.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Master Rebirthing Breathwork Training | Pauline Win

Master Rebirthing Breathwork Training

814 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Αυτό το Πάσχα επιλέξτε κάτι διαφορετικό: συνδυάστε τις διακοπές σας με στιγμές   συγκλονιστικών συνειδητοποιήσεων, αυτοθεραπείας και εν τέλει διαύγειας.

Η Pauline Win, πρωτοπόρος στην τεχνική του ‘Rebirthing Breathwork’ από τη δεκαετία του 1970, διοργανώνει το επόμενο Master Training της στην Αθήνα, σε ένα υπέροχο νεοκλασσικό σπίτι στις παρυφές της Ακρόπολης.

Η αλήθεια είναι ότι αν πραγματικά επιθυμείτε την αλλαγή στη ζωή σας καλείστε να κάνετε έμπρακτα και τις ανάλογες επιλογές.

Master Rebirthing Breathwork Training

Το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι σχεδιασμένο για όσους επιθυμούν ειλικρινά να δουλέψουν με τον εαυτό τους πάνω στην επίγνωση των δομικών θεμάτων τους και να αναλάβουν την ευθύνη της αυτοθεραπείας τους. Προς αυτήν την κατεύθυνση, η Pauline θα σας καθοδηγήσει μέσω του 12ήμερου αυτού προγράμματος στην εκμάθηση και χρήση της τεχνικής της Συνδεδεμένης Συνειδητής Αναπνοής (Connected Conscious Breathing) με δύο επιπλέον ημέρες, 14-15/04/18, για εξάσκηση της τεχνικής μέσα στο νερό (Water Rebirthing) στην Εύβοια.

…οι αναμνήσεις συχνά προέρχονται πέρα από τη συνειδητή μας μνήμη, εξαιτίας της δυνατότητας της αμυγδαλής να εκτείνει την αποθήκευσή τους έως τις απαρχές της σύλληψής μας ως έμβρυα. Οι οπτικές εντυπώσεις που συνοδεύουν τις αναμνήσεις αυτές μπορεί να μην είναι πάντα ακριβείς, αφού σχηματίζονται στο αντίστοιχο τμήμα του εγκεφάλου… Ο εγκέφαλος μας δεν λειτουργεί ως ιστορικός ερευνητής ο οποίος προσεκτικά ξεχωρίζει τα γεγονότα από τη φαντασία, αλλά ως ποιητής που δημιουργεί εικόνες με σύνθετα νοήματα.Wilfried Echermann

Μέσω της Συνδεδεμένης Συνειδητής Αναπνοής θα μπορέσετε να προσεγγίσετε τραύματα που δημιουργήθηκαν ήδη από τη στιγμή της σύλληψής σας και τα οποία παραμένουν καταπιεσμένα στο υποσυνείδητο, περιορίζοντας το εύρος της κατανόησής σας για τον εαυτό σας και τον κόσμο.

Είτε επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε τη συγκεκριμένη τεχνική σε προσωπικό επίπεδο είτε για να εμπλουτίσετε τα επαγγελματικά σας εργαλεία, το σεμινάριο αυτό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε και να διαχειριστείτε δομικά υποσυνείδητα μοτίβα σκέψης και δράσης, τα οποία πληροφορούν διαρκώς τη διαμόρφωση της ταυτότητάς σας, τις επαγγελματικές επιλογές, τις διαπροσωπικές σχέσεις και τη φυσική σας κατάσταση.

  • Προσφέρεται δωρεάν διαμονή σε διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων κοντά στο κέντρο για τους πρώτους συμμετέχοντες που θα δηλώσουν ενδιαφέρον.
  • Μετά το πέρας του σεμιναρίου και για ένα χρόνο, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα εποπτείας μέσω μιας δωρεάν μηνιαίας συνεδρίας.

Γλώσσα: Αγγλικά με παράλληλη μετάφραση στα Ελληνικά


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Σάββατο 31 Μαρτίου ως Δευτέρα 9 Απριλίου & Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Απριλίου 2018 | ολοήμερο (ενδεικτικά 10:00 – 19:00)

Κόστος (δίδακτρα μόνο):
Εγγραφή έως 19/3/18
850€ το άτομο ή 750€ το άτομο για φίλους/ζευγάρια 
Εγγραφή μετά από 11/03/18
950€ το άτομο ή 850€ το άτομο για φίλους/ζευγάρια
Δωρεάν είσοδος 2η και 3η ημέρα (1-2/04/18) για μαίες, γονείς, μέλλοντες γονείς, γυναικολόγους, βοηθούς μητρότητας.

Τόπος Διεξαγωγής:
Ακρόπολη, Αθήνα & Αιδηψός, Εύβοια

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
http://www.breathwork.gr/
Ελλάδα: Paul | paul.pjy@gmail.com | +30 6946771759
Αυστραλία: Pauline | india_quest@hotmail.com | +61 435153703


 

Dr Gene Ang

Λεπτομέρειες

Αρχή:
31 Μαρτίου 2018
Τέλος:
9 Απριλίου 2018
Κόστος:
750€ – 950€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,
Ιστοσελίδα:
http://breathwork.gr/portfolio/program/

Διοργανωτής

Paul Jones
Τηλέφωνο:
+30 6946771759
Email:
Website:
http://www.breathwork.gr/
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend