.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ισημερία, Φέρνουμε Φως στο σκοτάδι | Λιάνα Τελειώνη & Γεράσιμος Βλάχος

Ισημερία, Φέρνουμε Φως στο σκοτάδι | Λιάνα Τελειώνη & Γεράσιμος Βλάχος

614 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Γιορτάζουμε την ισημερία με ένα σαμάνικο εντελώς βιωματικό εργαστήριο ανοιχτό για όλους. Θα γνωρίσουμε βασικές τεχνικές των σοφών Ίνκας του Περού που θα μας βοηθήσουν να δούμε την πηγή ενός θέματος που μας απασχολεί, να βουτήξουμε βαθιά μέσα αστα σκοτάδια μας και να τα φωτίσουμε.

Όπως είπε και ο Καρλ Γιουνγκ: «Κάποιος δεν διαφωτίζεται απλώς με το να φαντάζεται φιγούρες φωτός αλλά με το να κάνει το σκοτάδι συνειδητό…!»  Και όταν το σκοτάδι γίνει συνειδητό τότε μπορεί να επέλθει θεραπεία… τότε μπορεί να γεμίσει ολόκληρη η ύπαρξη μας με φως!

Συχνά χωρίς να το αντιληφθούμε κλείνουμε την καρδιά μας για να προστατευτούμε και να μην πληγωθούμε ενώ αφήνουμε τα γεγονότα να μας παρασύρουν σε λάθος συμπεράσματα για τον εαυτό μας. Τα γεγονότα περνούν αλλά η καρδιά παραμένει κλειστή και έτσι αφήνουμε έξω νέες ευκαιρίες, νέα ξεκινήματα… ασυνείδητα κλείνουμε έξω την αγάπη από φόβο να μην πληγωθούμε ξανά…

Περιμένουμε να γίνει κάτι που θα αλλάξει τα πράγματα κάτι έξω από εμάς που θα μας κάνει να ανοίξουμε ξανά… κάποιος νέος έρωτας ίσως… κάποιος από εκεί έξω… όμως αυτός ο «κάποιος» δεν έρχεται ποτέ… γιατί αυτό που εκπέμπουμε είναι μια κλειστή… πληγωμένη καρδιά…

Αντί λοιπόν να περιμένουμε από έξω την αλλαγή, πράγμα που δεν θα συμβεί εφόσον δεν είμαστε έτοιμοι, θα την δημιουργήσουμε εμείς από μέσα. Από το κέντρο της ύπαρξης μας. Θα αγκαλιάσουμε τον εαυτό μας και θα βιώσουμε την αλλαγή με την δύναμη που προέρχεται από εμάς τους ίδιους και κανέναν άλλον!

Θα γίνει επίσης μια σύντομη παρουσίαση του Θεραπευτικού Τροχού, ο οποίος θεωρείται ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά συστήματα αυτογνωσίας, ενεργειακής θεραπείας και εξέλιξης.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα σε αρχάριους και προχωρημένους.

Πιο αναλυτικά:

  • Άνοιγμα Ιερού Χώρου στην Οικόσφαιρα
  • Άνοιγμα Ιερού Χώρου στη Νοόσφαιρα
  • Σαμάνικο Ταξίδι
  • Εύρεση αρνητικού προγραμματισμού και αντικατάσταση
  • Άνοιγμα Ιερού Κέντρου Καρδιάς
  • Αφύπνιση σπόρου Ίνκα- του Θεικού εντός μας
  • Καθαρισμός βαριάς ενέργειας «χούτσα» και αντικατάσταση με ελαφριά ζωογόνα ενέργεια «σάμι»
  • Γείωση
  • Παρουσίαση συστήματος του Θεραπευτικού Τροχού

Εισηγητές:

Λιάνα Τελειώνη, Life Coach, NLP Master, συγγραφέας, εκπαιδεύτρια σαμάνικων τεχνικών και εναλλακτικών μεθόδων ενδυνάμωσης, υπνοθεραπεύτρια, ανθοθεραπεύτρια, δασκάλα γιόγκα.

Γεράσιμος Βλάχος, Shaman, Healer, Practitioner of Energy Medicine of Inkas and Peruvian Quero Tradition, Certified instuctor of Munai Ki from The four winds.


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 | 11:30 – 14:00
Δηλώσεις συμμετοχής απαραίτητες

Κόστος: Είσοδος ελεύθερη

Τόπος Διεξαγωγής:
Arima Therapy Center, Νευροκοπίου 18, Κεραμεικός
– 3 λεπτά με τα πόδια απο το μετρό Κεραμεικού ( έξοδος Κων/λεως)
– Εύκολη στάθμευση

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Κράτηση θέσης με email: arimatherapycenter@gmail.com
Fb inbox: Arima Therapy Center


Εισηγητές:

Λιάνα Τελειώνη, Life Coach, NLP Master, συγγραφέας, εκπαιδεύτρια σαμάνικων τεχνικών και εναλλακτικών μεθόδων ενδυνάμωσης, υπνοθεραπεύτρια, ανθοθεραπεύτρια, δασκάλα γιόγκα. Εργάζεται με αγάπη και αφοσίωση στον μετασχηματισμό του πόνου και των ανθρώπινων εξαρτήσεων σε συνειδητότητα, με σκοπό να υπενθυμίσει και να αφυπνίσει την απεριόριστη δύναμη που υπάρχει σε όλους τους ανθρώπους. Προσφέρει επίσης δωρεάν μαθήματα, ασκήσεις ενδυνάμωσης και διαλογισμούς μέσω του καναλιού της στο youtube.

Γεράσιμος Βλάχος, Shaman, Healer, Practitioner of Energy Medicine of Inkas and Peruvian Quero Tradition, Certified instuctor of Munai Ki from The four winds. Διδάσκει τον Θεραπευτικό Τροχό και σεμινάρια Σαμανικής διδασκαλίας όπως πτυχές της Salka ενέργειας και την Σαμανική διαδικασία μετάβασης στο Θάνατο.. Έχει μεταδώσει πολλές φορές τα 9 τελετουργικά του Munay Ki σε ομάδες όσο και ατομικά. Ο αυθορμητισμός και η αγάπη του γι αυτό το μονοπάτι, τον κάνει να θέλει να το μοιραστεί με όλους, ώστε να ζήσουν το πάθος και το τραγούδι της ψυχής τους, φέρνοντάς τους σε μια σύνδεση με το πνεύμα, τη φύση και την ολότητα.


 

Dr Gene Ang

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
23 Σεπτεμβρίου 2018
Ώρα:
11:30 έως 14:00
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, ,

Διοργανωτής

Λιάνα Τελειώνη
Τηλέφωνο:
6939 287460
Email:
Website:
http://www.urantiacenter.gr/
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Χώρος Διεξαγωγής

Arima Therapy Center
Νευροκοπίου 18, Κεραμικός
Αθήνα, Αττική 104 35 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
697 4610 255
Website:
www.urantiacenter.gr
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend