&nbsp

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Κύκλος Εργαστηρίων Μακροβιοτικής Διατροφής – Θεραπευτικές Τροφές για το Ήπαρ & τη Χοληδόχο Κύστη | Μαριάννα Χρυσικάκου

Κύκλος Εργαστηρίων Μακροβιοτικής Διατροφής - Θεραπευτικές Τροφές για το Ήπαρ & τη Χοληδόχο Κύστη | Μαριάννα Χρυσικάκου

138 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Οι εκπαιδευτικοί φορείς “Πόλις” Κέντρο Πολιτισμού, Εκπαίδευσης, Δια Βίου Μάθησης και WellDay- Live Longevity σας προσκαλούν στο Εργαστήριο Μακροβιοτικής Διατροφής: «Θεραπευτικές Τροφές για το Ήπαρ & τη Χοληδόχο Κύστη” που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Απριλίου 2017. Το εργαστήριο απευθύνεται σε απόφοιτους σχολών και ειδικούς στους τομείς της ολιστικής υγείας, ευζωίας, διατροφής, άσκησης και θεραπευτικής αλλά και σε όλους όσους επιθυμούν να γνωρίσουν και να βιώσουν εις βάθος τη θεραπευτική επίδραση της τροφής, μέσα από τα συστήματα της Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής και της Μακροβιοτικής. Το πρόγραμμα συνδυάζει τη θεωρητική κατάρτιση με τη βιωματική πρακτική και αποσκοπεί να προσφέρει απτά διατροφικά εργαλεία που μπορούν να εφαρμοστούν με τρόπο δυναμικό και αποδοτικό στη σύγχρονη καθημερινότητα, αποκαθιστώντας τη βάση της υγείας.

Στο συγκεκρικριμένο workshop θα μελετήσουμε αναλυτικά τους εξής θεματικούς πυλώνες:

– Οι Πέντε Μεταστοιχειώσεις και το Ενεργειακό Πρότυπο της Άνοιξης
– Κύριες & δευτερεύουσες λειτουργίες του Ήπατος & Χοληδόχου Κύστης
– Συμπτώματα ανισορροπίας
– Διατροφικές πρακτικές εξισορρόπησης
– Θεραπευτικά και αποτοξινωτικά ροφήματα και πιάτα

Μετά την ολοκλήρωση της θεωρητικής κατάρτισης θα ακολουθήσει για όλους τους συμμετέχοντες:

– Τάξη Μαγειρικής
– Γευστική δοκιμή

Αναλυτικά το μενού της Τάξης Μαγειρικής για την Παρασκευή 20.04:

  • Αποτοξινωτικό/ λιποδιαλυτικό ρόφημα από τριμμένο ραπάνι daikon, τζίντζερ και τσάι bancha
  • Ανοιξιάτικη σούπα με λαχανικά εποχής, φέτες μοσχολέμονου και φασόλι ροβίτσας
  • Χούμους ρεβιθιού με μπαχαρικά, λεμόνι και ταχίνι, γαρνιρισμένο με φρέσκο κρεμμυδάκι
  • Σούσι με ζυμούμενο προϊόν σόγιας τέμπε, κόκκινη πιπεριά, μουστάρδα και φρέσκια ρόκα
  • Σπιτικές πίκλες με ραπάνι νταϊκον, καρότο και κουνουπίδι
  • Επιδόρπιο: Αμοργιανό παστέλι με καβουρδισμένο σησάμι και φιστίκι, βύνη ρυζιού, μύρτιλλα και κάρδαμο

Εισηγήτρια: Μαριάννα Χρυσικάκου
Αρχισυντάκτρια της πλατφόρμας εκπαιδευτικών υπηρεσιών ευζωίας WellDay –Live Longevity.
(Δείτε εδώ το αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα)


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 | 17:00 – 20:00

Συμμετοχή-Παρακολούθηση: 25 Ευρώ

Τόπος Διεξαγωγής:
ΠΟΛΙΣ Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
(Είσοδος από Φιλοθέης 69Β)
14121 Ηράκλειο, Αττική
κοντά στο Σταθμό ΗΣΑΠ (Ηράκλειο Αττικής)

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
210 8000009, 210 2770181 | info@polis.edu.gr | www.polis.edu.grΔηλώστε εδώ την συμμετοχή σας !


 

Εγγραφή στις ενημερώσεις της Όμορφης Ζωής

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
20 Απριλίου
Ώρα:
17:00 έως 20:00
Κόστος:
25€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, ,
Ιστοσελίδα:
http://polis.edu.gr/article/3006

Χώρος Διεξαγωγής

ΠΟΛΙΣ Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
Ηράκλειο Αττικής, Αττική 14121 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
21 0800 0009
Website:
www.polis.edu.gr
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις