.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η Αυτογνωσία το 2020 | Αργύρης Σ. Μάρδας

Ταχύρρυθμο Workshop Αυτογνωσίας | Αργύρης Μάρδας

896 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Σε αυτό το Ταχύρρυθμο Βιωματικό Σεμινάριο, ο Αργύρης Σ. Μάρδας θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις τον εαυτό σου εις βάθος και να μάθεις πώς μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου, όσο απίστευτοι και αν φαίνονται.

 

Με την βοήθεια της σύγχρονης επιστήμης και της “Συναισθηματικής Δημιουργίας” μπορείς πλέον να πετύχεις ό,τι έχεις στο μυαλό σου, με λιγότερη προσπάθεια και πιο σίγουρα αποτελέσματα.

Μην χάσεις αυτό το εξαιρετικό βιωματικό σεμινάριο που συνδυάζει την προσωπική ανάπτυξη με την σύγχρονη επιστήμη και την ψυχολογία. 

Λίγα λόγια για την μέθοδο Άμεσης Συναισθηματικής Αποφόρτισης και Επίτευξης Στόχων: Expansion Method 

Στο σεμινάριο θα χρησιμοποιήσει θεωρία και εργαλεία της Expansion Method. Είναι η μόνη τριήμερη επιστημονική μέθοδος που έχει βραβευτεί για τα άμεσα αποτελέσματά της.

Ο εισηγητής Αργύρης Σ. Μάρδας συνεργάζεται με ευρωπαϊκά προγράμματα πάνω στην συναισθηματική εκπαίδευση, αυτογνωσία και άμεση ψυχολογική βελτίωση.

Λίγα λόγια για το Ταχύρρυθμο βιωματικό σεμινάριο “Αυτογνωσία το 2020”:

Πολλά έχουν ακουστεί μέσα στα χρόνια για την αναγκαιότητα της Αυτογνωσίας και τα οφέλη της στη ζωή και στη καθημερινότητά μας, αλλά ποτέ έως τώρα δεν έχουν παρουσιαστεί τόσο απλά, άμεσα, με επιστημονικότητα και με απίστευτα γρήγορα αποτελέσματα. Μέσα σε 3 ώρες (και με ένα μικρό διάλειμμα) θα γνωρίσετε πώς να γνωρίσετε εις βάθος τον εαυτό σας, πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από τα αρνητικά σας συναισθήματα και να χρησιμοποιήσετε τα συναισθήματά σας για να πετύχετε τους στόχους σας πιο γρήγορα και πιο εύκολα από ποτέ.

 

Οι μελέτες των ευρωπαϊκών προγραμμάτων που συμμετέχει ο εισηγητής του σεμιναρίου Αργύρης Σ. Μάρδας έδειξαν ότι οι πολίτες του μέλλοντος χρειάζονται να έχουν μεταξύ άλλων τις παρακάτω δεξιότητες (βασισμένες πάνω στην ετήσια έκθεση του World Economic Forum): Δημιουργικότητα, Συναισθηματική Νοημοσύνη, Αναλυτική (Κριτική) Σκέψη, Ενεργητική Μάθηση με διαρκής νοοτροπία ανάπτυξης, Κρίση και Λήψεις Αποφάσεων, Διαπροσωπικές Επικοινωνιακές Δεξιότητες, Άνεση στις Αλλαγές.

 

Μέσα σε αυτό το μοναδικό βιωματικό σεμινάριο θα δώσουμε πρακτικές λύσεις σε όλες τις παραπάνω κατηγορίες και θα πετύχουμε:

  • Άμεση Αυτογνωσία με την βοήθεια ψυχολογικών θεωριών όπως: Προβολή Συναισθημάτων, Συναισθηματική Ερμηνεία κ.α..
  • Η δύναμη των συναισθημάτων στην δημιουργία του Σύμπαντός μας.
  • Αποκάλυψη Θετικών και Τρόποι βελτίωσης Αρνητικών στοιχείων της προσωπικότητας σας.
  • Τρόποι βελτίωσης λανθασμένων συμπεριφορών.
  • Βελτίωση στην λήψη αποφάσεων (ταχύτητα και ποιότητα).
  • Βελτίωση στη Στοχοθέτηση και στην Επίτευξη στόχων.
  • Παρουσίαση μεθόδων και τεχνικών βελτίωσης συμπεριφορών, αποφόρτισης τοξικών συναισθημάτων και επίτευξης στόχων.

 

Το σεμινάριο έχει παρουσιαστεί δεκάδες φορές με εκπληκτική επιτυχία και με σημαντικά αποτελέσματα σε εταιρίες, συλλόγους και ομάδες ανθρώπων. Τα οφέλη είναι άμεσα αναγνωρίσιμα με το τέλος του σεμιναρίου και συμβάλλουν στην ανάπτυξη της Συναισθηματικής Νοημοσύνης στους τομείς της Αυτογνωσίας και Ενσυναίσθησης.

Σε ποιος απευθύνεται:
– Θεραπευτές κάθε είδους
– Γονείς και επίδοξοι γονείς
– …και όλοι όσοι θέλουν να βελτιώσουν τα επίπεδα Συναισθηματικής Νοημοσύνης τους.

 

Λίγα λόγια για το Expansion Foundation του ICEM

Το Expansion Foundation έχει ως σκοπό την παροχή εργαλείων, μεθοδολογιών και τεχνικών για την σημαντική αναβάθμιση των δεικτών της Συναισθηματικής Νοημοσύνης μέσω της Συναισθηματικής Εκπαίδευσης.

Η Συναισθηματική Νοημοσύνη είναι ένα από τις απαιτούμενες δεξιότητες του σύγχρονου ανθρώπου αλλά δυστυχώς ακόμα δεν υπάρχουν υπάρχουν οι απαραίτητες εκπαιδεύσεις στους μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και ενήλικες. Ο Στόχος του προγράμματος του Expansion Foundation είναι να δημιουργήσει αυτές τις εκπαιδεύσεις μιλώντας στις διαφορετικές κοινωνικές βαθμίδες ξεχωριστά.

 

Δήλωση συμμετοχής

 

Εισηγητής: Αργύρης Σ. Μάρδας

Ο Αργύρης Σ. Μάρδας είναι συγγραφέας των Expansion Chronicles με τα πρώτα 2 βιβλία να κυκλοφορούν ήδη: Αναγέννηση, από τις εκδόσεις Λιβάνη και ΓΚΟΥΧΟΥ, το παιδικό παραμύθι για παιδιά 6-12 από την Publin αποκλειστικά στα iTunes. Είναι δημιουργός της Expansion Method και πιστοποιημένος Expansion Coach και Εκπαιδευτής της μεθόδου. Βραβεύτηκε το 2016 με το μετάλλιο του Υποστηρικτή από τον σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ για την συνεισφορά του στην συναισθηματική ανακούφιση εκατοντάδων καρκινοπαθών.

 


 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 | 18:30-21:30
Προσέλευση – εγγραφές: 18:00-18:30

 

Κόστος: 10 Ευρώ 

 

Τόπος Διεξαγωγής:
ΠΟΛΙΣ Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
14121 Ηράκλειο, Αττική
κοντά στο Σταθμό ΗΣΑΠ (Ηράκλειο Αττικής)

 

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
210 8000009, 210 2770181 | [email protected] | www.polis.edu.gr

 

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα δράσεων του Ευημερώ

 


 

Δήλωσε συμμετοχή !

 

 

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
17 Οκτωβρίου 2019
Ώρα:
18:30 έως 21:30
Κόστος:
10€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, , ,

Διοργανωτής

Όμορφη Ζωή
ΠΟΛΙΣ Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Αργύρης Σ. Μάρδας

Χώρος Διεξαγωγής

ΠΟΛΙΣ Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
Αθήνα, Αττική 14121 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
21 0800 0009
Website:
www.polis.edu.gr
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend