.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

Holistic Festival Volos 2018

Holistic Festival Volos 2018

47 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

1ο Ολιστικό φεστιβάλ στο Βόλο
“Ένας διαφορετικός τρόπος να ζεις”

 

Το 2ο Ολιστικό φεστιβάλ για πρώτη φορά έρχεται και στο Βόλο , το 3ήμερο 7-8-9/9/2018!!!

Το Holιstic Festival / HOLISTIC LIFE STYLE,  το πρωτότυπο αυτό πολιτιστικό γεγονός, συνδυάζει όλες τις πτυχές του σύγχρονου Lifestyle και κυρίως άθληση και ευεξία, σε ένα ψυχαγωγικό και επιμορφωτικό πρόγραμμα δράσεων ανοικτό για όλες τις ηλικίες! Η “Ολιστική ζωή” αποτελεί ένα νέο τρόπο ζωής που στηρίζεται στους πυλώνες της θετικής ψυχολογίας και της ψύχραιμης αντιμετώπισης των καταστάσεων, την μεσογειακή διατροφή και τη σωματική άσκηση.

 

Με κύριους φορείς διοργάνωσης την Περιφέρεια Θεσσαλίας και αρωγό την Μαγνήτων Κιβωτό,  σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα, τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου (ΟΛΒ) και το Δήμο Βόλου και συμμετοχές διακεκριμένων αθλητών και τηλεοπτικών προσωπικοτήτων στα events, αναμένεται μεγάλη συμμετοχή με παρουσία από όλη την Ελλάδα και προβολή που θα αναδείξει την πόλη του Βόλου με τον καλύτερο τρόπο.

 

Αγώνες δρόμου, ιστιοπλοΐα για όλη την οικογένεια, γευσιγνωσία/μεσογειακή διατροφή, εναλλακτικά ομαδικά προγράμματα άσκησης (νέες τάσεις) με τους κορυφαίους του χώρου, ομιλίες με ολιστική προσέγγιση, επιδείξεις, αθλητικά show, ποδηλατάδα για όλους με ξύλινα ποδήλατα, πεζοπορία για όλους στην Μακρυνίτσα, προβολή ταινίας, παιδικό εργαστήρι, καθώς φυσικά και το beach  party της σεζόν!!!

Όλα μαζί συμπληρώνουν το πολυαναμενόμενο γεγονός που έρχεται για πρώτη φορά στην Κεντρική Ελλάδα.

 

Σκοπός του φεστιβάλ είναι να γνωρίσει το ευρύ κοινό, βιωματικά, έναν ολιστικό, υγιεινό τρόπο ζωής, με θετική ενέργεια.

Το φεστιβάλ θα πλαισιωθεί από δράσεις, που αποτελούν αυτόν το εναλλακτικό τρόπο ζωής, ώστε οι συμμετέχοντες να ζήσουν, για ένα 3ήμερο, αυτή τη μοναδική εμπειρία, με απώτερο στόχο να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους προς το καλύτερο.

 

Επιδίωξή μας είναι να υλοποιήσουμε ένα φεστιβάλ, το οποίο θα αναδείξει τη φυσική ομορφιά του τόπου μας, σε συνδυασμό με την πολιτιστική κληρονομιά, μέσα από δράσεις, που απευθύνονται σε όλους!

Stay tuned…

 

Περισσότερα στο http://holisticfestival.gr

 


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Παρασκευή 7 έως Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Τόπος Διεξαγωγής:
Βόλος Μαγνησίας

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
6973 326943 | info@holisticfestival.gr | http://holisticfestival.gr/


 

Εγγραφή στις ενημερώσεις της Όμορφης Ζωής

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
7 Σεπτεμβρίου
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, ,

Χώρος Διεξαγωγής

Βόλος
Βόλος, Μαγνησίας Ελλάδα + Χάρτης Google
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend