Αρχή Εκδηλώσεις Μάθε Αστρολογία με τον Βαγγέλη Πετρίτση PhD στο Create Your Life!
Σχολή Επιστημονικής και Ανθρωπιστικής Αστρολογίας | Β. Πετρίτσης

Μάθε Αστρολογία με τον Βαγγέλη Πετρίτση PhD στο Create Your Life!

Ολοκληρωμένο διαδικτυακό πρόγραμμα σπουδών E-Learning

Ένα εξαιρετικό Πρόγραμμα Σπουδών Αστρολογίας με εισηγητή τον Βαγγέλη Πετρίτση PhD λειτουργεί στο Create Your Life και σας καλούμε να κάνετε την εγγραφή σας!

Το Πρόγραμμα Σπουδών απευθύνεται τόσο σε άτομα που ενδιαφέρονται για την Αστρο­λογία ως μέσο αυτογνωσίας αποκλειστικά όσο και σε άτομα που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά με αυτήν.

Όλα τα μαθήματα διεξάγονται μέσω ασύγχρονης τηλεκατάρτισης, δηλαδή οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθούν τα μαθήματα μέσω διαδικτύου σύμφωνα με τον δικό τους χρόνο και ρυθμό, οποτεδήποτε το επιθυμούν μέσα στη χρονιά.

Τα εκπαιδευτικά βίντεο παραμένουν προσβάσιμα για έναν ολόκληρο χρόνο από τη στιγμή της εγγραφής και παρέχονται σχετικές σημειώσεις/διαφάνειες οι οποίες μεταφορτώνονται στον υπολογιστή του ενδιαφερόμενου από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Το Πρόγραμμα Σπουδών είναι δομημένο σε τέσσερις (4) κύκλους κλιμακούμενου βαθμού δυσκολίας. Αυτό σημαίνει ότι απαιτείται καλή κατανόηση των μαθημάτων του κύκλου 1 για να είναι σε θέση κανείς να παρακολουθήσει τα μαθήματα του κύκλου 2 κ.ο.κ.

Οι τέσσερις κύκλοι σπουδών είναι οι ακόλουθοι:

Κύκλος Αρχαρίων

Κύκλος Έμπειρων

Κύκλος Πρόβλεψης

Κύκλος Προχωρημένων

Κάθε κύκλος αποτελείται από διαφορετικές σειρές μαθημάτων που περιλαμβάνουν από δύο έως έξι εκπαιδευτικά βίντεο, καθένα εκ των οποίων διαρκεί 90-120 λεπτά. Μπορείτε να προμηθευτείτε είτε κάθε βίντεο ξεχωριστά στην τιμή των €19,90 ή να επιλέξετε κάποιο από τα πολλά πακέτα μαθημάτων για να απολαύσετε τα βίντεο σε προνομιακές τιμές. Κάνοντας κλικ σε κάθε κύκλο σπουδών που αναφέρεται πιο πάνω θα έχετε τη δυνατότητα να δια­βάσετε περισσότερες πληροφορίες και να εγγραφείτε. Σας περιμένουμε με χαρά!

Εισηγητής: Βαγγέλης Πετρίτσης PhD
Διδάκτωρ Ψυχολογίας – Αστρολόγος – Ανθοθεραπευτής
Πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Φίλων Αστρολογίας (ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.)
Συγγραφέας εξάτομης σειράς μαθημάτων Αστρολογίας


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
OnDemand
– Όποτε και από όπου θέλετε

Τόπος Διεξαγωγής:
Online

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Βαγγέλης Πετρίτσης PhD | 6977-786410 | [email protected]

 

Newsletter εγγραφή

 

 

Ημερομηνία

01 Δεκ 2022

Ετικέτες Εκδηλώσεων

On Demand – Συνεχώς Διαθέσιμα,
Εκπαίδευση

Τοποθεσία

Online

Διοργανωτής

Βαγγέλης Πετρίτσης
Τηλέφωνο
210-2522030, 6977-786410
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
[email protected]
Ιστοσελίδα
http://vanpetritsisphd.gr

Εισηγητής

 • Βαγγέλης Πετρίτσης
  Βαγγέλης Πετρίτσης
  Ψυχολόγος, Αστρολόγος, Ανθοθεραπευτής

  Ως Διδάκτωρ Ψυχολογίας, πιστοποιημένος ανθοθεραπευτής και βραβευμένος αστρολόγος από τον Αστρολογικό Σύνδεσμο Μεγάλης Βρετανίας, ο Βαγγέλης Πετρίτσης παρέχει συνεδρίες ψυχολογικές, αστρολογικές και ανθοθεραπευτικές με βασικό γνώμονα τη διεύρυνση της αυτογνωσίας των πελατών του και την απαλλαγή τους από αρνητικές ψυχολογικές και νοητικές καταστάσεις.
  Παραδίδει επίσης μαθήματα αστρολογίας διά ζώσης αλλά και διά ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο πλαίσιο του Προγράμματος Σπουδών Αστρολογίας που ο ίδιος έχει δημιουργήσει.
  Διατελεί Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Φίλων Αστρολογίας (ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.), ενός σωματείου που στοχεύει στη διάδοση της αστρολογικής παιδείας και έρευνας στην Ελλάδα.
  Δείτε τα πλήρη στοιχεία του Βαγγέλη Πετρίτση

 
Send this to a friend