.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Inner Alignment & Deep Connection | Χρυσή Μπέρου

Inner Alignment & Deep Connection | Χρυσή Μπέρου

225 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Δύο Κύκλοι 8 διαδικτυακών μαθημάτων ο καθένας σε ζωντανή ροή

Φίλες και φίλοι γεια σας,

Βιώνουμε μια νέα περίοδο, κάποιοι μπορεί να νιώθετε μουδιασμένοι, κουρασμένοι, εξασθενημένοι… μπορεί να νιώθετε μια νοητική σύγχυση, ή να νιώθετε ότι χάνετε τα κίνητρά σας, τους στόχους σας και απλά κάνετε τα βασικά.

Να, λοιπόν, ένα μυστικό. Ακόμη κι όταν η ζωή εκδηλώνει υπερβολή ή πρόκληση, η περισσότερη ενέργεια είναι το μονοπάτι για να αισθανθείτε καλύτερα και να κερδίσετε περισσότερη διαύγεια, περισσότερη χαρά, περισσότερη δημιουργικότητα, περισσότερη σύνδεση- με τις ζωές σας, με τους άλλους, με τον πλανήτη μας και το σύμπαν σαν ένα Όλο!

Για αυτή την περίοδο ετοιμάστηκαν για εσάς δύο προγράμματα καθημερινής εξάσκησης για μια εβδομάδα.

 

Loosen Your Spine, 6-12/7, 19:00-20:30

Ο πόνος χαμηλά στην πλάτη (πόνος μέσης) μπορεί να προκληθεί από κάτι τόσο απλό όσο κάμψη με λάθος τρόπο, κάθισμα ή ορθοστασία για πάρα πολύ ή ύπνο σε ακατάλληλη θέση. Ωστόσο, αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν είναι ότι ο πόνος χαμηλά στην πλάτη είναι ένα ζήτημα «ολόκληρου του σώματος» και πρέπει να αντιμετωπιστεί με συγκεκριμένες κινήσεις, ασκήσεις ενίσχυσης του πυρήνα (χαμηλό ζωτικό κέντρο) και απαλές κινήσεις επαναφοράς της λεκάνης που υποστηρίζουν ολόκληρο το σώμα σας.

Εξασκηθείτε καθημερινά για 15-20 λεπτά και βρείτε την ισορροπία ολόκληρου του σώματος σας, νιώστε ανακούφιση στα σημεία όπου χρόνιοι πόνοι κρατάνε το σώμα άκαμπτο.

Το πρόγραμμα Loosen Your Spine σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε αυτή τη ρουτίνα καθημερινά από την άνεση του σπιτιού σας. Ένα πρόγραμμα με ήπιες ασκήσεις, εστιάζουν στη σύνδεσή σας με το Σώμα, στο πώς να επιστρέψετε στο Σπίτι σας, δηλ. στον εαυτό σας, στη ζωή σας. Ασκήσεις για να βρείτε τη σωστή στάση του σώματος, να «λύσετε» την σπονδυλική σας στήλη, να χαλαρώσετε εντάσεις που συσσωρεύονται στους ώμους και τη λεκάνη.

 

Lift Qi Up Pour Qi Down, 1-8/8, 09:00-10:30

Εκμάθηση βήμα-βήμα της βασικής άσκησης Lift Qi Up Pour Qi Down. Ανταλλάσσοντας ελεύθερα τη ροή του qi ανάμεσα στο Σύμπαν και  σε εσάς, είναι μια αληθινή ροή πληρότητας και χαράς. Τα οφέλη που λαμβάνετε από αυτή την άσκηση είναι ισορροπία, υγεία και κυρίως καλύτερη διάθεση, καλύτερη διαχείριση των προκλήσεων.

Απευθύνονται σε αρχάριους και σε λάτρεις του Zhineng Qigong. Προγράμματα όπου μπορείτε να συντονιστείτε διαδικτυακά ακόμη και στις διακοπές σας. Μπορείτε να επιλέξετε το ένα ή και τα δύο μαζί.

Ώρες διδασκαλίας συνολικά: 22,5

Επένδυση για την υγεία: 1η εβδομάδα: 100 ευρώ, 2η εβδομάδα: 120 ευρώ.

Τα δύο προγράμματα μαζί: 200 ευρώ.

* Αν δυσκολεύεστε οικονομικά ~ 1η εβδομάδα: 80 ευρώ, 2η εβδομάδα: 100 ευρώ

* Ειδική τιμή για ζευγάρια ή δύο άτομα της ίδιας οικογένειας ~ για τις δύο εβδομάδες 150 ευρώ/άτομο

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται στις 26/6 και θεωρούνται έγκυρες εφόσον έχετε κάνει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Επικοινωνείτε μαζί μου για τη διάθεση λογαριασμού. Στη συνέχεια λαμβάνετε τη πλατφόρμα και τον κωδικό πρόσβασης.

ΑΚΥΡΩΣΗ: Σε περίπτωση ακύρωσης σας, δύο μέρες πριν τα χρήματα δεν επιστρέφονται. Μπορείτε να συμμετέχετε σε μελλοντικές εκδηλώσεις. Σε περίπτωση δήλωσης συμμετοχής σας και ακύρωσής της, μία εβδομάδα πριν, παρακρατούνται 25 ευρώ.

 

Δώρο ένα μάθημα στη φύση για τους συμμετέχοντες και των δύο προγραμμάτων

Κυριακή 9/8, 09:00-10:30 στο Αισθητικό Πάρκο Καισαριανής

 

Όλη η ενέργεια που χρειάζεστε σας είναι διαθέσιμη, μόλις μάθετε να συνδέεστε, να την ενεργοποιείτε και να την καλλιεργείτε.

Η σταθερή πρακτική είναι το κλειδί.

Θα χαρώ να δια-δράσουμε διαδικτυακά! Βιώστε την εμπειρία της καθημερινής πρακτικής!

 

Εισηγήτρια: Χρυσή Μπέρου
Facilitator of Cosmic Energy
HYQ & YYT Healer
Zhineng Qigong Instructor

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Χρυσή Μπέρου
210 6513681, 6936 684868 | www.berou.gr | [email protected], [email protected]


 

Χρυσή Χαντζαρίδου – Μπέρου

Χρυσή Χαντζαρίδου – ΜπέρουΘυμάμαι τον εαυτό μου από μικρή να λέει: “Κάθε Tώρα και καλύτερα”.

Και με αυτόν τον οδηγό, ακολουθώ τη διαδρομή του μονοπατιού μου από τότε που γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου σπούδασα γαλλική φιλολογία. Είμαι εκπαιδεύτρια, κάτοχος κινεζικής πιστοποίησης στο Ζίνενγκ Τσιγκόγκ και στην Ενεργειακή θεραπεία.

Τα τελευταία πέντε χρόνια, στόχος μου είναι να μεταφέρω τη γνώση του Ζίνενγκ Τσιγκόγκ και τα οφέλη του, σε όλο και περισσότερους ανθρώπους στην Ελλάδα και να βοηθήσω με την ενέργειά μου στην ενδυνάμωση εκείνων που επιλέγουν να συνδεθούν με τον αληθινό τους εαυτό.

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
6 Ιουλίου
Τέλος:
12 Ιουλίου
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:

Διοργανωτής

Χρυσή Μπέρου
Τηλέφωνο:
2106513681, 6936684868
Email:
Website:
www.berou.gr
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Χώρος Διεξαγωγής

Online
Online, Ελλάδα + Χάρτης Google
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend