.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Γίνετε εξυπνότεροι με την MCKS Super Brain Yoga! | Iasis Therapy Center

Γίνετε εξυπνότεροι με την MCKS Super Brain Yoga! | Iasis Therapy Center

63 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Aυξημένη ευφυΐα και διαχείριση άγχους και στρες σε λίγα μόνο λεπτά!

Σε ένα τρίωρο σεμινάριο μάθετε μια απλή και αποτελεσματική τεχνική που ενεργοποιεί και επαναφορτίζει τον εγκέφαλο. Γίνετε εξυπνότεροι, πιο παραγωγικοί και απαλλαγείτε από άγχος και στρες σε λίγα λεπτά!
Η τεχνική είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες.
Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν άτομα άνω των 16 ετών.
Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας!

“Η Super Brain Yoga αποτελεί μια απλή και αποτελεσματική τεχνική που ενεργοποιεί και επαναφορτίζει τον εγκέφαλο. Βασίζεται στις αρχές της λεπτοφυούς ενέργειας και του ωτοβελονισμού.” Master Choa Kok Sui
Ο εγκέφαλος αποτελεί το σπουδαιότερο όργανο όλων των οργανισμών (των ζωικών). Αυτός καθορίζει και διευθύνει όλες τις αντιδράσεις και τις κινήσεις τους. Σ’ αυτόν φτάνουν και σ’ αυτόν συνειδητοποιούνται όλα τα εξωτερικά ερεθίσματα που επεξεργάζονται στο αντίστοιχο για κάθε αισθητήριο όργανο τμήμα του εγκεφάλου.
Μπορούμε να πούμε ότι ο εγκέφαλος είναι ο στρατηγός κάθε ενέργειας ή παθητικής στάσης του ζώου στη μάχη για την επιβίωση.
Για τον άνθρωπο, εκτός από όλα αυτά που αναφέραμε, αποτελεί και τη βάση όλων των ψυχικών του λειτουργιών. Σ’ αυτόν υπάρχουν τα τμήματα της σκέψης και της μνήμης.
Έτσι με τον ερεθισμό των κυττάρων του, ο άνθρωπος μπορεί να νιώσει χαρά, λύπη ή να φανταστεί οτιδήποτε.
Ύστερα από όλα αυτά, είναι φανερό πόσο σημαντικό είναι να εξασκούμε τον εγκέφαλό μας ώστε να τον εφοδιάζουμε με τη μέγιστη δυνατότητα απόδοσης.
Η άσκηση της Superbrain Yoga, τα οφέλη της οποίας αγγίζουν τις ζωές πολλών ανθρώπων, τόσο σε ατομικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο είναι ευεργετική σε πάρα πολλές περιπτώσεις:

  • Γιατροί, νοσοκόμες και άλλοι επαγγελματίες της υγείας χρησιμοποιούν αυτή την τεχνική για να βελτιώσουν την υγεία τωνασθενών, ενώ θεραπευτές και εκπαιδευτικοί την ενσωματώνουν για την προαγωγή της επιτυχίας των μαθητών τους
  • Εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία σε μαθητές, φοιτητές, οι οποίοι χρειάζεται να παραμένουν συγκεντρωμένοι ώστε να επιτύχουν την καλύτερη δυνατή επίδοση, καθώς αυξάνει τη μνήμη και την ευφυΐα
  • Από μαρτυρίες γονέων παιδιών με ειδικές ανάγκες όπως ΔΕΠ/ΔΕΠΥ, αυτισμός, καθυστέρηση στην ομιλία, δυσλεξία, σύνδρομο Down, φαίνεται ότι μπορούσαν να πραγματοποιήσουν με επιτυχία αυτή την τεχνική και να ωφεληθούν σημαντικά .
  • Άτομα με νευρολογικές ή άλλες εγκεφαλικές δυσλειτουργίες συχνά παρατηρούν σημαντική βελτίωση της κατάστασής τους, καθώς μέσω της άσκησης της Superbrain Yoga τίθεται σε λειτουργία το νευρικό τους σύστημα
  • Προσδίδει μεγαλύτερη ψυχολογική σταθερότητα και αυξημένη δυνατότητα ρύθμισης της σεξουαλικής ορμής στους εφήβους
  • Αθλητές, καλλιτέχνες και όσοι αναζητούν ένα εργαλείο με το οποίο επιθυμούν να ενισχύσουν τη συνολική εγκεφαλική και σωματική τους επίδοση συμπεριλαμβάνουν τη Superbrain Yoga στο καθημερινό τους πρόγραμμα βελτίωσης για μια πιο υγιή και πιο χαρούμενη ζωή.
  • Εργαζόμενοι που βιώνουν καθημερινά στρες και άγχος προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές απαιτήσεις τόσο της εργασίας τους όσο και των υπόλοιπων υποχρεώσεών τους.

Η άσκηση της Superbrain Yoga μειώνει το στρες και αποτελεί ένα φυσικό χαλαρωτικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί πανεύκολα οπουδήποτε και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Εξισορροπεί τα μέρη του εγκεφάλου και προσφέρει εσωτερική ηρεμία και διαύγεια, ενεργοποιώντας την υπόφυση και την επίφυση.Είτε είναι κάποιος νέος ή μεγαλύτερος σε ηλικία, όλοι έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τη Superbrain Yoga ως ένα αποτελεσματικό εργαλείο με σκοπό να ζουν καλύτερα, να απολαμβάνουν μια υγιή ζωή και να βελτιώνουν έτσι την καθημερινότητά τους.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Rama ελληνικό οργανισμό Pranic Healing και Arhatic Yoga .
Authorized instructor: Chiara Perfetti και Yiorgos Stamoulis

Το Pranic Healing δεν προσπαθεί να αντικαταστήσει την ορθόδοξη ιατρική αλλά να την συμπληρώσει. Οι επαγγελματίες Pranic Healing θεραπευτές ΔΕΝ αγγίζουν το σώμα των ασθενών τους, ΔΕΝ κάνουν διαγνώσεις ασθενειών, ΔΕΝ συνταγογραφούν φάρμακα/ουσίες και ΔΕΝ δίνουν υποσχέσεις υγείας.

 


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 | 18:30- 21:30

Κόστος: 70 Ευρώ
Εarly bird : € 60 (με προκαταβολή €30) και δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Τόπος Διεξαγωγής:
Iasis Therapy Center
Αντώνη Κατσαντώνη 1, Κάτω Πολεμίδια
4156 Κύπρος

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
99-581568, 99450062 (Μύρια) | myria_i@hotmail.com | www.pranichealing.gr


 

ευημερώ | Ομιλίες, σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια υψηλού ποιοτικού επιπέδου
ευημερώ | Ομιλίες, σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια υψηλού ποιοτικού επιπέδου

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
23 Νοεμβρίου 2018
Ώρα:
18:30 έως 21:30
Κόστος:
60€ – 70€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, ,
Ιστοσελίδα:
https://www.facebook.com/events/348910535849109/

Χώρος Διεξαγωγής

Iasis Therapy Center
Αντώνη Κατσαντώνη 1
Κάτω Πολεμίδια, 4156 Κύπρος
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
25-107863 , 99-581568
Website:
http://www.iasistherapycenter.blogspot.com.cy
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend