.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Μαθαίνω πώς να Προστατεύω το Χώρο μου Ενεργειακά | Shakila Ι. Μπράτη

Μαθαίνω πως προστασία χώρου Shakila

293 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Βιωματικό σεμινάριο προσωπικής προστασίας – θεωρία και πρακτική.

Το βιωματικό σεμινάριο της προστασίας του χώρου, που ανήκει στη σειρά «Μαθαίνω πώς…» είναι ένα βήμα προς την εξέλιξη της καθημερινότητάς σας για να εξασφαλίσετε μία ποιότητα ζωής ανεβασμένη! Το μόνο που χρειάζεστε είναι ορισμένα εργαλεία, πολλά από τα οποία βρίσκονται ήδη γύρω σας, μερικά έξυπνα μυστικά για το πώς να τα χρησιμοποιήσετε και την καθοδήγηση του σεμιναρίου, ώστε να έρθετε σε επαφή με το προσωπικό σας δυναμικό και να το ενεργοποιήσετε με τον κατάλληλο τρόπο!

Στο σεμινάριο αυτό:

  • Μαθαίνω πώς να παρασκευάζω θυμίαμα προστασίας του χώρου. Για το κάθε βότανο που χρησιμοποιώ, μαθαίνω και τη θεωρία που το συνοδεύει, για τις ενεργειακές του ιδιότητες.
  • Μαθαίνω ποια ορυκτά με βοηθούν, ώστε να μείνει ο χώρος μου προστατευμένος. Πώς καθαρίζω και προγραμματίζω τους ορυκτούς μου βοηθούς, ώστε να μπορώ να προστατεύσω το χώρο μου μαζί τους και ποιες τεχνικές μπορούν να με βοηθήσουν σε αυτό μου το σκοπό;
  • Μαθαίνω τον τρόπο να προγραμματίζω φυτά – προστάτες. Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω τη δύναμη της φύσης να προστατεύει το χώρο γύρω της;
  • Μαθαίνω τον τρόπο να οραματίζομαι μία προστατευτική ασπίδα φωτός γύρω από το χώρο μου, που τον διατηρεί ασφαλή. Η δύναμη μίας εικόνας που φτιάχνω με το νου μου, μαζί με την εσωτερική μου πρόθεση ενωμένες έχουν απίστευτη δύναμη!
  • Μαθαίνω να παρασκευάζω ένα σπρέυ ενεργειακής προστασίας από αιθέρια έλαια, ώστε να διατηρώ το χώρο μου σε ισορροπία και αρμονία. Η ενέργεια της φύσης, συμπυκνωμένη στα αιθέρια έλαια, προσφέρει δυναμική προστασία, με απίστευτο τρόπο!

 

*Ένα ανοιχτό σεμινάριο που απευθύνεται σε όλους!

*Η ύλη που παραδίδεται βασίζεται σε υλικό από το νέο βιβλίο της Shakila Ιωάννας Μπράτη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Δίον «Εγχειρίδιο Εξαγνισμού και Ψυχικής Προστασίας».

*Η διάρκεια είναι 3 ώρες και περιλαμβάνονται σνακ και τσάι.

*Καλό θα είναι οι συμμετέχοντες να είναι ντυμένοι με άνετα ρούχα και κάλτσες.

 

Εισηγητές: Ιωάννα Shakila Μπράτη
Ολιστική Ενεργειακή Θεραπεύτρια, Καθοδηγήτρια Κύκλων Γυναικών,
Καθηγήτρια Κρυσταλλοθεραπείας, Shaman Earth Keeper, Συγγραφέας

 


 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 | 18:00 – 21:00

 

Κόστος: 30€ (+ΦΠΑ)

 

Χώρος Διεξαγωγής:
Ανδρομάχης 52, Καλλιθέα,
πλησίον ΗΣΑΠ Ταύρου – Καλλιθέα.

 

Πληροφορίες:
Ιωάννα Shakila Μπράτη
697-4455759 | [email protected] | shakila.gr

 


 

Λίγα λόγια για την Shakila

H Shakila Ιωάννα Μπράτη γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι Ολιστική Ενεργειακή Θεραπεύτρια με εμπειρία 25 ετών στο χώρο των Εναλλακτικών Θεραπειών. Η ιδιαίτερη αγάπη και ειδίκευσή της είναι στον τομέα της Κρυσταλλοθεραπείας. Η εκπαιδευτική της πορεία περιλαμβάνει καλλιτεχνικές σπουδές, όπως και μακροχρόνια κατάρτιση σε διαφόρων ειδών εναλλακτικές μορφές θεραπειών, όπως ο βελονισμός, η ρεφλεξολογία, η θεραπευτική μάλαξη, η βοτανοθεραπεία, η αρωματοθεραπεία, η θεραπεία μέσω Τέχνης και κυρίαρχα η εσωτέρα ψυχολογία και η σύνδεση και σύνθεση βιωματικών εργαστηρίων.

Αυτήν την περίοδο, συνεχίζει τη συνεργασία της με την Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής, διδάσκοντας Κρυσταλλικό Βελονισμό – χρησιμοποιώντας ως βάση την προηγούμενη συνεργασία της με τον εκδοτικό οίκο «Δίον» Κρυσταλλικός Βελονισμός και Ορυκτά: θεραπευτικό εγχειρίδιο. Μόλις κυκλοφόρησε και το τελευταίο της συγγραφικό έργο, το Εγχειρίδιο Εξαγνισμού και Ψυχικής Προστασίας, από τον ίδιο εκδοτικό οίκο.

Παράλληλα, διοργανώνει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων, για την εκπαίδευση νέων εναλλακτικών θεραπευτών, αλλά και την εξάπλωση της γνώσης των ενεργειακών πτυχών της φύσης, για τη βελτίωση και αναβάθμιση της καθημερινής ζωής.

Συντηρεί τον προσωπικό της ιστότοπο Shakila.gr με θεματολογία σχετική με την Κρυσταλλοθεραπεία και τις εναλλακτικές θεραπείες και τον ιστότοπο Blossominggoddess.gr με κέντρο την ενδυνάμωση και την άνθιση της γυναικείας αλληλεγγύης στον κόσμο.

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
30 Οκτωβρίου 2019
Ώρα:
18:00 έως 21:00
Κόστος:
30€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
Ιστοσελίδα:
https://www.facebook.com/events/2190791601219051/

Διοργανωτής

Ιωάννα Shakila Μπράτη
Τηλέφωνο:
6974-455759
Email:
Website:
www.shakila.gr
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend