.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

Η Ροή της Ευημερίας | Kundalini Yoga Retreat

Flow_Prosperity

136 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Kundalini Yoga Retreat
με τον
Hari Simran Singh Khalsa
& μία ομάδα διεθνών δασκάλων

Kundalini_Yoga_Retreat

Η Ροή της Ευημερίας είναι μία εμπειρία ευ ζην, χαλάρωσης  και ανανέωσης. 

Η δύναμη της γιόγκα ενώνεται με την ομορφιά της ελληνικής γης. Άνθρωποι από διαφορετικά έθνη συναντιούνται για να περάσουν μαζί λίγες ημέρες γεμάτες  άσκηση αλλά και διακοπές στην Πάρο, όπου το λευκό των κυκλαδίτικων νησιών εναλλάσσεται με το βαθύ γαλάζιο του μαγευτικού Αιγαίου Πελάγους.

Η άσκηση, οι δάσκαλοι, η τροφή, το τοπίο, οι άνθρωποι και οι παραδόσεις ενώνονται και συμβάλλουν στο να δημιουργήσουν μία εμπειρία σύνδεσης με τον εαυτό και την ομάδα, που θα μετατραπεί σε ένα πολύτιμο εργαλείο αυτογνωσίας και αυτορρύθμισης. Το πρόγραμμα διαμορφώθηκε από έμπειρους δασκάλους που πάνω από 20 χρόνια διοργανώνουν τέτοιες συναντήσεις.

Δεν απαιτείται κάποια ιδιαίτερη εμπειρία για να ενωθείς μαζί μας. Είναι ένα σεμινάριο ανοικτό για όλους.

Έλα μαζί μας!
Ενεργοποίησε τα ενεργειακά κανάλια ώστε η ενέργεια να ρέει απρόσκοπτα και να σου δίνει τη δύναμη που χρειάζεσαι. Ανανέωσε το νευρικό και το ενδοκρινικό σου σύστημα. Βρες το κέντρο σου, εκείνο το χώρο ηρεμίας μέσα σου, χαλάρωσε και άφησε τις ευκαιρίες  να έρθουν σε σένα.

Διαλογίσου στη φύση, αφήνοντας πίσω το παρελθόν και διάλεξε να μεταμορφώσεις το παρόν σου δημιουργώντας ένα καλύτερο αύριο. Κλείσε τα μάτια και διαλογίσου, νοιώσε την ομορφιά σου. Άνοιξε τα μάτια και απόλαυσε την απεραντοσύνη και την ελευθερία της θάλασσας, τη μαγεία του νησιού.

Σε περιμένουμε στο Tao’s Center, ένα από τα πιο μαγευτικά κέντρα διαλογισμού και γιόγκα της Μεσογείου.

Kundalini_Yoga_Retreat

Πρόγραμμα

Μία ομάδα δασκάλων υπό την καθοδήγηση του Hari Simran SK, θα σε  ταξιδέψει μέσα από τις  7 διαστάσεις της ευημερίας: Ζωτικότητα, Ευλυγισία, Αυτοπεποίθηση, Χαρά, Επικοινωνία, Διαίσθηση, Όραμα. Θα μάθεις να απελευθερώνεις στρες, κατάθλιψη, ακαμψία, θυμό, έλλειψη εμπιστοσύνης, αμφιβολία και  καταπίεση.
Αποσκευές που κουβαλάς υποσυνείδητα και επηρεάζουν  τις  επιλογές της  ζωής σου. Θα αναπτύξεις και θα εδραιώσεις γείωση, σταθερότητα, ασφάλεια, ενθουσιασμό, προσανατολισμό, νοητική διαύγεια, φαντασία.

Το πρόγραμμα της κάθε ημέρας περιλαμβάνει: 

  • Kundalini Yoga
  • Yoga Nidra – Kαθοδηγούμενη χαλάρωση
  • Naad Yoga –  Η γιόγκα του ήχου
  • Sat Guru Charan (διαλογιστική ρεφλεξολογία) ή Breath walking

Για να βιώσεις την ευημερία πρέπει να απελευθερωθείς από τις τάσεις και τους νοητικούς προγραμματισμούς  που γεννούν συναισθηματική ένταση και σωματική ακαμψία.  Η πρώτη και απαραίτητη κάθαρση γίνεται μέσα από τις στάσεις, την κίνηση, τη σωστή και συνειδητή αναπνοή, τα βασικά μάντρα,  με αναπνευστικές τεχνικές  και ασκήσεις  που παράλληλα αναζωογονούν  το κυκλοφορικό και το λεμφικό σύστημα.

Μία άλλη μορφή δημιουργικής απέκκρισης είναι η καθοδηγούμενη χαλάρωση. Με την τεχνική αυτή αναγεννιέται το νευρικό και το ανοσοποιητικό σύστημα. Αρχίζει να δημιουργείται χώρος για νέες εμπειρίες και ένας καινούργιος τρόπος να βλέπεις τη ζωή.

Το τραγούδι των μάντρα, η εναλλαγή σιωπής και επανάληψης ήχου ανοίγουν νέα κανάλια έκφρασης, επαφής με τον εσωτερικό μας κόσμο, δυνατότητες επιλογής των συναισθημάτων που θέλουμε να ζήσουμε.

Ο διαλογισμός, η κατάσταση ονείρου και το  Naad,  ηχητική δόνηση που γεννιέται από το τραγούδι της ομάδας, ηρεμούν το νου με δονήσεις γαλήνης και αρμονίας. Μας προετοιμάζουν να δεχτούμε και προβάλλουμε μηνύματα μέσα από τη διαίσθηση. Συνειδητοποιούμε τις δυνατότητές μας και αρχίζουμε να έλκουμε σωστές ευκαιρίες και κατάλληλους ανθρώπους ενώ ταυτόχρονα δίνουμε ζωή σε πράξεις και σχέσεις με βάση την ευημερία.


 

Ημερομηνίες Διεξαγωγής:
Δευτέρα 8 έως Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Τόπος Διεξαγωγής:
Tao’s Center, Αμπελάς Πάρος

Πληροφορίες & Εγγραφές:
satnamgreece11@gmail.com

 

Newsletter εγγραφή

 


 

ευημερώ | Ομιλίες, σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια υψηλού ποιοτικού επιπέδου
ευημερώ | Ομιλίες, σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια υψηλού ποιοτικού επιπέδου

Λεπτομέρειες

Αρχή:
8 Ιουλίου
Τέλος:
14 Ιουλίου
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:

Χώρος Διεξαγωγής

Tao’s Center
Αμπελάς
Πάρος, Κυκλάδων 844 01 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
22840-28882
Website:
http://www.taos-greece.com
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend