.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

Κάθαρση Ενεργειακής Μόλυνσης Ατόμου μέσω Θεραπευτικής Ραδιαισθησίας | Κέλλυ Δαμίγου

Κάθαρση Ενεργειακής Μόλυνσης | Δαμίγου

58 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

(Θεραπεία εξ΄ αποστάσεως)

Η Θεραπευτική Ραδιαισθησία είναι η ικανότητα αναγνώρισης των ενεργειών που υπάρχουν στο πεδίο κάποιου, οι οποίες δεν γίνονται αντιληπτές μέσω των αισθήσεων. Με τη χρήση των εκκρεμών και της ραδιαισθησίας γίνεται μία έρευνα πάνω σε χάρτες, μέσα από τους οποίους ανιχνεύουμε τις ενέργειες – δυνάμεις που μπορεί να έχουν μολύνει ενεργειακά το άτομο σε Σώμα, Νου & Ψυχή. Τέτοιου είδους Ενεργειακές Μολύνσεις είναι ενδεικτικά ο Χειρισμός, η Αυταπάτη, κάποιο Τραύμα στο Εσωτερικό Παιδί, το Μάτιασμα, η Γλωσσοφαγιά, η Κατάρα, ο Όρκος, η Μαγεία, ακόμα και η σύνδεση με κάποια αρνητική Σκεπτομορφή ή Οντότητα κ.ά.

Τα εκκρεμή είναι γνωστά εδώ και δεκαετίες και  θεραπευτικός τους ρόλος είναι ανεκτίμητος. Διαθέτουν την ικανότητα, κατόπιν της έρευνας του ειδικού, να ρυθμιστούν και να μεταφέρουν από απόσταση στο ατομικό βιοπεδίο του ατόμου και στα κύτταρά του, υψίσυχνες δονήσεις φωτός και κβαντική ενέργεια. Στόχος είναι να μετουσιωθούν οι ποικίλες πληροφορίες χαμηλών συχνοτήτων και να ενδυναμωθούν και ενισχυθούν με νέες δονήσεις, τo ανοσοποιητικό σύστημα, η βιοζωτικότητα, η ευεξία, η συναισθηματική ισορροπία και η ροή στην λειτουργικότητα των chakras. Τα πάντα είναι Δόνηση και τίποτα δεν μπορεί να θεραπευτεί από την ίδια δόνηση που δημιουργήθηκε. Με βάση αυτή την αρχή η Ραδιαισθησία μετουσιώνει τα αίτια και  καθαρίζει  το ενεργειακό πεδίο από ενεργειακές μολύνσεις και επιβαρύνσεις του ατόμου, καθώς και από τις πεποιθήσεις  που τις δημιούργησαν εξ΄ αρχής. Ως διαδικασία γίνεται από απόσταση και είναι για τον θεραπευόμενο πάρα πολύ απλή και παρακάτω σου εξηγώ αναλυτικά.

Η Ραδιαισθησία γίνεται φυσικά για το προσωπικό ανώτερο καλό σου, όμως ταυτόχρονα λειτουργεί και για το ανώτερο καλό όλου του κόσμου. Αυτό συμβαίνει γιατί η αλλαγή της δόνησης σου βοηθάει να αφυπνιστεί η πνευματική σου αλήθεια, που είναι ότι είσαι ένα αναπόσπαστο μέρος της Πηγής και του Φωτός και η αλλαγή δόνησης σου παίζει τεράστιο ρόλο στην εξέλιξη όλης της ανθρωπότητας! Σε Εκτιμώ, σε Σέβομαι, αναγνωρίζω το Φως μέσα σου και ανυπομονώ να ανεβούμε όλοι δόνηση και να συναντηθούμε ξανά, όλοι μαζί, ενωμένοι, χαρούμενοι και με ειρήνη, στην αρχική δόνηση της αγνότητας και της αγάπης που είναι η αληθινή μας φύση!

 Αναλυτικά η Θεραπευτική Διαδικασία

 • Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σου είναι να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά μαζί μου και να μου δώσεις το ονοματεπώνυμο και την ημερομηνία γέννησής σου.
 • Σύντομα, σύμφωνα με τη σειρά προτεραιότητας, θα γίνει από πλευράς μου, ο συντονισμός μαζί σου, η έρευνα και η άμεση θεραπεία σου. Μέσα στις επόμενες 10-15 ημέρες θα γίνει κατόπιν συνεννόησης, 15λεπτη τηλεφωνική συνεδρία για ενημέρωσή σου.
 • Στη διάρκειά της θα σου αναφέρω τα αποτελέσματα της θεραπευτικής έρευνας και θεραπείας σου, καθώς επίσης θα έχεις τη δυνατότητα να μοιραστείς μαζί μου τις αλλαγές που παρατηρείς στη βιοζωτικότητά σου, στη συμπεριφορά σου, στην αντίδραση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και στην γενικότερη προσωπικότητά σου κατόπιν της οπισθοχώρησης των μολυσμένων ενεργειών.
 • Στο τέλος της συνεδρίας μας γίνονται ερωτήματα από την πλευρά μου στο εκκρεμές, αν χρειάζεσαι κάποια νέα θεραπευτική δόνηση και σε ποια μελλοντική χρονική στιγμή ή αν έχουμε ολοκληρώσει. Εύχομαι η απάντηση να είναι ότι έχουμε τελειώσει, έτσι ώστε όλοι να ελευθερωνόμαστε ως ανθρωπότητα με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο και να απολαμβάνουμε όλοι, ενεργειακά ελεύθεροι τα δώρα της ζωής!

  Εισηγήτρια:
  Κέλλυ Δαμίγου
  Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια
  Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Κόστος: Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life το κόστος είναι: Από 65 Eυρώ, μόνο 50 Eυρώ. (συν ΦΠΑ)

Τόπος Διεξαγωγής:
Εξ αποστάσεως

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
6946 426298 | [email protected] | www.lovetruthlife.gr | Facebook

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
22 Ιουλίου
Τέλος:
21 Οκτωβρίου
Κόστος:
50€ – 65€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,
Ιστοσελίδα:
https://lovetruthlife.gr/selfenergycheck/

Χώρος Διεξαγωγής

Εξ αποστάσεως
Ελλάδα + Χάρτης Google
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend