.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

HYQ Θεραπευτικοί Διαλογισμοί “Αποδοχή Αναγνώριση Άφεση” | Χρυσή Μπέρου

HYQ Θεραπευτικοί Διαλογισμοί "Αποδοχή Αναγνώριση Άφεση" | Χρυσή Μπέρου

52 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Φίλοι Be Fluiders,

Επόμενος HYQ θεραπευτικός διαλογισμός

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ενεργοποιούμε μία κατάσταση από υγιείς σκέψεις, εσωτερική γαλήνη, χαρά, ευεξία και υγεία.

Αγκαλιάζουμε ολόκληρη την ύπαρξή μας με Αποδοχή, Αναγνώριση, Άφεση(Συγχώρεση)

Μαθαίνουμε να καθαρίζουμε όλα τα συστήματα μας, με αποτέλεσμα να τα εξισορροπούμε. Αυτό έχει αντίκτυπο σε όλες τις πτυχές της ζωής μας.

Όσο παραδινόμαστε, επιτρέπουμε να εισχωρήσουμε βαθύτερα στο σώμα μας, βαθύτερα στις αισθήσεις μας, μαθαίνουμε να γινόμαστε παρατηρητές των συναισθημάτων και των σκέψεών μας.

Οι HYQ Θεραπευτικοί διαλογισμοί ανοίγουν ένα νέο δρόμο φροντίδας σώματος-νου.

Μία σειρά 8 οκτώ συναντήσεων, μία Κυριακή τον μήνα

Ο κάθε ΗΥQ Θεραπευτικός διαλογισμός είναι πρακτική αγάπης και φροντίδας του εαυτού, το θεμέλιο για το κέντρο του σθένους μας. Πολλοί από εμάς, μπορεί να το αντιλαμβανόμαστε, αλλά το να εξασκηθούμε είναι δυσκολότερο από όσο πιστεύουμε. Όχι όμως, ακατόρθωτο.

Ένα ενεργειακό πεδίο, οργανωμένο για θεραπευτικό σκοπό, είναι μια συλλογική ενεργειακή τράπεζα, μέσα από την οποία μπορείς να έχεις πρόσβαση σε όλη την θεραπευτική πληροφορία και ενέργεια, μέσα από τον χρόνο και χώρο.

Χαλαρώνουμε κι ερχόμαστε σε επαφή με τις δικές μας αξίες κι έτσι οι προθέσεις μας υλοποιούνται με λιγότερη προσπάθεια. Η ζωτική μας δύναμη τροφοδοτείται ξανά και χτίζεται με ένα ξεκούραστο τρόπο.

Αναζωογόνηση και θεραπεία, αυτές είναι οι συνέπειες της παραπάνω διαδικασίας.

Μέσα στις οκτώ συναντήσεις θα ασχοληθούμε και με τα πέντε συμπαγή μας όργανα. Ποιοι είναι οι μεσημβρινοί που συνδέονται με αυτά, ποια τα συναισθήματα, πώς μπορούμε να απελευθερώσουμε την μπλοκαρισμένη ενέργεια.

Περνώντας αγνή ενέργεια σε όλο το σώμα, εστιάζουμε στην περιοχή του εκάστοτε οργάνου… όπου το ενεργοποιούμε με απαλούς ηχητικούς κραδασμούς. Ένα διευρυμένο ενεργειακό πεδίο, ενισχύει και πολλαπλασιάζει τα αποτελέσματα της ρέουσας ενέργειας.

Ο χώρος είναι κοντά στον Υμηττό… Η ενέργεια της περιοχής και του χώρου του Be Fluid, σας προσφέρουν τη δυνατότητα να εργαστείτε με τον εαυτό σας σε απόλυτη χαλάρωση κι εμπιστοσύνη. Δημιουργούμε το κατάλληλο ενεργειακό πεδίο στήριξης, όπου ο καθένας μαθαίνει να σέβεται τον εαυτό του, να μετακινεί τα εσωτερικά του μπλοκαρίσματα. Όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα και πιο ισχυρή η θεραπεία.

Φεύγοντας από τον χώρο έχετε κερδίσει εσωτερική γαλήνη, ενδυνάμωση της περιοχής και για όσους αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας στην περιοχή, μια πρώτη βελτίωση.

Οι ΗΥQ Θεραπευτικοί διαλογισμοί είναι μέρος του Zhineng Qigong (το Θεραπευτικό Τσιγκόγκ της Σοφίας), μια μέθοδος εμπνευσμένη από τον Δρ. Πανγ Μινγκ, Κινεζικής προέλευσης, που έχει ως στόχο να μάθει σε όποιον ενδιαφέρεται, να βελτιώνει την υγεία του, τη νοητική του διαύγεια, το σθένος του, τη ποιότητα ζωής του γενικά.

Οι διαλογισμοί ενισχύουν την ομάδα, σε μια οργανωμένη διαχείριση ενέργειας που μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει στο σώμα/νου.

Zhineng Qigong – “Qi” σημαίνει Ενέργεια και “Gong” σημαίνει Εξάσκηση/ Καλλιέργεια. “Zhi” σημαίνει Σοφία και “Neng” σημαίνει Ικανότητα.

Η Ενεργειακή Άσκηση της Σοφίας και των Ικανοτήτων.

Ακολουθούν οι εξής ενότητες:

 • Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, 18:00 -19:30
  Αναγνώριση, Αποδοχή, Συγχώρεση
 • Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, 18:00 -19:30
  Νεφρά – Ησυχία και Νερό
 • Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019, 18:00 -19:30
  Ποιον αγαπάς περισσότερο;
  Ολιστικός καθαρισμός πεπτικού συστήματος/νεφρών
 • Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, 18:00 -19:30
  Συκώτι και Θυμός
 • Κυριακή 21 Απριλίου 2019, 18:00 -19:30
  Πνεύμονες και Θλίψη
 • Κυριακή 26 Μαΐου 2019, 18:00 -19:30
  Καρδιά και Χαρά

Επειδή ο χώρος φιλοξενεί περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, σας προτείνω να κλείσετε έγκαιρα τις θέσεις σας.


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 | 18:00-19:30
(Μία σειρά 8 οκτώ συναντήσεων, μία Κυριακή τον μήνα)

Κόστος: 15 ευρώ ανά συνεδρία

Τόπος Διεξαγωγής:
Be Fluid
Τερψιχόρης 6, Χολαργός, 3ος όροφος

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Χρυσή Μπέρου
210 6513681, 6936 684868 | xaztags@gmail.com | www.berou.gr | fb:Be Fluid


Χρυσή Χαντζαρίδου – Μπέρου

Χρυσή Χαντζαρίδου – ΜπέρουΘυμάμαι τον εαυτό μου από μικρή να λέει: «Κάθε Tώρα και καλύτερα».
Και με αυτόν τον οδηγό, ακολουθώ τη διαδρομή του μονοπατιού μου από τότε που γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου σπούδασα γαλλική φιλολογία.

Άφησα την πόλη μου για να ακολουθήσω τις καλλιτεχνικές μου ανησυχίες.
Βρέθηκα στην Αθήνα να παίζω έντονα στον χώρο του θεάματος και ιδιαίτερα του κινηματογράφου, ως ενδυματολόγος. Υπηρέτησα το χώρο για είκοσι δύο χρόνια, ενώ παράλληλα μεγάλωνα μέσα από τη σχέση της μητρότητας.

Έπαιξα με όλη μου τη ψυχή. Γνώρισα και μοιράστηκα.

Και κάποια στιγμή έστρεψα το βλέμμα μου λίγο πιο βαθιά σε μένα. Εκεί είδα πως μπορώ να ασχοληθώ με την ομορφιά που κρύβουμε μέσα μας. Τα μάτια μου μπορούσαν να βλέπουν πέρα από το εξωτερικό περίβλημα της ομορφιάς, βοηθώντας τους ανθρώπους να δουν αυτό που έχουν μέσα τους: το δυνατό και το όμορφο. Έτσι άρχισα την ενδοσκόπηση και την αναζήτηση της αλήθειας μου.

Ανακάλυψα την Διευκόλυνση Συμπαντικής Ενέργειας και άρχισα να γίνομαι γέφυρα μεταξύ Ουρανού και Γης… και μέσα από τις συνεδρίες μου, ενώνω τους ανθρώπους με αυτό που πραγματικά είναι: μια άχρονη και διευρυμένη ενέργεια που αγκαλιάζει τα πάντα. Τότε αναδύθηκε μέσα μου η κατεύθυνση μιας νέας αποστολής: να δημιουργώ έναν ασφαλή χώρο, ώστε να μπορεί κάποιος να θεραπεύει τον εαυτό του.

Παράλληλα ανακάλυψα τη μαγεία του Zhineng Qigong (Ζίνενγκ Τσιγκόγκ).
Ασκήθηκα και εξακολουθώ να ασκούμαι στην πρακτική του, μεταμορφώνοντας τον εαυτό μου… και τότε θέλησα να εμπλουτίσω την αποστολή μου και να μεταδώσω αυτή την δυνατότητα και στους γύρω μου, με τον ίδιο τρόπο που αποτέλεσε για μένα μια σημαντική ευλογία και ένα ξεχωριστό δώρο στη ζωή.

Μέσα από τη πρακτική του Zhineng Qigong, ενδυναμώνουμε τον εαυτό μας και ερχόμαστε πιο κοντά στη συνειδητότητά μας, πιο κοντά στη δύναμη της ζωής μας.

Για ακόμη μια φορά, ακολούθησα τη καρδιά μου και τη διάθεσή μου για μάθηση.

Κατέληξα στην Κίνα όπου και ασκήθηκα στο Znqg, για να μπορώ να θεραπεύω μέσω αυτού του συστήματος και να παραδίδω τη πρακτική του, επιστρέφοντας με τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Με τον πιο διάφανο τρόπο, σας παρουσιάζω την πορεία του δικού μου μονοπατιού, με την ευχή να δώσει ένα ελαφρύ σκούντημα – σε όποιον το επιτρέψει -, ώστε το πνεύμα μου να καθρεφτίσει τη δύναμη και την ομορφιά που κρύβει μέσα του.


 

4ο Φεστιβάλ Κουνταλίνι Γιόγκα

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
16 Δεκεμβρίου 2018
Ώρα:
18:00 έως 19:30
Κόστος:
15€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,

Διοργανωτής

Χρυσή Μπέρου
Τηλέφωνο:
2106513681, 6936684868
Email:
Website:
www.berou.gr
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Χώρος Διεξαγωγής

Be Fluid
Τερψιχόρης 6
Χολαργός, Αττική 15562 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
210 6513681, 6936 684868
Website:
www.berou.gr
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend