.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Γυναικεία Σεξουαλικότητα (online σεμινάριο τάντρα μόνο για γυναίκες) | Α. Αποστολοπούλου

γυναικεία σεξουαλικότητα

887 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Κυριακή 7 Μαρτίου, 17:00-20:30
Online

Πόσο λίγο γνωρίζουμε την γυναικεία σεξουαλικότητα! Αυτό που γνωρίζουμε σαν έκφραση σεξουαλικότητας είναι η αντρική σεξουαλικότητα η οποία είναι επικεντρωμένη στα γεννητικά όργανα και έχει ως σκοπό την διέγερση, την κορύφωση και την χαλάρωση.
Η γυναικεία σεξουαλικότητα είναι μια δόνηση που πάλλεται σε όλο το σώμα της γυναίκας. Με κάθε της βήμα ενεργοποιεί την δύναμη της σεξουαλικότητας μέσα από την σύνδεσή της με την γη. Με κάθε της αναπνοή την απλώνει σε όλο της το σώμα έτσι ώστε να μπορέσει να την εκφράσει μέσα από διαφορετικές καθημερινές δραστηριότητες.

Όταν η γυναίκα ενεργοποιήσει την σεξουαλικότητα της αλλάζει όλη της η ζωή! Βγαίνει από την αρσενική της δύναμη, που είναι η σκέψη και ο έλεγχος και μπαίνει στην «αυθεντική» δύναμη για το σώμα της, που είναι η ενέργεια, η ζωτικότητα και η αγάπη!
Σε αυτό το σεμινάριο θα χαρώ να γιορτάσω μαζί σας (μία μέρα νωρίτερα) την γιορτή της γυναίκας! Θα συνδεθούμε με αυτή την χαμένη μας σεξουαλικότητα και θα μοιραστώ μαζί σας ασκήσεις και δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε καθημερινά για να κρατήσετε την ενέργεια ψηλά και να ζείτε μέσα σε αυτήν!

Το σεμινάριο αυτό αναφέρεται σε όσες γυναίκες θέλουν να ζήσουν όλες τις πτυχές της ζωής! Για όσες γυναίκες έχουν κουραστεί να ακολουθούν ένα αντρικό πρότυπο ζωής και επιθυμούν να γνωρίσουν την πραγματική τους γυναικεία φύση!

Ομιλήτρια:  Αγάπη Αποστολοπούλου


 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Κυριακή 7 Μαρτίου 2021 | 17:00-20:30

Κόστος: 40 Ευρώ

Τόπος Διεξαγωγής: Online, μέσα από την πλατφόρμα του ZOOM

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Befreeandhappy – Αγάπη Ελπίδα Αποστολοπούλου   
[email protected] | 6907189464 WhatsApp | www.agapiapostolopoulou.com


Η Αγάπη Αποστολοπούλου κατάγεται από Ελλάδα, Κύπρο και Αιθιοπία! Αγαπά να βοηθάει τους ανθρώπους σε ένα εσωτερικό ταξίδι με σκοπό να ανακαλύψουν τον πραγματικό Αυθεντικό Εαυτό τους. Ένα από τα πάθη της και κάτι που κάνει τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής της είναι οι συνεδρίες Ακασικών Αρχείων.

Δημιουργός της μεθόδου Love-me, μιας μεθόδου αυτο-ανάπτυξης που συνδυάζει την θεραπεία μέσω της ενέργειας, την απελευθέρωση της συνειδητής σεξουαλικότητας, την θεραπεία του εσωτερικού παιδιού και την απελευθέρωση από τους δεσμούς της κοινωνίας.

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
7 Μαρτίου
Ώρα:
17:00 έως 20:30
Κόστος:
40€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,

Χώρος Διεξαγωγής

Online
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend