.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η Μυστικιστική Μεγάλη Εβδομάδα | Χαριτίνη Χριστάκου

Η Μυστικιστική Μεγάλη Εβδομάδα

222 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Αυτή η Μεγάλη Εβδομάδα που έρχεται δεν μοιάζει και δεν είναι σαν οποιαδήποτε άλλη που έχουμε ζήσει μέχρι τώρα. Η ανθρωπότητα έχει αλλάξει. Η αλλαγή έχει επηρεάσει όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως γλώσσας, θρησκείας, χώρας, προτιμήσεων.

 

Η ανάγκη των καιρών είναι να αναγνωρίσουμε ότι συμβαίνει μία μεγάλη τομή αυτή την περίοδο. Μία τομή ανάμεσα στο παρελθόν και στο μέλλον. Δύο διαφορετικές πραγματικότητες είναι σε αιώρηση: εκείνη που είχαμε ζήσει πριν την πανδημία και η άλλη, η άγνωστη, που θα διαμορφώνεται τώρα και θα εκδηλωθεί μετά.

 

Ο σκοπός που έχει κάθε τομή όταν συμβαίνει δεν είναι να διαιρέσει, αλλά να συνενώσει μεταμορφωτικά δύο δυναμικές. Το κενό που παράγει αποτελεί πρόσκληση για να βρούμε τον τρόπο που θα γεφυρώσουμε τους δύο κόσμους, τις δύο δυναμικές, ωφέλιμα, εποικοδομητικά, ουσιαστικά και λειτουργικά.

 

Η Μυστικιστική Μεγάλη Εβδομάδα που έχω ετοιμάσει για εσάς θα μας δώσει αυτήν ακριβώς την δυνατότητα. Να γεφυρώσουμε την θρησκευτική ευλάβεια του πριν, με την πνευματική και ψυχικά ευσεβή ενδυνάμωσή μας. Η σοφία μέσα στους εαυτούς μας μάς οδηγεί να ενώσουμε και όχι ν’ αποκόψουμε. Ό,τι είμαστε σήμερα οφείλεται σε όλο το παρελθόν μας ανά τους αιώνες. Αυτό που ο πλανήτης, η ανθρωπότητα και ο εαυτός μας ζητά είναι την ικανότητα δημιουργικής συνένωσης που εμπεριέχει εκτίμηση, σεβασμό, αναγνώριση όλης της πορείας μέχρι σήμερα. Αυτό είναι το ζυμάρι που μπορεί να πλάσει άπειρους άρτους για το μέλλον.

 

Από την Μεγάλη Δευτέρα και κάθε μέρα της Μεγάλης Εβδομάδας, το πρωί στις 8.30:

  • θα ξεκινώ με βάση το περιεχόμενο της λειτουργίας που γίνεται στην εκκλησία εκείνη την ημέρα
  • θα μιλώ για την ουσία, το νόημα και τον πυρήνα της ιερής λειτουργίας της ημέρας, γιατί αυτό μας συνδέει με το μεγάλο συλλογικό της χώρας μας και την δύναμή του
  • στην συνέχεια θα «μεταφράζω» το περιεχόμενο υπό το πρίσμα της σύγχρονης αντίληψης και πνευματικότητας, σε δηλώσεις, προσευχές, επικλήσεις ή διαλογισμούς, με σκοπό την ατομική ενδυνάμωση και το άνοιγμα στο πεδίο της ευσέβειας της καρδιάς.
  • θα εξηγώ πώς αυτή η σύνδεση με το συλλογικό μέσω της θρησκευτικής λειτουργίας δεν είναι εμπόδιο, αλλά μεγάλη δύναμη που αν κατανοηθεί και «μεταγλωττιστεί» σωστά για την αντίληψή μας, μπορεί να μας δώσει μεγάλη φώτιση, διεύρυνση αντίληψης, βαθιά πρόοδο στην ενδυνάμωσή μας.

 

Αυτή η δημιουργική πνευματική εργασία θα γίνεται κάθε πρωί. Θα μιλάμε για την ενέργεια της ημέρας, θα παίρνουμε την ουσία, και θα την κάνουμε σημερινή γλώσσα, τωρινή αντίληψη, σημερινή πνευματική επίγνωση απαλείφοντας τις επιβαρύνσεις. Αυτό είναι η ουσία της δημιουργικότητας: ενώνει καινοτομώντας, αλλά δεν σπάει τις ρίζες.

 

Ο Σκοπός της Μυστικιστικής Μεγαλής εβδομάδας θα είναι:

Να μπορεί καθένας να πάρει την δύναμη της ρίζας από την συλλογική θρησκευτική ευλάβεια των αιώνων, η οποία γι’ αυτό έχει τεράστια συλλογική δύναμη, και να την ανεβάσει στα κλαδιά του ατομικού δένδρου της αυτοπραγμάτωσης, της ενδυνάμωσης του πνεύματός του, και της καθημερινής λειτουργικής ολοκλήρωσής του.

 

Έτσι αυτή η Μυστικιστική Μεγάλη Εβδομάδα θα λειτουργήσει ενδυναμώνοντας και  γεφυρώνοντας την ψυχική ανάγκη για ευλάβεια με την επιθυμία για ενδυνάμωση, αυτοπραγμάτωση, πνευματική πρόοδο και ψυχική άνθιση.

 

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Εισηγήτρια: Χαριτίνη Χριστάκου

 


 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Δευτέρα 13 έως Κυριακή 19 Απριλίου 2020 | 08:30 – 10:00

 

Κόστος: 60€
Το ποσό εξοφλείται με κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό.
Τα στοιχεία του λογαριασμού και οι πληροφορίες παρακολούθησης σας αποστέλλονται, αφότου δηλώσετε συμμετοχή.

 

Δήλωσε συμμετοχή

 

Τόπος Διεξαγωγής:
Webinar – Online

 

Πληροφορίες:
Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Χαριτίνης Χριστάκου
2114058145 | 6931-582291 | [email protected] | www.haritini.org

 


 

Χαριτίνη Χριστάκου

Η Χαριτίνη Χριστάκου είναι μητέρα 2 παιδιών, πνευματική δασκάλα, συγγραφέας, και ομιλήτρια από το 1998, καθώς και Channeler εδώ και 17 χρόνια. Διδάσκει εδώ και 20 χρόνια πάνω στην ανθρώπινη ενδυνάμωση και σε ποικίλα πνευματικά ζητήματα, και έχει κάνει πάνω από 7.500 προσωπικές συνεδρίες καθοδήγησης. Στις αρχές του 2001, η Χαριτίνη ξεκίνησε να κάνει δημόσια Επικοινωνίες (channeling) και αυτό σηματοδότησε την πρώτη φορά που στην Ελλάδα το channeling εμφανίστηκε στο δημόσιο προσκήνιο.

Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά πάνελς και έχει κάνει ομιλίες σε πολλά μέρη της Ελλάδος, όπως στην Θεσσαλονίκη, στην Καλαμάτα, στην Κρήτη, στην Πάτρα, καθώς και στην Κύπρο. Είναι συγγραφέας 6 βιβλίων, και η δημιουργός του πρωτότυπου και καινοτόμου κλάδου σπουδών «Αγγελική Συμβουλευτική».

Είναι μεταφράστρια και εκδότρια δεκάδων βιβλίων πνευματικότητας καθώς και της επίσημης έκδοσης του συγκεντρωτικού τόμου «Ένα Μάθημα στα Θαύματα» στην Ελλάδα. Είναι συνιδρύτρια των Εκδόσεων Κρύων (2000-2014), και ιδρύτρια της Ακαδημίας Κρύων (2009- 2014) και των Εκδόσεων και της Ακαδημίας ΝΟΑΣΙΣ (2014 – 2018).

Κατά την πολύχρονη πορεία της στην πνευματικότητα έχει έρθει σε επαφή με ποικίλες μορφές θεραπειών (όπως το Reiki, το EΜF, η Aurasoma) που όλες εμπλούτισαν τον δικό της δρόμο που είναι η Πνευματική Καθοδήγηση και διδασκαλία για έναν τρόπο ζωής που τιμά την ψυχή και επομένως τον άνθρωπο.

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
13 Απριλίου
Τέλος:
19 Απριλίου
Κόστος:
60€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,
Ιστοσελίδα:
https://www.haritini.org/mystical-holy-week

Χώρος Διεξαγωγής

Online
Ελλάδα + Χάρτης Google
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend