.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η επιστήμη του Κβαντικού ΄Αλματος | Μαίρη Ζαπίτη

Η επιστήμη του Κβαντικού ΄Αλματος | Μαίρη Ζαπίτη

1,563 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Το σεμινάριο που μας ζητήσατε όλοι να επαναληφθεί!
Η Μέθοδος των Θαυμάτων – Angelic Quantum Spirals by Mary Zapiti 

H Μέθοδος που αλλάζει την ζωή σου σε δευτερόλεπτα! 

Μέσα σε ένα τρίωρο η Μαίρη Ζαπίτη θα βοηθήσει όλους τους παρευρισκόμενους να απελευθερωθούν από βάρη που τους μπλοκάρουν ώστε να βιώνουν την ζωή τους πιο ανάλαφρη και ξέγνοιαστη.

Μέσα από αυτή την νέα κατάσταση θα μπορέσουν πιο εύκολα να πετύχουν τους στόχους και τα όνειρα τους.

Αυτό το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μέσω της υψηλής συχνότητας της ενέργειας των Αγγελικών Κβαντικών Σπειρών που επιδρά πάνω στις χαμηλές δονήσεις των μπλοκαρισμάτων και τις μετουσιώνει σε θετικές ενέργειες.

Μην χάσετε αυτή τη συγκλονιστική εμπειρία!

Λίγα λόγια για την Μέθοδο των Θαυμάτων = Angelic Quantum Spirals – AQS: 

Η AQS είναι μία ξεχωριστή μέθοδος με εντυπωσιακά αποτελέσματα που εφαρμόζεται σε προβλήματα όπως: θέματα υγείας (σωματικά και ψυχολογικά), οικογενειακά, συναισθηματικά, σχέσεων, οικονομικά, επαγγελματικά, περιουσιακά και αρνητικές καταστάσεις όλων των ειδών.

Η μέθοδος AQS δεν απευθύνεται μόνο σε θεραπευτές και συμβούλους ζωής (life coaching), αλλά και για όσους θέλουν να αλλάξουν την ίδια τους τη ζωή ή να βοηθήσουν κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο.

Πως δημιουργούνται όμως τα προβλήματα που βιώνουμε καθημερινά;
Όλα τα προβλήματα προκύπτουν από πεδία χαμηλών συχνοτήτων, τα οποία προκαλούνται από αρνητικές σκέψεις, συναισθήματα και καταστάσεις, όπως για παράδειγμα, ασθένειες, δύσκολες σχέσεις, αρνητικό κάρμα, προηγούμενες ζωές, εμπλοκές στο οικογενειακό σύστημα, συλλογικό ασυνείδητο και πολλά άλλα.

Επομένως όταν βρισκόμαστε, σε ένα χαμηλά δονούμενο ή αρνητικά προγραμματισμένο πεδίο, είναι δύσκολο, σύμφωνα με τον Νόμο της Έλξης, να προσελκύσουμε θετικές καταστάσεις.

Ακριβώς εδώ έρχεται να βοηθήσει η Μέθοδος των Θαυμάτων AQS!

Πρόκειται για Αγγελικές ενέργειες υψηλής συχνότητας που αποτελούνται από καθαρό φως και αγάπη και είναι σε θέση να αλλάξουν το αρνητικό πεδίο αστραπιαία. Έτσι, μπορείς να φέρεις στη ζωή σου τις αλλαγές που επιθυμείς και γίνεσαι εσύ ο δημιουργός της ζωής σου.

Λίγα λόγια για αυτό το σεμινάριο από τη δημοσιογράφο Κατερίνα Μαγουνάκη:

Το βιβλίο της «Angelic Quantum Spirals» αποτέλεσε για μένα έμπνευση και συγχρόνως υπενθύμιση για να ξαναβρεθώ στον δικό μου, προσωπικό δρόμο.

Κι αυτή θαρρώ πως είναι κι η δική της αποστολή.

Να φτάσουμε ο καθένας με χαρά στον προσωπικό του δρόμο, μέσα από την αλλαγή της συνειδητότητάς μας, δια μέσου ενός Αγγελικά προστατευμένου Κβαντικού πεδίου.

Και να αποτελέσουμε τον όμορφο κόσμο του αύριο.

Είναι η Μαίρη Ζαπίτη, στην εκδήλωση της οποίας βρέθηκα μαζί με πλήθος κόσμου . Σ’ έναν χώρο όπου περίμενε κόσμος στην ουρά.

Άντρες, γυναίκες. Συνήθως σε παρόμοιες παρουσιάσεις η γυναικεία παρουσία κυριαρχεί.

Εδώ τα πράγματα δεν ήταν συνηθισμένα, μάλλον.

Δυναμική ως παρουσία με σπουδές στο Life & Success Coaching, με σχεδόν όλες τις ψυχοθεραπευτικές σπουδές της στη Γερμανία, όπου μεγάλωσε. Η εκπαίδευσή της στις Κβαντικές θεραπείες έγινε στην Αμερική.

Είναι το Κβαντικό πεδίο που δημιουργείται, είναι το Αγγελικό, είναι οι Σπείρες; Ό,τι κι αν είναι, σημασία έχει πως η ίδια καταφέρνει να προσφέρει ένα πλαίσιο φροντίδας μέσα στο οποίο ανοίχτηκα πολύ γρήγορα κι από ότι φάνηκε κι άλλοι πολλοί μαζί μου.

Στην εκδήλωση: Η επιστήμη του Κβαντικού Άλματος!

Προσκληθήκαμε για να κάνουμε ένα Κβαντικό άλμα και να αλλάξουμε δόνηση, μέσα σε λίγες και μόνο ώρες.

Μια παρέα ανθρώπων που δονείται διαφορετικά σε λίγη ώρα και με την παρέμβαση της κας Ζαπίτη, άρχισε να «στρώνει»… μαγικά γρήγορα.

Όλοι μπήκαμε στο ίδιο πεδίο, πολύ σύντομα. Όποιος είναι έτοιμος και θέλει, το κάνει. Και προφανώς πήγαμε «έτοιμοι».

«Το σύμπαν μας περιβάλλεται από ένα πεδίο απεριόριστων δυνατοτήτων», επαναλάμβανε.

Τι είναι το Κβαντικό πεδίο; 

Το περιέγραψε σαν μια θάλασσα που όλοι κολυμπάμε μέσα. Γι’ αυτό και ό,τι κάνει κάποιος, επηρεάζει όλους μας. Με αυτό το πεδίο βρισκόμαστε συνεχώς σε αλληλεπίδραση. Λειτουργεί σαν μνήμη και τα καταγράφει όλα. Αποτελείται από συχνότητες και δονήσεις. Σε κάποια γωνιά αυτού του πεδίου υπάρχει αγάπη και καλοσύνη. Σ’ αυτήν να καταφεύγουμε. Σ αυτή καταφεύγει κι ίδια, όπως μας ομολόγησε.

Το Κβαντικό πεδίο λέγεται και μορφογενετικό πεδίο διότι παίρνει μορφή από την ενέργεια που του στέλνουμε. Το πεδίο λοιπόν δημιουργεί μορφές από αυτό που του δίνουμε. Αντιδρά στον τρόπο με τον οποίο παρατηρούμε τον κόσμο. Την πραγματικότητά μας. Ό,τι βλέπουμε είναι η δική μας πραγματικότητα.

Όσο καλύτερη είναι η επικοινωνία μας με το πεδίο, τόσο πετυχαίνουμε πράγματα.

Ο τρόπος που παρατηρούμε τον κόσμο εξαρτάται από τη συνειδητότητά μας. Άρα λοιπόν, χρειαζόμαστε συνειδητότητα και εφαρμογή.

Μάλλον έτσι εξηγείται αυτό που λέμε «μα γιατί πάλι αυτό σ’ εμένα συμβαίνει;»

Μετά μας ζήτησε κάνουμε ένα απλό πείραμα μικρής διάρκειας.

Κλείστε τα μάτια και πείτε: «Πρέπει να δουλεύω για να βγουν τα χρέη…» Νιώστε το σώμα σας. Νιώστε πως αισθάνεστε. Από τα λόγια μου και μόνο θα μπορούσα να πάθω… κατάθλιψη.

Τώρα πείτε: «Με χαρά περιμένω να έρθουν σ’ εμένα χρήματα, να έχω αφθονία, να έχω μια ελεύθερη ζωή. Και καλύτερα; Να έχουμε μια όμορφη ζωή!

Όταν δεν σκέφτεσαι μόνο το δικό σου καλό και ανοίγεις το πεδίο και προς τους άλλους, τότε το πεδίο ανοίγεται το ίδιο και προς εσένα».

Η προσήλωση του κόσμου στα λόγια της ήταν μεγάλη.

Δεν ακουγόταν ούτε ανάσα κι όλοι περιμέναμε και κάτι παραπάνω.

Μια εδραίωση του πράγματος, όπως ήταν φανερό. Να μάθουμε να διατηρούμε αυτή την κατάσταση ευφορίας και χαράς που νιώθαμε αυτές τις στιγμές.

Αρχικά είπα θα μείνω εκεί μαζί με την κα Ζαπίτη μόνιμα και σταθερά, να λέει, να ακούω, να καταγράφω, να εμπεδώνω… σαν διψασμένη ψυχή.

Μετά άφησα αυτή τη σκέψη γιατί μου φάνηκε ψυχωτική. (γέλια)

Λοιπόν, ναι! Θέλω να μάθω να διατηρώ την κατάσταση ευφορίας και τη χαρά, τη συγκίνηση, την αγάπη κι όλα αυτά τα όμορφα συναισθήματα, που με κατακλύζουν τώρα!

«Πάμε να βιώσουμε την αλλαγή τώρα!!!» είπε … και ο καθένας άρχισε να χαλαρώνει στη θέση του δηλώνοντας ότι είναι πεπεισμένος κι έτοιμος.

Έτσι είναι! Κουραστήκαμε όλοι να είμαστε σε στασιμότητα.

Ας κάνουμε ο καθένας ένα βήμα προς τα πάνω κι έτσι όλοι να κάνουμε το βήμα.

Αν αλλάξω εγώ, αλλάζω και το γύρω μου.

Πόσα πράγματα μπορεί να κάνει μια άλλη οπτική; Θαύματα!!!

Και το θαύμα είναι εύκολο να γίνει! 

Ήδη τα δάκρυα κάποιων που βιώσαμε τη συγκίνηση άρχισαν να γίνονται χαμόγελα. Κι εκείνοι που πριν λίγο ήμασταν άγνωστοι μεταξύ μας, τώρα αρχίσαμε ν’ αγκαλιαζόμαστε, αρχικά με την κα Ζαπίτη και μετά μεταξύ μας.

Στο τέλος της μέρας έκανα αναζήτηση στη google τον όρο «πεδίο συνειδητότητας» κι έπεσα πάνω στον (όπως ομολογεί διαρκώς) αγαπημένο της, Albert Einstein και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι μου έκλεισε το μάτι, συνομωτικά.

 

Εισηγήτρια: Μαίρη Ζαπίτη
Μαίρη ΖαπίτηΣυστημική, Συμβουλευτική & Κβαντική Ψυχοθεραπεία, Δημιουργός των Διεθνών Μεθόδων Angelic Quantum Spirals – AQS & της Quantum Field Constellation – Αναπαράσταση Kβαντικού Πεδίου.
Συγγραφέας του βιβλίου AΝGELIC QUANTUM SPIRALS.

 

 

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης, μετά το πέρας του εργαστηρίου.

 

Δήλωση συμμετοχής

 


 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 | 18:30 – 21:30
Προσέλευση – εγγραφές: 18:00-18:30

 

Κόστος: 10 Ευρώ

 

Τόπος Διεξαγωγής:
ΠΟΛΙΣ Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
14121 Ηράκλειο, Αττική
κοντά στο Σταθμό ΗΣΑΠ (Ηράκλειο Αττικής)

 

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
210 8000009, 210 2770181 | [email protected] | www.polis.edu.gr

 


Δήλωσε συμμετοχή !

 

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
23 Οκτωβρίου 2019
Ώρα:
18:30 έως 21:30
Κόστος:
10€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, ,

Χώρος Διεξαγωγής

ΠΟΛΙΣ Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
Αθήνα, Αττική 14121 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
21 0800 0009
Website:
www.polis.edu.gr
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend