.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Μεταμορφώστε τις σχέσεις σας με τη Δύναμη της Συγχώρεσης | Βιβή Δανιηλίδη

Μεταμορφώστε τις σχέσεις σας με τη Δύναμη της Συγχώρεσης | Βιβή Δανιηλίδη

1.441 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Στις μέρες μας, κατά κοινή ομολογία, οι ανθρώπινες σχέσεις είναι δύσκολες και μας προβληματίζουν αρκετά. Είτε πρόκειται για συντροφικές σχέσεις, είτε για τη σχέση με τα παιδιά μας, τους γονείς μας, τους συναδέρφους μας, τους κρατικούς οργανισμούς ή ακόμα και τη σχέση μας με το ίδιο μας το σώμα,  όλοι έχουμε κάποια σχέση που μας δημιουργεί έντονα συναισθήματα και μας κάνει να νιώθουμε αδικημένοι και θύμα.

Δεν χρειάζεται όμως να είναι έτσι. Βάζοντας την τεχνικής της Δραστικής Συγχώρεσης στη ζωή μας, αφήνουμε την ταυτότητα του θύματος, παίρνουμε πίσω τη δύναμη μας και οι σχέσεις μας μεταμορφώνονται!

Η Δραστική Συγχώρεση είναι μια απλή διαδικασία 5 βημάτων που μας βοηθάει να βρίσκουμε τη γαλήνη σε οποιαδήποτε κατάσταση, οποιαδήποτε στιγμή. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είμαστε πρόθυμοι να δεχτούμε την πιθανότητα ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο και ότι μπορεί να υπάρχει κάτι άλλο πέρα από αυτό που βλέπουμε τη δεδομένη στιγμή. Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία της μεθόδου δίνουμε το πρόβλημα στον Ανώτερο Εαυτό μας και αναλαμβάνει αυτός τη λύση του. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και εντυπωσιακά:

 • Μείωση του άγχους
 • Καλύτερη υγεία
 • Καλύτερες προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις
 • Βελτίωση των οικονομικών
 • Αύξηση της ζωτικής ενέργειας
 • Προσωπική ενδυνάμωση
 • Επίλυση διαφορών
 • Απελευθέρωση από φόβους

Στη διάρκεια της 3ωρης παρουσίασης θα δούμε μαζί τα παρακάτω θέματα:

 • Γιατί να συγχωρήσουμε; Ποια τα οφέλη σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο
 • Ποια η διαφορά της Παραδοσιακής από τη Δραστική Συγχώρεση.
 • Τα 5 Στάδια της Δραστικής Συγχώρεσης
 • Γιατί κάθε φορά που συγχωρούμε κάποιον στην ουσία συγχωρούμε τον εαυτό μας
 • Τι είναι τα «επαναλαμβανόμενα μοτίβα», γιατί συμβαίνουν, πώς να τα αναγνωρίζουμε και ποια η σημασία τους στην προσωπική μας εξέλιξη
 • Η Φυγόκεντρος δύναμη ως μέσο για την συναισθηματική μας απελευθέρωση
 • Η σημασία της παλιάς μας ιστορίας θυματοποίησης και γιατί δεν θέλουμε να την «σβήσουμε»

Σημαντικό είναι να διευκρινίσουμε ότι τη συγχώρεση δεν την κάνουμε ποτέ για το άλλο άτομο, αλλά για εμάς. Συγχωρώντας, δε σημαίνει ότι ξεχνάμε το γεγονός ούτε ότι επιτρέπουμε να μας ξανασυμβεί! Αυτό που κάνουμε στην ουσία είναι ότι δηλώνουμε την πρόθεση μας να μην είμαστε πια το θύμα και την επιθυμία μας να απελευθερωθούμε από τα βαριά συναισθήματα του παρελθόντος ώστε ελεύθεροι πια να μπορούμε να αναδημιουργήσουμε την πραγματικότητα μας!

Επίσης, θα δούμε μαζί πώς να συμπληρώνουμε σωστά το «Φύλλο Εργασίας Δραστικής Συγχώρεσης», ένα πολύτιμο εργαλείο που μπορούμε να χρησιμοποιούμε οποιαδήποτε στιγμή, ώστε να γίνεται η συναισθηματική απελευθέρωση και να μπορούμε μόνοι μας να βρίσκουμε την γαλήνη σε οποιαδήποτε κατάσταση και να παίρνουμε πίσω τη δύναμη μας.

Εισηγήτρια: Βιβή Δανιηλίδη
www.methodostipping.com

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης & θα διανεμηθεί το αντίστοιχο Εκπαιδευτικό Υλικό, μετά το πέρας του εργαστηρίου.


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018 | 18:30 – 21:30

Κόστος: 10 Ευρώ

Τόπος Διεξαγωγής:
ΠΟΛΙΣ Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
14121 Ηράκλειο, Αττική
κοντά στο Σταθμό ΗΣΑΠ (Ηράκλειο Αττικής)

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
210 8000009, 210 2770181 | info@polis.edu.gr | www.polis.edu.gr

 

Δήλωση συμμετοχής

 


vivi_daniilidiΗ Βιβή Δανιηλίδη είναι Σύμβουλος Προσωπικής Ενδυνάμωσης και η μοναδική στην Ελλάδα Πιστοποιημένη “Radical Living Coach” – Εκπαιδεύτρια της Μεθόδου Tipping, καθώς και “Satori Game Master”.
Έχει ιδρύσει και διευθύνει το «Κέντρο Εσωτερικής Αρμονίας» στην Αθήνα.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Business Administration στο Deree – The American College of Greece και στη συνέχεια έζησε και δούλεψε στο εξωτερικό σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες.

Η πρώτη της επαφή με τα εναλλακτικά προγράμματα ήταν το 1991 με τη “Μέθοδο Silva”, ενώ από το 2004, ξεκίνησε εντατικά το προσωπικό της εσωτερικό ταξίδι.

Όταν ήρθε στα χέρια της το βιβλίο «Δραστική Συγχώρεση» η σύνδεση της ήταν άμεση.
Ξεκίνησε την εκπαίδευση στο “Institute for Radical Forgiveness Therapy and Coaching, Inc” για να γίνει και η ίδια Coach, ενώ εκπαιδεύτηκε και στην Αγγλία προσωπικά από τον ίδιο τον Colin Tipping, ιδρυτή της μεθόδου και συγγραφέα του βιβλίου «Δραστική Συγχώρεση – Κάνετε Χώρο για το Θαύμα».
”Έχει έναν ήρεμο και άμεσο τρόπο να προσεγγίζει τους ανθρώπους και τα προβλήματα τους και να τους παρέχει υποστήριξη που την κάνουν έμπιστη και αγαπητή.”

Είναι επίσης καθηγήτρια γιόγκα (IYTA), LOA Practitioner (Νόμος της Έλξης), ενώ έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια Δυναμικού Διαλογισμού, Κρυσταλλοθεραπείας, EFT, Pranic Healing, «Το φαινόμενο της Σκιάς», Ομάδες Αυτογνωσίας, Συστημικής Αναπαράστασης και πολλά εργαστήρια προσωπικής ανάπτυξης.

Μάθετε περισσότερα για τη Βιβή Δανιηλίδη, μέσα από μια υπέροχη συνέντευξη που μας παραχώρησε!


Δήλωσε συμμετοχή !

Το σεμινάριο εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων και διαλέξεων Μετα-Μόρφωση για όλους, που συνδιοργανώνουν η Όμορφη Ζωή, το “Πόλις” Κέντρο Πολιτισμού κι Εκπαίδευσης κι επιλεγμένοι εισηγητές.
Αυτόνομα, ολοκληρωμένα, χρηστικά σεμινάρια σε εξαιρετικά προσιτή τιμή!

 

Σεμινάρια "Μετα-μόρφωση για όλους !"


 

Εγγραφή στις ενημερώσεις της Όμορφης Ζωής

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
22 Φεβρουαρίου 2018
Ώρα:
18:30 έως 21:30
Κόστος:
10€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,

Χώρος Διεξαγωγής

ΠΟΛΙΣ Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
Ηράκλειο Αττικής, Αττική 14121 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
21 0800 0009
Website:
www.polis.edu.gr
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend