.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Καλοκαιρινή Πρόταση Ανανέωσης | Χαριτίνη Χριστάκου

Καλοκαίρι Χριστάκου

860 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Κάθε καλοκαίρι, που οι ρυθμοί και οι ταχύτητες μαλακώνουν, έχουμε μία ευκαιρία ν’ αξιοποιήσουμε τον χρόνο προς όφελός μας, για ν’ ανανεώσουμε πραγματικά τον εαυτό μας. Η επιθυμία ν’ ανανεωθούμε, να φορτίσουμε τις μισοάδειες μας μπαταρίες είναι μία φυσική προδιάθεση της ψυχής μας για ζωή, για χαρά, για φως, για το καλύτερο.

Αυτή είναι η Καλοκαιρινή Πρόταση Ανανέωσης που έφτιαξα για εσάς με πολύ αγάπη, επιλέγοντας δυναμικά στοιχεία που θα δώσουν τροφή και δύναμη στο πνεύμα και στην καρδιά.

 

Δείτε όλη την καλοκαιρινή πρόταση εδώ

 

Αληθινή (αυτο)Εκτίμηση

 

Αυτοεκτίμηση Χριστάκου

Το εργαστήρι έχει στόχο να γνωρίσουμε το πεδίο της αλήθειας που αφορά την εκτίμηση του εαυτού και τους τρόπους να καλλιεργήσουμε και να έχουμε αληθινή αυτοεκτίμηση. Η αυτοεκτίμηση είναι η θεμελιώδης δύναμη της ζωής μας γιατί όλα τα πεδία και όλες οι ποιότητες συνδέονται μ’ αυτήν.
Μάθετε περισσότερα.

Διάρκεια: 5ώρο audio course

Ακούστε 30′ δείγμα

 

Αφοβία: Πλειάδεια Μύηση

 

Αφοβία Χριστάκου

 

Αυτό το εργαστήριο έχει στόχο να γνωρίσουμε απλούς και λειτουργικούς τρόπους για να συνδεθούμε με την Αφοβία. Πώς μπορούμε να ενδυναμώνουμε τον εαυτό ώστε να εισέρχεται στο πεδίο της Αφοβίας μέσα στην καθημερινότητα. Τι χρειάζεται να αναγνωρίσουμε, να συνειδητοποιήσουμε και να ενεργοποιήσουμε.
Μάθετε περισσότερα.

Διάρκεια: 3ωρο audio course

Ακούστε 30′ δείγμα

 

Νέα Ανοίγματα – Παλιά Κλεισίματα 

 

Νέα Ανοίγματα Χριστάκου

 

Σε αυτό το εργαστήρι θα δούμε τον πρακτικό τρόπο και την μέθοδο με την οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι καινούργιο στη ζωή μας ή να δώσουμε τέλος σε οτιδήποτε μας ταλαιπωρεί επί καιρώ.
Μάθετε περισσότερα.

Διάρκεια: 4ωρο audio course

Ακούστε 30′ δείγμα

 

Εισηγήτρια: Χαριτίνη Χριστάκου

 


 

Πληροφορίες:
Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Χαριτίνης Χριστάκου
Σεμιτέλου 2, Αθήνα 11528
(έναντι Μεγάρου Μουσικής)
211-4058145 | 6931-582291 | [email protected] | www.haritini.org

 

Περισσότερα audio courses

 


 

Χαριτίνη Χριστάκου

Η Χαριτίνη Χριστάκου είναι μητέρα 2 παιδιών, πνευματική δασκάλα, συγγραφέας, και ομιλήτρια από το 1998, καθώς και Channeler εδώ και 17 χρόνια. Διδάσκει εδώ και 20 χρόνια πάνω στην ανθρώπινη ενδυνάμωση και σε ποικίλα πνευματικά ζητήματα, και έχει κάνει πάνω από 7.500 προσωπικές συνεδρίες καθοδήγησης. Στις αρχές του 2001, η Χαριτίνη ξεκίνησε να κάνει δημόσια Επικοινωνίες (channeling) και αυτό σηματοδότησε την πρώτη φορά που στην Ελλάδα το channeling εμφανίστηκε στο δημόσιο προσκήνιο.

Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά πάνελς και έχει κάνει ομιλίες σε πολλά μέρη της Ελλάδος, όπως στην Θεσσαλονίκη, στην Καλαμάτα, στην Κρήτη, στην Πάτρα, καθώς και στην Κύπρο. Είναι συγγραφέας 6 βιβλίων, και η δημιουργός του πρωτότυπου και καινοτόμου κλάδου σπουδών «Αγγελική Συμβουλευτική».

Είναι μεταφράστρια και εκδότρια δεκάδων βιβλίων πνευματικότητας καθώς και της επίσημης έκδοσης του συγκεντρωτικού τόμου «Ένα Μάθημα στα Θαύματα» στην Ελλάδα. Είναι συνιδρύτρια των Εκδόσεων Κρύων (2000-2014), και ιδρύτρια της Ακαδημίας Κρύων (2009- 2014) και των Εκδόσεων και της Ακαδημίας ΝΟΑΣΙΣ (2014 – 2018).

Κατά την πολύχρονη πορεία της στην πνευματικότητα έχει έρθει σε επαφή με ποικίλες μορφές θεραπειών (όπως το Reiki, το EΜF, η Aurasoma) που όλες εμπλούτισαν τον δικό της δρόμο που είναι η Πνευματική Καθοδήγηση και διδασκαλία για έναν τρόπο ζωής που τιμά την ψυχή και επομένως τον άνθρωπο.

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
23 Ιουλίου 2019
Τέλος:
31 Αυγούστου 2019
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
Ιστοσελίδα:
https://www.haritini.org/summer-courses-2019

Χώρος Διεξαγωγής

Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Χαριτίνης Χριστάκου
Σεμιτέλου 2
Αθήνα, Αττική 11528 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
211-4058145
Website:
www.haritini.org
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend