.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Καταπολεμήστε το στρες με το Pranic Healing | Chiara Perfetti & Γιώργος Σταμούλης

Καταπολεμήστε το στρες με το Pranic Healing | Chiara Perfetti & Γιώργος Σταμούλης

484 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Καταπολεμήστε το στρες με το Pranic Healing
Βασισμένο στις διδασκαλίες του Master Choa Kok Sui

Με τους εκπαιδευτές του Rama,
Γιώργο Σταμούλη και Chiara Perfetti

 

Ελάτε σε αυτό το καινοτόμο σεμινάριο και μάθετε πως μπορείτε να αποβάλλετε το στρες από την καθημερινότητά σας και να ζήσετε
μια πιο ήρεμη και ευτυχισμένη ζωή.
Μάθετε τεχνικές που σας βοηθούν να διαχειριστείτε τις καταστάσεις που σας προκαλούν άγχος, τον τρόπο να σκέφτεστε πιο θετικά αλλά και το πώς να αντιδράτε  με περισσότερη ηρεμία σε αγχωτικές καταστάσεις και περιβάλλοντα…
και όλα αυτά μέσω του Pranic Ηealing, της σύγχρονου μεθόδου ενεργειακής θεραπείας του Master Choa Kok Sui.

 

Τι είναι το Pranic Healing;

Το Pranic Healing είναι ένα εξελιγμένο και δοκιμασμένο σύστημα ενεργειακής θεραπείας το οποίο αναπτύχθηκε από τον ιδρυτή και Δάσκαλο Choa Kok Sui. Είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο και διαδιδόμενο σύστημα εναλλακτικής, συμπληρωματικής  θεραπευτικής και είναι παγκόσμια αναγνωρισμένο στους κόλπους της επιστημονικής, ιατρικής και εκπαιδευτικής κοινότητας. Οι τεχνικές του βασίζονται στην αναγνώριση της ύπαρξης του ενεργειακού σώματος, το οποίο εκτείνεται πέρα από το φυσικό σώμα και αλληλεπιδρά με αυτό, αλλά και στην έμφυτη ικανότητα του σώματος για αυτοΐαση. Δεδομένου ότι οποιαδήποτε ανισορροπία στο φυσικό επίπεδο εκδηλώνεται πρώτα στο ενεργειακό, η προσέγγιση του Pranic Healing εμπεριέχει τη χρήση ζωτικής ενέργειας ή αλλιώς Prana με σκοπό την επίτευξη μιας ενεργειακής εξισορρόπησης η οποία ενισχύει και επιταχύνει την διαδικασία της αυτοθεραπείας του σώματος, έχοντας έτσι ως αποτέλεσμα την ταχύτερη ανάρρωση του πάσχοντος σε σωματικό συναισθηματικό και νοητικό επίπεδο. Πως όμως μπορεί το Pranic Healing να μας βοηθήσει στη διαχείριση του άγχους;

 

Το Pranic Healing στη διαχείριση του άγχους!

Με δεδομένο ότι όλα γύρω μας είναι ενέργεια και προϋποθέτουν τη χρήση ενέργειας, αντιστοίχως, το άγχος, είναι και αυτό μια μορφή ενέργειας. Αν δεν γνωρίζουμε τον τρόπο να διαχειριστούμε το άγχος και το στρες ως ένα είδος ενέργειας, τότε αγνοούμε ένα μεγάλο μέρος του μηχανισμού του προβλήματος και άρα καθίσταται πολύ δύσκολο να καταπολεμήσουμε τις αρνητικές συνέπειες που έχουν στη ζωή μας οι αγχωτικές καταστάσεις και τα στρεσογόνα περιβάλλοντα. Μαθαίνοντας την ανατομία του προβλήματος που ονομάζουμε άγχος και γνωρίζοντας τις απλές αλλά πολύ αποτελεσματικές ενεργειακές τεχνικές που βοηθούν στην καταπολέμησή του, το άγχος και το στρες γίνονται παρελθόν και εμείς είμαστε πια ελεύθεροι να αφοσιωθούμε σε πιο ουσιώδη πράγματα και να ζήσουμε μια ζωή ήρεμη και πιο ποιοτική.

 

Τι θα μάθετε σε αυτό το σεμινάριο:

  • Πως το άγχος είναι ενέργεια και πως επηρεάζει τη ζωή μας
  • Τεχνικές ενεργειακής εξισορρόπησης του σώματός μας
  • Τεχνικές Διαλογισμού, Αναπνοών και τα οφέλη τους
  • Πως η διατροφή επηρεάζει ενεργειακά τον παράγοντα άγχος
  • Τι σημασία της συγχώρεσης στην αντιμετώπιση του άγχους και του στρες

Και πολλά άλλα!

 

Εισηγητές:
Chiara Perfetti και Γιώργος Σταμούλης


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 | 18:30 – 21:30

Κόστος: 10 Ευρώ

Τόπος Διεξαγωγής:
ΠΟΛΙΣ Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
(Είσοδος από Φιλοθέης 69Β)
14121 Ηράκλειο, Αττική
κοντά στο Σταθμό ΗΣΑΠ (Ηράκλειο Αττικής)

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
210 8000009, 210 2770181 | info@polis.edu.gr | www.polis.edu.gr

 

Δήλωση συμμετοχής

 


Chiara Perfetti και Γιώργος Σταμούλης

Οι επικεφαλής του Rama – Ελληνικός Οργανισμός Pranic Healing, Chiara Perfetti και Γιώργος Σταμούλης, εκπαιδεύτηκαν στο Pranic Healing πριν από 14 χρόνια στην Ιταλία.

Σήμερα είναι πιστοποιημένοι δάσκαλοι των σεμιναρίων: Basic, Advanced, Ψυχοθεραπείας και Κρυσταλλοθεραπείας στην Ελλάδα και την Κύπρο και πιστοποιημένοι Pranic Ψυχοθεραπευτές, εξασφαλίζοντας ένα σταθερά ποιοτικό και ταυτόχρονα λειτουργικό επίπεδο, σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς που άπτονται των σεμιναρίων και των θεραπευτικών δραστηριοτήτων τους. Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του Rama το 2006, προωθούν σταθερά την εφαρμογή των τεχνικών του Pranic Healing ως συμπληρωματική ενεργειακή θεραπεία, με απώτερο στόχο την αναβάθμιση και τη βελτίωση των συνθηκών ζωής και υγείας όλων ανεξαιρέτως των πολιτών και των κοινωνικών ομάδων.

O Rama -Ελληνικός Οργανισμός Pranic Healing, είναι από το 2006 ένας οργανισμός που ως επίσημος δικαιοδόχος και συνεργάτης του Institute of Inner Studies Inc., έχει ως κύρια αποστολή του τη διδασκαλία και διάδοση του Pranic Healing στην Ελλάδα και την Κύπρο.


Δήλωσε συμμετοχή !

 

Το σεμινάριο εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων και διαλέξεων Μετα-Μόρφωση για όλους, που συνδιοργανώνουν η Όμορφη Ζωή, το “Πόλις” Κέντρο Πολιτισμού κι Εκπαίδευσης κι επιλεγμένοι εισηγητές.
Αυτόνομα, ολοκληρωμένα, χρηστικά σεμινάρια σε εξαιρετικά προσιτή τιμή!

 

Δες όλα τα σεμινάρια του “Μετα-μόρφωση για όλους !”

 


 

ευημερώ | Ομιλίες, σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια υψηλού ποιοτικού επιπέδου

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
17 Μαΐου 2018
Ώρα:
18:30 έως 21:30
Κόστος:
10€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, , ,

Χώρος Διεξαγωγής

ΠΟΛΙΣ Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
Αθήνα, Αττική 14121 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
21 0800 0009
Website:
www.polis.edu.gr
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend