Αρχή Αρχική I AM Retreat – Ολική Αφύπνιση | Anagenis
I AM Retreat – Ολική Αφύπνιση | Anagenis

I AM Retreat – Ολική Αφύπνιση | Anagenis

Από Παρασκευή 24 έως Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου
Λαγονήσι

Εσωτερικό Ταξίδι στην Βιωματική Ανακάλυψη της Αγέννητης Αθάνατης Ύπαρξης – Ολική Αφύπνισης – Γείωσης Φωτεινού Πλούτου!

 

”Είσαι ήδη αυτό που αναζητάς!” – πόσες φορές το έχεις ακούσει; Και όμως Ναι είναι η μοναδική αλήθεια …απλά χρειάζεται να την ανγνωρίσεις βιωματικά ΠΛΗΡΩΣ …ΟΛΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ. Χρειάζεται να αναγνωριστεί συνειδητά και μόνιμα από τον νου, την καρδιά και μέσα σε κάθε κυτταράκι της ύπαρξής σου.

Τι σημαίνει Αφυπνισμένη Ύπαρξη; Να γνωρίζεις και να διακρίνεις αυτό που ‘κοιμάται’=πτυχές, φόβοι όοοολα τα παράγωγα του εγω-προσωπικότητα και να γνωρίζεις και να διακρίνεις ΕΚΕΙΝΟ=Αγέννητη Αθάνατη Ύπαρξη στην Παρουσία Του Οποίου γίνεται ορατός ο ‘κοιμώμενος’ και στην συνέχεια ‘εξαφανίζεται.

Ολική Αφύπνιση 24/2 – 27/2, 4 μέρες  αφιερωμένες σε αυτό το βιωματικό Retreat-Εσωτερικό Ησυχαστήριο Ανακάλυψης και Αναγνώρισης της Αληθινής Μοναδικής Πραγματικότητας του Είναι – Είμαι Αιώνια Ύπαρξη! Η σπουδαιότητα αυτής της αυτο-ανακάλυψης και η εγκαθίδρυσή μας μέσα σε αυτήν Αναβαθμίζει, Εμπλουτίζει κάθε σφαίρα της Ζωής μας διευκολύνοντας την Εκδήλωση της Αρμονικής Πραγματικότητας = του Φωτεινού Πλούτου!

Η εμπειρία θα λάβει χώρα μέσα από τις πρακτικές Πρανικής Φόρτισης για το Φυσικό Σώμα, μέσα από την καθοδήγηση – διδασκαλίες του -IAM- ΕΓΩ ΕΙΜΙ – ΥΠΑΡΧΩ για το Νοητικό μας Σώμα και μέσα από τον Διαλογισμό Το Σημείο Μηδέν-Θεϊκή Ουδετερότητα για κανένα Σώμα για την ΑυτοΑναγνώριση και την ΑυτοΠραγμάτωση.

Επιπλέον θα μελετήσουμε για να κατανοήσουμε την ύπαρξη της Ουσιαστικής Ενδυνάμωσης της ανθρωπινοτητας κατά την διάρκεια της επιστροφής μας στην αλήθεια – η ενδυνάμωση η οποία ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΟΝ και δεν τον ‘σκλαβώνει’ σε ένα νέο παιχνίδι του ματριξ.

 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ I AM RETREAT – ΟΛΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ

Παρασκευή 24/2 – ημέρα άφιξης
 • 18:00 – 19:30 Ιερός Κύκλος – Εισαγωγή. Συντονισμός της ομάδας.
Σάββατο 25/2 και Κυριακή 26/2
 • 8:00 – 9:30 πρωινή συνεδρία – Morning Bliss. Πρανική Φόρτιση – Anagenis Formula – Διαλογισμός
 • 10:00 – 12:00 πρωινό γεύμα – Φροντίζοντας το σώμα μας. High Vibe Food.
 • 12:00 – 16:00 ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση, σιωπής, αξιοποίηση χρόνου για προσωπική θεραπεία/συνεδρία, περίπατο, ομαδική εξερεύνηση. (θα δοθούν ιδέες την ημέρα της άφιξης)
 • 16:00 – 18:30 Συνεδρία Διδασκαλία ~Ολική Αφύπνιση~ από την προσωπικότητα στην συμπαντικοτητα Αγέννητη Ύπαρξη Είμαι – η μη δυαδική προσέγγιση στο Είναι.
 • 19:00 – 20:30 Βραδινό γεύμα. Φροντίζοντας το σώμα μας ολιστικά.
Δευτέρα 27/2 – Ημέρα Ολοκλήρωσης.
 • 8:00 – 9:30 πρωινή συνεδρία – Ιερός Κύκλος. Morning Bliss. Πρανική Φόρτιση – Anagenis Formula – Διαλογισμός Είμαι!
 • 10:00 – 12:00 πρωινό γεύμα – Φροντίζοντας το σώμα μας. Γιορτάζοντας την Ολική Αφύπνιση και το Βίωμα της Ουσιαστικής Ελευθερίας.

Τι περιλαμβάνουν οι συνεδρίες – διδασκαλίες της Βικτώριας Anagenis:

Anagenis Διδασκαλία=Ενθύμηση

 • Πυρήνας Διδασκαλίας Από την προσωπικότητα=διαχωρισμός στην Συμπαντικότητα= ενότητα-ΑυτοΠραμάτωση Ολική Αφύπνιση
 • Διδασκαλίες – Κατευθύνσεις Ενθύμησης ΑυτοΑνακάλυψης – Αγέννητη Ύπαρξη Είμαι – η μη δυαδική προσέγγιση στο Είναι
 • Η αποκωδικοποίηση των εννοιών ΑυτοΠραγμάτωση – ΆΜορφη Μορφή – Φωτεινή Ευημερία – Φωτεινός Πλούτος με ‘σκοπό’ του φυσικού ξεδιπλώματος της ενθύμησης μέσα σας.
 • Η κατανόηση της φυσικότητας της Υλοποίησης Εκδήλωσης Δημιουργίας μέσα από την Ανώτερη Θέαση της ΑυτοΠΡαγμάτωσης και αφούγκρασμα και ενεργοποίηση της Αντίληψης της Μοναδικότητας.
 • Ενεργοποιήσεις αποταύτισης – συνειδητής απελευθερωσης μέσω κίνησης, ηχοθεραπείας- light singing.
 • Μέσα στη Ροή μετάδοση-μοίρασμα ενεργειακή διαμεσολάβηση κατευθυνόμενη σε κάθε σας κύτταρο, πεδίο με μόνο ‘σκοπό΄την ανάσταση, ενθύμηση της  Άιώνιας Ύπαρξης της συνειδητοποίησης της τελειότητας της Πηγής Ηδη.

 Πρανική Φόρτιση – Anagenis Φόρμουλα:

 • Ήπια κίνηση του σώματος – που ξυπνάει κάθε κύτταρο της Ιερής μας Βιολογίας.
 • Συνειδητή Αναπνοή – που διευρύνει την ανάσα σας στην μέγιστη χωρητικότητά της, φορτίζει τα ενεργειακά πεδία και την βιοενέργεια των οργάνων απελευθερώνοντας συναισθηματικές εντάσεις και άγχος.
 • Ανώτερη Σύνδεση – Είσοδος στην διαλογιστική εμπειρία και το σημείο μηδέν μέσω καθοδήγησης & Light Language Singing. Ο διαλογισμός και η καθημερινή σύνδεση με την πηγή μέσα μας επιδρούν σε όλα μας τα σώματα, αναβαθμίζοντάς τα. Στην πορεία ανοίγει ο δρόμος και η πόρτα που γεφυρώνει όλο και πιο ισχυρά το αόρατο με το ορατό, τον γήινο εαυτό με τον ουράνιο, την κλειστή με την ανοιχτή καρδιά και τελικά την κάθε πρό(σ)κληση με τη λύση της.

Για ποιόν είναι αυτό το retreat : για εσένα που ‘επιθυμείς’ στ’ αλήθεια την αλήθεια και την ολική ελευθερία από την πλάνη της διττότητας, του διαχωρισμού και όλης της αυτο-επιβαλλόμενης φυλακής που έχουμε επιτρέψει στους εαυτούς μας με αποτέλεσμα να υποφέρουμε, ‘αργο-πεθαίνουμε’ αντί να ευημερούμε, απολαμβάνουμε δίχως καμμία προσκόλληση ως Θεικά Όντα.

Μοιράσματα Ψυχής

Υπάρχει αυτή η φράση που λέγεται ότι όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, ο δάσκαλος εμφανίζεται! Αυτό ακριβώς συνέβη με μένα και τη σύνδεσή μου με την οικογένεια της Anagenis και την αγαπημένη, φωτεινή και φωτισμένη Βικτώρια!!!

Ενιωθα πράγματα, ένιωθα και έβλεπα την αφύπνισή μου, αλλά ήταν όλα μαζί μέσα μου και δεν είχα την επίγνωση να ξεχωρίζω και να βλέπω καθαρά.

Το ταξίδι μου με την Anagenis ήταν, είναι και θα είναι, ένα μαγικό ταξίδι, ανακάλυψης του εαυτού, επίγνωση της ΄Υπαρξης και σύνδεση με την Ψυχή!!!!!
Όλα αυτά βέβαια δεν θα ήταν τα ίδια εάν δασκάλα δεν ήταν η Βικτώρια!!! Αυτό το μαγικό πλάσμα με την απίστευτη δύναμη ψυχής που με απλοχεριά και απλότητα μοιράζει σε όλους!!!! Είναι εκεί πριν από τον καθένα για τον καθένα!!!! Εχει μια δύναμη και μια διαύγεια που συνεχώς την εξελίσσουν και τη διευρύνουν χωρίς να το “παίζει” δασκάλα!! Γιατί πολύ απλά ΕΙΝΑΙ!!!!! Εχει βαθιά συναίσθηση της καταλληλότητας και της ανταπόκρισης. Έχει βαθιά συναίσθηση του πότε να σου κρατήσει το χέρι και πότε να σε αφήσει να ανακαλύψεις μόνος σου!!!!! Έχει γενναιοδωρία ψυχής και βαθιά μεταδοτικότητα. Όλα αυτά την κάνουν πραγματικά Φωτισμένο Δάσκαλο!!!!!! Δεν υπάρχει ίχνος εγωικού εαυτού και έχει το γνώρισμα που κάνει το σωστό δάσκαλο να ξεχωρίζει!!! Χαίρεται πραγματικά με την πρόοδο του καθενός!!!
Στην ανθρωπινότητα μου νιοώθω περήφανη που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας, στην πνευματικότητα μου νοιώθω διεύρυνση που βρήκα ξανά τους συνοδοιπόρους μου από πάντα!!!!!
Βικτώρια & Anagenis βαθιά Ευγνωμοσύνη από πάντα και για πάντα!!!!
Σεμέλη

 

Το σεμινάριο Φωτεινού Πλούτου που έγινε στην Κύπρο ήταν για εμένα μια εμπειρία βαθιάς κάθαρση του προγράμματος του θύματος αλλά και ακόμη πιο βαθιά ενθύμηση – κατανόησης για το τι πραγματικά είμαι.

Ήταν ξεκάθαρο και πολύ εμφανές ότι η Βικτώρια μέσα από την ατομική της εργασία και επέκταση/ενθύμηση όλα αυτά τα χρόνια, κρατά πεδίο που συνειδητά ή υποσυνείδητα όταν βρίσκεσαι κοντά της επειρεαζεσαι θετικά. Με αυτό το τεράστιο πεδίο που κατέχει, βίωσα ότι η κάθε Ψυχή που ήταν εκεί, πήρε το ύψιστο με βάση την δίκη της ετοιμότητα / σχέδιο για ακόμη περισσότερη  συγχώνευση με το φως. Είμαι απέραντα ευγνώμων!
Αναστασία Κατσούρη

Διαβάστε ή ακούστε περισσότερα μοιράσματα των συμμετεχόντων στα προγράμματα μας εδώ!

Τα οφέλη του ~I AM RETREAT – Ολικη Αφύπνιση~ θα ειναι πολυεπίπεδα και πολλαπλά καθώς η προσέγγιση της Βικτώριας στην εμπειρία της αυτοπραγμάτωσης είναι άμεση, βιωματική με μεγάλη υποστήριξη και κατανόηση -‘απο που φεύγετε και που θέλετε να πατε’- !

Μία από τις σημαντικότερες επίσης ευλογίες είναι πως θα βιώσουμε σε ένα ζωντανό παλλόμενο με φυσικές μας παρουσίες πεδίο τις αγκαλιές και τις καρδιές μας ‘επιτέλους’ ΜΑΖΙ!

Η καρδιά μου ήδη χαίρεται για αυτην την συνδημιουργία μας αγαπημένοι!

Βικτώρια

Θέλω να δηλώσω συμμετοχή >>

 

Εισηγήτρια: Βικτώρια Καρυπίδου
Quantum Shifter/ Abundance Activator/ New Earth CoCreatorΗμερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Από Παρασκευή 24 έως Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου

Τοποθεσία: Olea Blue
Λαγονήσι Αττικής 190 10

Επένδυση συμμετοχής ανά άτομο : 490 ευρώ
Περιλαμβάνει: διαμονή σε δίκλινο του Olea Blue , ημιδιατροφή (πρωινό+βραδινό) και το Πρόγραμμα ~I AM – Ολική Αφύπνιση~ .

Aπαραίτητη προκράτηση θέση σας το αργότερο έως 1/2: 250 ευρώ

Εξόφληση 1 εβδομάδα πριν την έναρξη του retreat.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής:
Anagenis | [email protected] | http://www.anagenis.com | Anagenis facebook

Θέλω να δηλώσω συμμετοχή >>

 

 

Newsletter εγγραφή

 

Ημερομηνία

24 Φεβ 2023

Ώρα

Ολοήμερη

Ετικέτες Εκδηλώσεων

Δραστηριότητες,
Εναλλακτικές διακοπές,
Προβεβλημένη εκδήλωση

Τοποθεσία

Olea Blue
Λαγονήσι Αττικής 190 10

Διοργανωτής

Anagenis - Σχολή Εν-Θύμησης και Αναγέννησης
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
[email protected]
Ιστοσελίδα
http://www.anagenis.com

Εισηγητής

 
Send this to a friend