.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

Heal Your Life® Teacher Training – Based on the work of Louise Hay | Χριστίνα Κωνσταντίνου

Heal Your Life Κωνσταντίνου

168 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Το Heal Your Life® Teacher Training Course είναι εξουσιοδοτημένο από το Hay House, Inc., και εγκεκριμένο από τη Louise Hay.

Το εφταήμερο, με διαμονή, αυτό πρόγραμμα με επικεφαλή την εγκεκριμένη Life Coach & Trainer Χριστίνα Κωνσταντίνου θα σας δώσει την ευκαιρία να γίνετε πιστοποιημένος Δάσκαλος των εργαστηρίων «Μεταμορφώστε τη ζωή σας». Κατέχοντας τον τίτλο αυτό θα έχετε την άδεια και τη γνώση να διδάξετε τα ακόλουθα προγράμματα τα οποία είναι βασισμένα στo πρώτο σε πωλήσεις βιβλίο της Louise Hay, «Μεταμορφώστε τη ζωή σας».

 

Θα είστε σε θέση να διδάξετε μέχρι και 14 διαφορετικά εργαστήρια βασισμένα στη φιλοσοφία της Louise Hay συμπεριλαμβανομένου:

 • Αγάπα τον εαυτό σου, Μεταμόρφωσε τη ζωή σου (διήμερο εργαστήριο) και
 • Μεταμόρφωσε τη ζωή σου (πρόγραμμα 10 βδομάδων)

Συμπληρώνοντας αυτό το πρόγραμμα θα αναπτύξετε και θα εξασκήσετε τις καινούριες ικανότητες που θα αποκτήσετε και θα βιώσετε αυτή τη δουλειά σε προσωπικό επίπεδο. Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα θα έχετε τις γνώσεις, τις τεχνικές και όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να μοιραστείτε αυτό το εμπνευσμένο έργο με άλλους ανθρώπους.

Θα λάβετε:
 • Εγχειρίδια για το διήμερο Εργαστήριο και για το Πρόγραμμα των 10 βδομάδων
 • Ενημερωτικά δελτία και CDs για το Εργαστήριο
 • Οδηγίες για μάρκετινγκ και υποστηρικτικό υλικό
 • Πηγές πληροφοριών
 • Εκπαίδευση για να ηγηθείτε σε μια ποικιλία σύντομων εργαστηρίων όπως, στις Θετικές Δηλώσεις, τον Δημιουργικό Οραματισμό κ.α.
 • Μόλις αποκτήσετε την άδειά σας θα καταχωρηθείτε στον παγκόσμιο κατάλογο του Heal Your Life®, στην κατηγορία «Δάσκαλοι στην Κύπρο»
 • Μετά το τέλος του προγράμματος θα έχετε την απαραίτητη στήριξη και καθοδήγηση
 • Θα δοθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης

Ετοιμαστείτε να … μεταμορφωθείτε!

Το εντατικό αυτό πρόγραμμα είναι μια μοναδική εμπειρία που στοχεύει στην προσωπική σας ανάπτυξη και στην απόκτηση της γνώσης και των δεξιοτήτων που απαιτούνται ούτως ώστε να μπορέσει κάποιος να ηγηθεί ενός εργαστηρίου.

Θα βιώσετε την εις βάθος εκπαίδευση στα ακόλουθα:
 • Φιλοσοφία της Louise Hay
 • Δηλώσεις
 • Οραματισμό
 • Εσώτερο παιδί
 • Διαλογισμό
 • Διαίσθηση
 • Σύνδεση του Σώματος με τον Νου
Απαιτήσεις Συμμετοχής:

Δεν απαιτείται από τους συμμετέχοντες να έχουν ιστορικό συμβουλευτικής ή εμπειρία στην καθοδήγηση ομάδων. Παρ’όλα αυτά, αναμένεται να είστε γνώστες της δουλειάς της Louise Hay και να έχετε βιώσει θετικές αλλαγές στη ζωή σας βάζοντας σε εφαρμογή τη φιλοσοφία της. Απαραίτητο είναι να έχετε πάθος να μεταφέρετε και να μοιραστείτε τις γνώσεις σας ασκώντας αυτό το επάγγελμα.

Προτού παρακολουθήσετε το πρόγραμμα σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε ένα εργαστήριο, ομάδα ή να έχετε μερικές προσωπικές συνεδρίες με ένα Heal Your Life®coach. Πληροφορίες για εκπαιδευμένους δασκάλους και καθοδηγητές θα βρείτε στον παγκόσμιο κατάλογο του Heal Your Life®.

Κατεβάστε εδώ το φυλλάδιο με όλες τις αναλυτικές πληροφορίες

ΕισηγήτριαΧριστίνα Κωνσταντίνου
Life coach, EFT Practitioner & πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στη φιλοσοφία της Louise L. Hay.

 


 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Από Κυριακή 19 έως Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

 

Χώρος Διεξαγωγής:
Aelia Wellness Retreat
Γρηγορίου Αυξεντίου 150 Τσέρι, Αναλιόντας
Νικοσία, Κύπρος

 

Πληροφορίες & Δηλώσεις συμμετοχής:
Χριστίνα Κωνσταντίνου | [email protected]

 


 

Η επικεφαλής του προγράμματος – Χριστίνα Κωνσταντίνου

Η Χριστίνα είναι πιστοποιημένη δασκάλα και Καθοδηγητής ζωής και από το 2017 έχει αποκλειστική αδειοδοτημένη συμφωνία με το Hay House να προσφέρει το πρόγραμμα ‘Heal Your Life®’ σε Κύπρο και Ελλάδα. Επίσης είναι EFT Practitioner και μαθήτρια του προγράμματος «Μαθήματα Θαυμάτων».

Έχει οργανώσει πολλά εμπνευσμένα εργαστήρια βασισμένα στη φιλοσοφία της Louise Hay και έχει καθοδηγήσει αρκετό κόσμο μέσα από προσωπικές συνεδρίες να πετύχει την ισορροπία στη ζωή του. Έχει εκπαιδευτεί από τη Δόκτωρ Patricia Crane η οποία είχε επιλεχτεί προσωπικά από τη Louise Hay να ηγείται του Heal Your Life® προγράμματος σε διεθνές επίπεδο.

Τα τελευταία 21 χρόνια έχουν εκπαιδευτεί πάνω από 2,200 δάσκαλοι. Η Patricia είναι η συγγραφέας του βιβλίου ‘Ordering from the Cosmic Kitchen: The Essential Guide to Powerful, Nourishing Affirmations’.

 


 

Δηλώσεις συμμετεχόντων στο πρόγραμμα:

«Το πρόγραμμα αυτό είναι μια μοναδική ευκαιρία για εμβάθυνση των γνώσεών σου, για να προχωρήσεις μπροστά στο δικό σου ταξίδι και επιπλέον σου δίνει όλα τα εργαλεία και την αυτοπεποίθηση για να αρχίσεις να ηγείσαι των δικών σου εργαστηρίων. Το συστήνω ανεπιφύλακτα». Rosa D’acri. Paris, France.

« Είμαι τώρα πιο θετικός άνθρωπος και αποδέχομαι τον εαυτό μου. Κουβαλώ μαζί μου τα εργαλεία για να διατηρήσω αυτόν τον τρόπο ζωής και για να βοηθήσω άλλους να ζήσουν πιο γεμάτες ζωές και να φτάσουν τις πραγματικές τους ικανότητες». Lorna Buckler. Woking, Surrey.

«To πρόγραμμα αυτό ξεπέρασε όλες μου τις προσδοκίες. Αν κάποιος επιθυμεί να βοηθήσει άλλους ανθρώπους τότε αυτό είναι ένα εκπληκτικό πρόγραμμα για να παρακολουθήσει. Θα ανεβάσει πολύ την αυτοπεποίθησή σας». Sheela Masand. Alicante, Spain.

« Mπορώ τώρα να διακρίνω την ικανότητα μου να γίνω δασκάλα και αυτό το πρόγραμμα μου έδωσε την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση να ηγούμαι εργαστηρίων. Ανταποκρίνεται για τον καθένα που θέλει να ασχοληθεί με τις θεραπευτικές τέχνες». Ben Cheong. Alberta, Canada.

« Κατά τη διάρκεια του προγράμματος είχε δημιουργηθεί ένα θεραπευτικό περιβάλλον έμπνευσης και δυναμικής. Μας έχουν δοθεί εργαλεία που αλλάζουν τη ζωή μας και τεχνικές για να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και να καλυτερεύσουμε την ποιότητα της ζωής μας». Loretta Whelan. Dublin, Ireland.

« H καλύτερη επένδυση που έκανα για μένα και τη ζωή μου». Vanessa Hudges. Malvern Link, Worcester.

«Μέσα από την ζεστή καθοδήγηση της Χριστίνας και της βοηθού της, δουλέψαμε και αναγνωρίσαμε τις περιοριστικές μας πεποιθήσεις, ξεπεράσαμε συναισθηματικά εμπόδια, ανακαλύψαμε την δύναμη της συγχώρεσης και βελτιώσαμε την αυτοεκτίμηση μας. Πάνω απ’ όλα μάθαμε να αποδεχόμαστε και να αγαπάμε τον εαυτό μας.   Κλάψαμε, γελάσαμε, αλλά βγήκαμε πιο δυνατές και έτοιμες να μοιράσουμε αυτές τις υπέροχες γνώσεις και αρχές με όσους είναι έτοιμοι να Μεταμορφώσουν τη ζωή τους.  Ήταν για μένα μια πλήρης μεταμόρφωση, μια καινούργια αρχή!   Νοιώθω πολύ ευλογημένη που είχα αυτή την ευκαιρία.

Πιστεύω ο κόσμος χρειάζεται να μάθει να αγαπά, να μοιράζετε, να συγχωρεί, για να φέρει περισσότερη χαρά και ευτυχία στον πλανήτη.  Μέσω αυτής της εκπαίδευσης μπορούμε και εμείς να βάλουμε το λιθαράκι μας στην εξέλιξη της ανθρωπότητας». Αγγελική Χατζηλοϊζου, Κύπρος.

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
19 Ιουλίου
Τέλος:
26 Ιουλίου
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,

Χώρος Διεξαγωγής

Aelia Wellness Retreat
150 Γρηγορίου Αυξεντίου
Τσέρι, Αναλιόντας, Νικοσία, 2641 Κύπρος
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
00357 22 015590
Website:
https://aeliawellness.com.cy/
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend