδευση Breathwork
Επίπεδο I
262 Ώρες (ανοιχτό σε όλους)

 

To Breathwork είναι μια σωματική προσέγγιση που χρησιμοποιεί την Συνειδητή Συνδεδεμένη Αναπνοή σε συνδυασμό με πολλές άλλες αναπνευστικές τεχνικές με στόχο να συμβάλλει:

  • στην ασφαλή διαχείριση ή απελευθέρωση των τραυμάτων που φέρουμε και των συμπτωμάτων που απορρέουν αυτά, πχ εξαρτήσεις, κρίσεις πανικού ή οργής, κατάθλιψη, φοβίες, άσθμα, αϋπνία, δυσλειτουργικές σχέσεις, εργασιακά προβλήματα κλπ.
  • στην απόκτηση πολύ απλών τεχνικών, μέσω των οποίων μπορούμε ανά πάσα στιγμή να αλλάξουμε τη συναισθηματική, νοητική και φυσική μας κατάσταση.

Ο Paul Jones είναι ένας εκπαιδευτής με 30 χρόνια εμπειρίας, που έχει καθοδηγήσει εκατοντάδες ανθρώπους παγκοσμίως στο μονοπάτι αυτής της τεχνικής και έχει συνεργαστεί με κάποιους από τους ιδρυτές της τεχνικής Rebirthing.

Όλες οι εκπαιδεύσεις του είναι πιστοποιημένες από το Global Professional Breathwork Alliance, ανταποκρινόμενες στα υψηλότερα στάνταρ θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης που υπάρχουν στον χώρο του Breathwork. Επίσης, ο Paul είναι επαγγελματικό μελος του New Zealand Association of Breathwork, με την δουλειά του να πληροί συγκεκριμένα κριτήρια, τα οποία αξιολογούνται μηνιαίως και ετησίως από τον αντίστοιχο οργανισμό.

Στόχος αυτής της εκπαίδευσης είναι:

 • Να μάθετε να χρησιμοποιείτε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα την αναπνοή, ώστε να είστε σε θέση να μετατοπιστείτε από καταστάσεις έντονης συναισθηματικής υπερφόρτωσης στην ασφάλεια και στην ηρεμία.
 • Να κατανοήσετε τα χαρακτηριστικά του δικού σας αναπνευστικού σας μηχανισμού, την επίδραση του στην φυσική, νοητική και συναισθηματική σας κατάσταση και πως να τον τροποποιείτε.
 • Να δουλέψετε πάνω σε δομικά τραύματα, πχ γέννηση, κακοποίηση, ατυχήματα.
 • Να μάθετε να βιώνετε γόνιμα και να εκφράζετε με ασφάλεια τα συναισθήματα σας, πχ θυμό, φόβο, ενοχή.
 • Να εξοικειωθείτε με απλές αναπνευστικές τεχνικές για να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δώσετε στον εαυτό σας αυτό που έχει ανάγκη, πχ συγκέντρωση, χαλάρωση, ενδυνάμωση.
 • …και το πιο σημαντικό: να βαδίσετε αυτό το μονοπάτι με απαλότητα και συμπόνια, δίνοντας χρόνο και χώρο, και απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή. Ακόμα και τις πιο ζόρικες…

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό αυτής της εκπαίδευσης είναι η δυνατότητα που έχουν οι συμμετέχοντες να βιώσουν την δύναμη της αναπνοής μέσα στο νερό. Συγκεκριμένα το δεύτερο στάδιο της εκπαίδευσης περιλαμβάνει αναπνοές σε μία κάψουλα μηδενικών ερεθισμάτων και το τρίτο στάδιο αναπνοές στη θάλασσα!

Το Breathwork είναι ένα μονοπάτι που όσο το βαδίζουμε τόσο το βήμα μας στη ζωή γίνεται πιο ελαφρύ. Δίνοντας μεγάλη έμφαση στην καλλιέργεια της επίγνωσης μέσω της αναπνοής και στην βαθιά κατανόηση της τεράστιας δύναμής της, οι συμμετέχοντες που ολοκληρώνουν την εκπαίδευση Επίπεδο Ι, νιώθουν πιο ενδυναμωμένοι συναισθηματικά, πιο διαυγείς νοητικά και πιο ισορροπημένοι σωματικά. Για αυτό τον λόγο, και όσοι στη συνέχεια το επιθυμήσουν, γίνονται υπέροχοι επαγγελματίες.

Η εκπαίδευση Επίπεδο Ι είναι ανοιχτή σε όλους όσοι είναι έτοιμοι να αποκτήσουν μια τελείως διαφορετική σχέση με το σώμα τους και το μυαλό τους, και βέβαια είναι εξαιρετικά ωφέλιμη σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας, εναλλακτικούς θεραπευτές, δασκάλους γιόγκα, τραγουδιστές, ηθοποιούς κλπ, οι οποίοι θα αποκτήσουν πιθανότατα το πιο δυνατό εργαλείο της δουλειάς τους.

Πάρτε, λοιπόν, μια βαθιά αναπνοή, και φύγαμε… 🙂

BreathworkΑπελευθέρωση. Οι συμμετέχοντες Breathwork μας μιλούν για την εμπειρία τους…

Αν θέλεις να πάρεις μια πολύ μικρή γεύση, μπορείς να συμμετάσχεις στις δωρεάν ανοιχτές συναντήσεις που κάνουμε. Για να κρατήσεις τη θέση σου, συμπλήρωσε τη φόρμα εγγραφής.

Γνωρίστε τον Paul μέσα από μια υπέροχη συνέντευξη που μας παραχώρησε.
Paul Jones | Η αναπνοή είναι το αντίδοτο του φόβου


Ημερομηνίες και Ώρες Διεξαγωγής:

1o ΣΤΑΔΙΟ
Θεωρία + Πρακτική: 120 Ώρες
Απρίλιος 1-2, 8-9, 22-23, 29-30
Μάιος 6-7, 13-14
Ώρες: 10.00 – 19.00

2o ΣΤΑΔΙΟ
Hot Water: 3 Ώρες
15-19 Μαίου 2023
Τοποθεσία: Cosmic Float

3o ΣΤΑΔΙΟ
Cold Water: 6 Ώρες
26-27 Μαίου 2023
(Στην ανοιχτή θάλασσα)

4o ΣΤΑΔΙΟ
Εποπτεία: 12 ώρες
26/7, 27/9, 25/10, 29/11
17.00 – 20.00

Δηλώστε εδώ τη συμμετοχή σας >>

Τόπος διεξαγωγής: Αθήνα – κέντρο

Επένδυση συμμετοχής:

 • Super Έγκαιρη Εγγραφή μέχρι και 31/1/23
  1200€ + 24%ΦΠΑ
 • Έγκαιρη Εγγραφή μέχρι και 6/3/23:
  1300€ + 24%ΦΠΑ
 • Εγγραφή μετά την 6/3/23:
  1400€ + 24%ΦΠΑ

Δυνατότητες Ευέλικτης Πληρωμής. Ρωτήστε μας!

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
www.breathwork.gr |[email protected] | 6997-133221
Facebook: Breathwork Paul Jones Instagram: breathwork.paul.jones

 

 

Λίγα λόγια για τον εκπαιδευτή Paul JonesPaul Jones Από την πρώτη μου εκπαίδευση ως Rebirthing Breathworker το 1987, έχω δουλέψει με κάποιους από τους πρωτοπόρους Rebirthers παγκοσμίως και έχω καθοδηγήσει εκατοντάδες άτομα στη διαδικασία απελευθέρωσης των δομικών τραυμάτων τους. Μέσα από αυτή τη διαδικασία είχα βέβαια την ευλογία να δουλέψω και με τα δικά μου. Έχω προσφέρει εκπαιδεύσεις και σεμινάρια σε πολλές χώρες και νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη για αυτήν την ευκαιρία σύνδεσης με όλους τους δασκάλους, του μαθητές και τους πελάτες μου.Ο Paul είναι επαγγελματικό μέλος του New Zealand Association of Breathworkers του International Breathwork Foundation και του Global Professional Breathwork Alliance.

 

Δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις του Paul Jones>>

 

Newsletter εγγραφή


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
1 Απριλίου
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,
Ιστότοπος:
https://breathwork.gr/ekpedeusi/pure-awareness-epipedo-1/

Διοργανωτής

Paul Jones
Τηλέφωνο:
+30 6997-133221
Email:
Website:
http://www.breathwork.gr/
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Χώρος Διεξαγωγής

Αθήνα
Αθήνα, Ελλάδα
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend