.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Holistic Festival Volos 2018

Holistic Festival Volos 2018

254 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

1ο Ολιστικό φεστιβάλ στο Βόλο
“Ένας διαφορετικός τρόπος να ζεις”

 

Το 2ο Ολιστικό φεστιβάλ για πρώτη φορά έρχεται και στο Βόλο , το 3ήμερο 7-8-9/9/2018!!!

Το Holιstic Festival / HOLISTIC LIFE STYLE,  το πρωτότυπο αυτό πολιτιστικό γεγονός, συνδυάζει όλες τις πτυχές του σύγχρονου Lifestyle και κυρίως άθληση και ευεξία, σε ένα ψυχαγωγικό και επιμορφωτικό πρόγραμμα δράσεων ανοικτό για όλες τις ηλικίες! Η “Ολιστική ζωή” αποτελεί ένα νέο τρόπο ζωής που στηρίζεται στους πυλώνες της θετικής ψυχολογίας και της ψύχραιμης αντιμετώπισης των καταστάσεων, την μεσογειακή διατροφή και τη σωματική άσκηση.

Με αρωγό την Μαγνήτων Κιβωτό,  σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου,το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας,την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου (ΟΛΒ) και το Λιμενικό Σώμα, μπορεί κανείς να καταλάβει ότι το κύριο χαρακτηριστικό των δράσεων συμπεριλαμβάνει δρώμενα στο νερό και στην παραλία του Βόλου.

Αγώνες δρόμου, ιστιοπλοΐα για όλη την οικογένεια, γευσιγνωσία/μεσογειακή διατροφή, εναλλακτικά ομαδικά προγράμματα άσκησης (νέες τάσεις) με τους κορυφαίους του χώρου, ομιλίες με ολιστική προσέγγιση, επιδείξεις, αθλητικά show, ποδηλατάδα για όλους με ξύλινα ποδήλατα, πεζοπορία για όλους στην Μακρινίτσα, προβολή ταινίας, παιδικό εργαστήρι, καθώς φυσικά και το beach  party της σεζόν!!!

Όλα μαζί συμπληρώνουν το πολυαναμενόμενο γεγονός που έρχεται για πρώτη φορά στην Κεντρική Ελλάδα.

 

Σκοπός του φεστιβάλ είναι να γνωρίσει το ευρύ κοινό, βιωματικά, έναν ολιστικό, υγιεινό τρόπο ζωής, με θετική ενέργεια.

Το φεστιβάλ θα πλαισιωθεί από δράσεις, που αποτελούν αυτόν το εναλλακτικό τρόπο ζωής, ώστε οι συμμετέχοντες να ζήσουν, για ένα 3ήμερο, αυτή τη μοναδική εμπειρία, με απώτερο στόχο να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους προς το καλύτερο.

Πάνω από όλα, όμως είμαστε περήφανοι γιατί μέσα από τις δράσεις μας προάγουμε τις αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και στηρίζουμε ένα καλό σκοπό, συγκεντρώνοντας τρόφιμα και χρήματα για την «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».

 

Με συμμετοχές διακεκριμένων αθλητών και τηλεοπτικών προσωπικοτήτων στα events, αλλα και εκ μέρους της συντοπίτιτσσας μας πρωταθλήτριας Σοφίας Αμούντζια, η “ιδέα-ψυχή” του Holistic Festival που έρχεται για πρώτη φορά στον Βόλο, αναμένεται μεγάλη συμμετοχή με παρουσία από όλη την Ελλάδα και προβολή που θα αναδείξει την πόλη μας με τον καλύτερο τρόπο.

 

Επιδίωξή μας είναι να υλοποιήσουμε ένα φεστιβάλ, το οποίο θα αναδείξει τη φυσική ομορφιά του τόπου μας, σε συνδυασμό με την πολιτιστική κληρονομιά, μέσα από δράσεις, που απευθύνονται σε όλους!

Μπές στην ιστοσελίδα www.holisticfestival.gr και δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή, επιλέγοντας την δράση ή τις δράσεις που θέλεις να συμμετάσχεις, στηρίζοντας την «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»!
Κάνε την εγγραφή σου για να κατοχυρώσεις, ένα μπλουζάκι, ένα καπελάκι ή ένα βραχιόλακι του Holistic Festival Volos 2018.
Διαγωνισμοί με πλούσια δώρα σε περιμένουν κατά την διάρκεια της μεγάλης ολιστικής γιορτής!

Περισσότερα στο http://holisticfestival.gr 


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Παρασκευή 7 έως Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Τόπος Διεξαγωγής:
Βόλος Μαγνησίας

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
6973 326943 | info@holisticfestival.gr | http://holisticfestival.gr/


 

Για όσους θέλουν να συμμετάσχουν στο Holistic Festival Volos 2018 το Υπεραστικό ΚΤΕΛ του Βόλου προσφέρει:
–       Έκπτωση 25% σε μετακινήσεις από τον τόπο διαμονής προς το Βόλο και επιστροφή .
–       Δύο (2) διανυκτερεύσεις 7-9/9/2018 σε 3*** ξενοδοχείο με πρωινό στο κέντρο της πόλης, με κόστος 90 Ευρώ ανά άτομο, όπου συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24% και ο φόρος διαμονής.

Πληροφορίες – κρατήσεις: 24210-25555


 

Dr Gene Ang

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
7 Σεπτεμβρίου 2018
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, ,

Χώρος Διεξαγωγής

Βόλος
Βόλος, Μαγνησίας Ελλάδα + Χάρτης Google
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend