Αρχή Αρχική Κβαντικό Εργαστήρι Βιωματικής Ευημερίας! | Anagenis

Κβαντικό Εργαστήρι Βιωματικής Ευημερίας! | Anagenis

102 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Από Σάββατο 5 Φεβρουαρίου
online

 

Περίοδος Προγράμματος 5/2 – 5/3 2022

Κβαντικό Εργαστήρι Βιωματικής Ευημερίας!
Οι Γεννήτορες της Ευημερίας Νέας Γης!

Αφιερωμένο στου Νέους Φωτεινούς Ηγέτες – Οδηγούς του Νέου Κόσμου που Αναδύεται!
Αυτό το κωδικοποιημένο εργαστήρι είναι σχεδιασμένο και δομημένο για να εκδηλώσετε την Ευημερία – Πλούτο – Πρόοδο, σε όλες τις ποθητές Σφαίρες της Ζωής σας στο κβαντικό επίπεδο με αποτέλεσμα την Ενεργειακή, Πνευματική,  Συναισθηματική και Υλική Υλοποίηση!

Είναι ωφέλιμο για όσους θέλουν να εκδηλώσουν την ευημερία σε/με οποιαδήποτε μορφή ενέργειας: χρήματα, πλούτο, υγεία, αγάπη, σύνδεση, θαύματα, ομορφιά, έμπνευση κτλ. Όλο το υλικό του εργαστηρίου μεταδόθηκε και δημιουργήθηκε μέσα και μέσω του Πεδίου Συχνοτήτων ΕυΗμερίας (εκτεταμένη εξήγηση στα μαθήματα), το οποίο απευθείας σας συνδέει με την δική σας εκδοχή της συχνότητας της ευημερίας.

3 Live Master Webinars Συντονισμού και Κβαντικής Εναρμόνισης με το Φωτεινό Πλούτο
8 Anagenis Video Σεμινάρια  Φωτεινής Ηγεσίας και Γείωσης Ευημερίας σε όλους τους τομείς
5 Συντονισμοί – Ενεργοποιήσεις Δομής ΝεοΓήινης Ευημερίας

Τα κωδικοποιημένα κβαντικά εργαλεία που θα χρησιμοποιήσουμε είναι ΑΧΡΟΝΑ – ΑΠΕΙΡΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ και μπορούν να εφαρμοστούν και χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικές περιόδους της ζωής σας για να υλοποιήσετε διαφορετικές προθέσεις=ενεργές επιθυμίες συνδεόμενοι με αυτήν την ενέργεια και συχνότητα της ευημερίας.

Σε αυτό το Εργαστήρι η Κβαντική μας Εστίαση είναι στην ‘Γέννηση’- Εκδήλωση Οικονομικού Πλούτου! Γεννήτορες και Φωτεινοί Ηγέτες Οικονομικού Πλούτου της Νέας Γης.

Η διδασκαλία εργαστηρίου περιλαμβάνει:
 • Διεύρυνση και Δόμηση της Σφαίρας Συνειδητότητας στην Μάκρο-Οπτική Αντίληψη γύρω από την Ευημερία – Πλούτο, με σκοπό την αναδόμηση της σχέσης σας με τα χρήματα – οικονομικής ροής/ελευθερίας, μέσω Διδασκαλίας Νέας Γης και ειδικά σχεδιασμένων Διαλογισμών-Ενεργοποιήσεων οι οποίοι κβαντικά μετατοπίζουν το εσωτερικό λειτουργικό σύστημα γύρω από τον μαγνητισμό και την διατήρηση των χρημάτων και οικονομικής υποστήριξης.
 • Εξήγηση και κατανόηση για το νου, σχτικά με την Ύπαρξη και την Δομή της Συχνότητας της Ευημερίας –ΜΟΝΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ-
 • Δημιουργώντας-Υλοποιώντας Χρήματα – μακρο-οπτικό σκεπτικό σε σχέση με την οικονομική ευμάρεια. Φόρμουλα μαγνητισμού και δόμησης μαγνητικού πηνίου συνεργία με τα Ανώτερα Φωτεινά Πεδία της Ύπαρξής σου.
 • Ανάπτυξη Μαεστρίας – όταν ξεκαθαρίζει το εσωτερικό τοπίο και γνωρίζεις τι θέλεις τότε ακολουθείς την εσωτερική καθοδήγηση, επιτρέπεις την επιτυχία και επιτρεπεις, επιτρέπεις, επιτρεπεις σε όλα τα είδη ευημερίας να εισρευσουν στην ζωή σου, χρήματα, δώρα, αγαθά, υπέροχες σχέσεις, πλούτο σε όλες τις μορφές γιατί τωρα πια εμπιστεύεσαι 1000% το Σύμπαν/την Πηγή και γνωρίζεις πως εκείνο πάντα φροντίζει. Θαύματα και οι Συγχρονικότητες είναι ο τρόπος που στο δείχνει!
 • Έχοντας Χρήματα – Διατηρώντας την Ροή των Χρημάτων – θα ανακαλύψετε δονητικά περισσότερα σχετικά με την αξία του εαυτού σας, την αληθινή αξία της χαράς, της εκτίμησης, ευγνωμοσύνης και ΔΙΑΥΓΕΙΑ γύρω από τα χρήματα και ολική ευημερία.
 • ΕΥΗΜΕΡΙΑ και το Έργο/Πάθος/Επιθυμία Εκδήλωσης της Ψυχής σας – θα εξερευνήσουμε περισσότερο την Σφαίρα του Έργου της Ψυχής σας και θα δυναμώσουμε την Πίστη στον Εαυτό, τα ταλέντα, ικανότητές σας για να προχωρήσετε σε αυτή την Πηγή της Ευημερίας σας με εμπιστοσύνη, επιτυχία κινούμενοι πάντα από το Καλό στο Καλύτερο και το Καλύτερο στο Ύψιστο, το οποίο πάντα(θα) και σας φέρνει περισσότερη Ευημερία! Εργαλεία Κλειδιά Αγκυροβόλησης του Έργου, της Προσφοράς σας – Νέοι Φωτεινοί Ηγέτες της Νέας Γης.

 

Πρακτικές εφαρμογές και ασκήσεις εργαστηρίου:
 • ΝεοΓήινες Κβαντικές Βιωματικές Δηλώσεις σχεδιασμένες να αναστήσετε τους υποδοχείς της Ευημερίας – να ανοιχτείτε και να προσαρμοστείτε στην νέα πραγματικότητα στην οποία συν-δημιουργείτε μέσα στο Κβαντικό Πεδίο Άπειρων Δυνατοτήτων.
 • Βιωματικό – Ζωντανό Ονείρεμα **Ωκεανός Χρυσού**. Δονητικό Ταξίδι σύνδεσης απευθείας με την Συχνότητα της Ευημερίας. Άχρονη – Άπειρη – Επεκτατική Βιωματικά Ισχυρή εμπειρία.
 • Τετράδια Κβαντικής Ευημερίας. Ερωτήσεις που ξεκλειδώνουν την “αντίσταση” στη ροή της Ευημερίας και το Συνειδητό Άνοιγμα στην παραλαβή της.
Το πρόγραμμα και η δομή εργαστηρίου:
 • Anagenis Quantum Teachings Live Webinars – H Επιστήμη του Πλούτου
 • Οι Γεννήτορες της Ευημερίας της Νέας Γης
 • Ενεργοποιήσεις Νέας Δομής της Ευημερίας

Δείτε το αναλυτικά εδώ

Υποσχεθήκαμε να ενθυμηθούμε το Ύψιστο Χρονοδιάγραμμα αυτού του πλανήτη και το δικό μας, όσο βρισκόμαστε ΕΔΩ. Αυτό το Χρονοδιάγραμμα είναι αυτό της ΑΠΕΙΡΗΣ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ. Επιλέγουμε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ αυτό να είναι η μόνη μας ΣΤΑΘΕΡΑ!

Θα χαρώ μαζί να ΓΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΛΟΥΤΟ – ΤΗ ΝΕΑ ΔΟΜΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΗ στην Νέα Εποχή της ΑΓΑΠΗΣ!

Εγκάρδια Αγκαλιά,
Βικτώρια Καρυπίδου

Εισηγήτρια: Βικτώρια Καρυπίδου
Quantum Shifter/ Abundance Activator/ New Earth CoCreatorΗμερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Από Σάββατο 5 Φεβρουαρίου έως Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Επένδυση συμμετοχής: 150 ευρώ

Περιλαμβάνει:

 • 2 Anagenis Webinars   – Οι Γεννήτορες της Ευημερίας της Νέας Γης
 • 8 Video Anagenis Διδασκαλίας – Οι Γεννήτορες της Ευημερίας της Νέας Γης
 • 5 VIdeo Δονητικής Αρχιτεκτονικής – Ομαδικές Anagenis Ενεργοποιήσεις Νέας Δομής Ευημερίας
 • προσωπική εργασία (θα δοθούν οδηγίες) με τα Τετράδια – Κβαντικής Ευημερίας και Φωτεινοί Οδηγοί Ηγέτες Νέας Γης

Τόπος Διεξαγωγής: online (απαραίτητη η εγγραφή! )

Δήλωσε συμμετοχή >>

 

Για την αγορά του προγράμματος εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε εδώ.

Πληροφορίες:
Anagenis | [email protected] | http://www.anagenis.com | Anagenis facebook

 

Είπαν από την εμπειρία τους με την Anagenis – Σχολή Αναγέννησης Κβαντικής Συνειδητότητας:

“Το εργαστήρι της Κβαντικής Υλοποίησης με τις 12 ενεργοποιήσης και τα live webinars ήταν ότι ποιό μοναδικό έχω παρακολουθήσει. Δεν ένιωσα απλά όμορφα, αλλά βιώσα πως είμαι η Προέκταση της Πηγής, πως για όλα υπάρχει μια θεϊκή λύση”
Αθανασία Λαλοπούλου

 

“Θα μπορούσα να πω ότι αυτό το εργαστήρι προσφέρει συμπυκνωμένη γνώση αρχιτεκτονικής, ανάσας και ευημερίας μαζί. Έτσι οδηγεισαι σ έναν γρήγορο επαναπροσδιορισμό εάν έχεις ξεφύγει από το πρόγραμμά σου.”
Κλεοπάτρα Μπαλε

 

Newsletter εγγραφή

 

 • 00

  ημέρες

 • 00

  ώρες

 • 00

  λεπτά

 • 00

  δευτερόλεπτα

Ημερομηνία

05 Φεβ 2022

Ετικέτες Εκδηλώσεων

Δραστηριότητες,
Οnline,
Προβεβλημένη εκδήλωση

Τοποθεσία

Online

Διοργανωτής

Anagenis - Σχολή Εν-Θύμησης και Αναγέννησης
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
[email protected]
Ιστοσελίδα
http://www.anagenis.com

Εισηγητής

 
Send this to a friend