.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η φύση της γυναίκας | Α. Αποστολοπούλου

Η φύση της γυναίκας | Α. Αποστολοπούλου

945 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Ιανουαρίου, 17:00-20:00
Online

Ένα βιωματικό σεμινάριο που μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή.
Μόνο για γυναίκες

Μία γυναίκα δεν έχει μόνο μια προσωπικότητα αλλά τουλάχιστον τέσσερις! Ανάλογα με την φάση που η γυναίκα βρίσκεται στον κύκλο της, εκφράζει και μια διαφορετική της πλευρά. Οι εναλλαγές των φάσεων επηρεάζονται από την διαφορετική έκκριση ορμονών και από την επιρροή που ασκεί πάνω της η σελήνη.

Όταν η γυναίκα ζει όλες τις φάσεις της μπορεί να ελίσσεται στην ζωή συνδυάζοντας την θηλυκή και αρσενική της ενέργεια με υγιές και εποικοδομητικό τρόπο!

Η Φύση της Γυναίκας είναι ένα σεμινάριο που σου μαθαίνει τις φάσεις του κύκλου σου, σε βοηθάει να απελευθερώσεις μπλοκαρισμένες πλευρές του εαυτού σου και να ανακαλύψεις ένα καινούργιο τρόπο ζωής συνδεδεμένο με τον κύκλο σου.

Δυστυχώς οι περισσότερες γυναίκες σήμερα απορρίπτουν τις εναλλαγές του κύκλου τους και ζούνε σαν άντρες.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ζούνε εντελώς αποκομμένες από το Σώμα τους, από την Διαίσθησή τους και από την ροή των Συναισθημάτων τους. Με λίγα λόγια από την πραγματική τους δύναμη.

Όταν η γυναίκα καταφέρει να ζει τις φάσεις του κύκλου της μπαίνει σε ένα μαγικό κόσμο!

Ο κόσμος αυτός δεν έχει καμία σχέση με τον κόσμο που γνωρίζει. Είναι ένας εσωτερικός κόσμος που αλλάζει κάθε περίπου εφτά ημέρες και γεμίζει την ζωή της με χρώματα! Είναι ο κόσμος της γυναίκας!

Μια γυναίκα που ζει τον κύκλο της γνωρίζει την Αποστολή της, απολαμβάνει την Σεξουαλικότητά της, ξέρει να βάζει Όρια, γιορτάζει το Αίμα της περιόδου, είναι η Θεραπεύτρια του εαυτού της και ζει την Αφθονία που απορρέει από την σύνδεσή της με την μητέρα Γη.

Ομιλήτρια:  Αγάπη Αποστολοπούλου


 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021 | 17:00-20:00

Κόστος: 50 Ευρώ

Τόπος Διεξαγωγής: Online, μέσα από την πλατφόρμα του ZOOM

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Befreeandhappy – Αγάπη Ελπίδα Αποστολοπούλου 306907189464 WhatsApp 
[email protected] | www.agapiapostolopoulou.com


Η Αγάπη Αποστολοπούλου κατάγεται από Ελλάδα, Κύπρο και Αιθιοπία! Αγαπά να βοηθάει τους ανθρώπους σε ένα εσωτερικό ταξίδι με σκοπό να ανακαλύψουν τον πραγματικό Αυθεντικό Εαυτό τους. Ένα από τα πάθη της και κάτι που κάνει τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής της είναι οι συνεδρίες Ακασικών Αρχείων.

Δημιουργός της μεθόδου Love-me, μιας μεθόδου αυτο-ανάπτυξης που συνδυάζει την θεραπεία μέσω της ενέργειας, την απελευθέρωση της συνειδητής σεξουαλικότητας, την θεραπεία του εσωτερικού παιδιού και την απελευθέρωση από τους δεσμούς της κοινωνίας.

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
30 Ιανουαρίου
Τέλος:
31 Ιανουαρίου
Κόστος:
50€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, ,

Χώρος Διεξαγωγής

Online
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend