.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Munay Ki – Σ΄ Αγαπώ, Το Άνοιγμα της καρδιάς

Munay Ki - Σ΄ Αγαπώ, Το Άνοιγμα της καρδιάς

74 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Βιωματικό Σεμινάριο Προσωπικής Εξέλιξης & Πνευματικής Ανάπτυξης.

Η Μαγική Ενέργεια της Αγάπης-Η Δύναμη της Αγάπης
Munay σημαίνει «αγάπη», και Ki «ενέργεια»

 

Η Αρχαία Ινδιάνικη Διδασκαλία από το Περού. Γνωρίσετε την αληθινή σας φύση και δύναμη και δημιουργήστε σήμερα τον όμορφο κόσμο που όλοι οραματιζόμαστε. Ήρθε ο καιρός για την βαθιά θεραπεία της καρδιάς μας. Ανοίξτε την καρδιά σας στην Αγάπη.

Οι ενεργειακές μεταδόσεις του Munay Ki δίνονται ελεύθερα, σε όλους όσοι νιώθουν το κάλεσμα να τις λάβουν και να τις μεταδώσουν.

To Munay Ki είναι ο δρόμος της φωτιάς και του κεραυνού. Είναι ένας γρήγορος δρόμος προς τη Φώτιση. Δεν χρειαζόμαστε πια 600 ζωές, για να βιώσουμε την πραγματική πνευματική μας διάσταση.

Μπορούμε να το κάνουμε αυτό σε αυτή τη ζωή, σήμερα. Μπορούμε να το επιτύχουμε αυτό με την αναβάθμιση του υπερ-διαστασιακού δικτυώματος, του φωτεινού ενεργειακού πεδίου που οργανώνει όχι μόνο το φυσικό σώμα, αλλά και τον κόσμο γύρω μας.

Οι 9 τελετές μύησης για θεραπεία, προστασία και ενδυνάμωση του ενεργειακού μας πεδίου, για τον καθαρισμό και την εναρμόνιση της καρμικής και γενετικής μας κληρονομιάς και τις εγγραφές που φέρουμε σε αυτή τη ζωή. Στις μυήσεις χρησιμοποιούμε την πέτρα Pi, η οποία έχει σχήμα δακτυλιοειδούς τόρου (κουλούρας) και αντιπροσωπεύει μια υπερ-διαστασιακή πύλη, που μας δίνει πρόσβαση σε έναν αόρατο κόσμο, στον οποίο οι Λάικα και οι Φύλακες της Γης έχουν πρόσβαση λόγω των 9 μυήσεων. Το σχήμα της πέτρας Pi είναι το σχήμα που έχει το φωτεινό ενεργειακό πεδίο του ανθρώπου. Αυτό το πεδίο μάς περιβάλλει και είναι το ενεργειακό πρότυπο που διαμορφώνει το φυσικό, συναισθηματικό και πνευματικό μας εαυτό. Όταν πάρετε τις 9 μυήσεις του Munay Ki, θα γίνετε αυτή η ενεργειακή πύλη στο υπερ-διαστασιακό δικτύωμα και τότε θα μπορείτε να ονειρεύεστε και να υλοποιείτε. Θα μπορείτε να δημιουργείτε τον κόσμο που επιθυμείτε να γνωρίσουν τα παιδιά των παιδιών σας. Οι μυήσεις θα σας δώσουν τις ενέργειες με τη μορφή «σπόρων». Μπορείτε και εσείς να δώσετε τις ενέργειες που θα σας δοθούν, αλλά μόνο με τη μορφή «σπόρων» που πρέπει ο καθένας μας να καλλιεργήσει.

Από τον Homo Sapiens στον Homo Luminous.
Σύμφωνα με τις προφητείες της Αρχαίας Αμερικής, την περίοδο των μεγάλων αλλαγών στον πλανήτη θα εμφανιστεί ο νέος, φωτεινός Άνθρωπος, ο Homo Luminous, άτομα εξαιρετικής σοφίας και δύναμης απαλλαγμένα από τον φόβο, που απολαμβάνουν την αληθινή, αιώνια φύση τους. Το Munay Ki είναι οι εννέα πύλες που θεραπεύουν και αναβαθμίζουν το ενεργειακό φωτεινό σώμα σε αυτό του Homo Luminous. Μπορούν να «μεταμορφώσουν» την ανθρώπινη συνείδηση με ταχύ και ακριβή τρόπο, ενημερώνοντας αυτομάτως το φωτεινό μάτριξ που οργανώνει το σώμα μας, τα συναισθήματα μας και τις αλληλεπιδράσεις μας με τους άλλους, και με ολόκληρο τον πλανήτη. Το Munay Ki ενημερώνει εκ νέου το DNA μας, επιτρέποντάς μας να αναπτύξουμε ένα σώμα που μεγαλώνει, θεραπεύεται και πεθαίνει με διαφορετικό τρόπο. Και αυτό γιατί φέρει τους ενεργειακούς κώδικες του νέου Ανθρώπου που είναι τώρα υπό εξέλιξη. Τα τσάκρα μας γίνονται κρυστάλλινα καθαρά, και αποκτούμε αυτό που οι Φύλακες της Γης ονομάζουν «το σώμα ου ουράνιου τόξου».Οι ενεργειακές μεταδόσεις του Munay Ki μας βοηθούν να θεραπεύσουμε τα παλιά μας τραύματα, να απαλλαχθούμε από απ’ ότι δεν χρειαζόμαστε, (όπως είναι οι καρμικοί και γενετικοί προγραμματισμοί, ή οι πεποιθήσεις που κληρονομήσαμε), και σαν ένα μεγάλο χέρι που φτάνει από το μέλλον στο παρόν, μας τραβάει προς τη βέλτιστη εκδοχή μας και το ύψιστο πεπρωμένο μας.
Το Σύμπαν δημιουργείται και υπάρχει σε 4 επίπεδα.
Το πρώτο επίπεδο είναι το επίπεδο του φυσικού σώματος που περιβάλλεται από το επίπεδο του νου, το οποίο δίνει πληροφορίες και μορφοποιεί το σώμα. Ο νους δημιουργεί ψυχοσωματικές ασθένειες, αλλά μπορεί να δημιουργήσει Kat ψυχοσωματική υγεία. Το επίπεδο της ψυχής, το επίπεδο του μύθου και της ιερότητας, περιβάλλει και δίνει πληροφορίες στο νου και στο σώμα. Το επίπεδο του Πνεύματος περιβάλλει, δίνει πληροφορίες και μορφοποιεί όλα τα προηγούμενα.

Το Munay Ki λειτουργεί σε επίπεδο πνεύματος και χρησιμοποιεί τη γλώσσα της ενέργειας, η οποία δίνει πληροφορίες στην ψυχή, στο νου, στα συστήματα πεποιθήσεων μας, στο σώμα σε και στις συμπεριφορές μας. Όταν προκαλέσουμε αλλαγές στο επίπεδο του πνεύματος και του ενεργειακού προτύπου μας, η ψυχή μας, ο νους μας και το σώμα μας αλλάζουν και ο κόσμος γύρω μας μεταμορφώνεται.

ΤΑ ΕΝΝΕΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Τα Εννέα Μεγάλα Τελετουργικά Μετάβασης και Μύησης, οι Εννέα Μεγάλες Διδασκαλίες -των Περουβιανών Q’ero, που τις διαφυλάττουν εδώ και αιώνες, είναι:

Το τελετουργικό Hampe (του Θεραπευτή)
Το τελετουργικό των Δεσμών Δύναμης & Προστασίας
Το Τελετουργικό Ayni Karpay (της Αρμονίας)
Το Τελετουργικό Kawak (της Ενόρασης)
Το Τελετουργικό του Pampa Mesayok (του Φύλακα της Ημέρας)
Το Τελετουργικό του Kurak Akullek (του Φύλακα της Γης)
Το Τελετουργικό του Alto Mesayok (του Φύλακα της Σοφίας)
Το Τελετουργικό του Mosak Karpay (του Φύλακα των Άστρων)
Το Τελετουργικό του Tai Tan Chi Ranti (του Δημιουργού)

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Στη διάρκεια του σεμιναρίου
• Θα λάβετε τις εννέα μυήσεις-τελετουργικά, προσφερόμενα ως ενεργειακές μεταδώσεις.
• Θα μάθετε, τον ακριβή τρόπο να μεταδώσετε τις μυήσεις- τελετουργικά σε άλλους διότι από τη στιγμή που κάποιος λάβει τα τελετουργικά, μπορεί στη συνέχεια να τα μεταφέρει και σε άλλους. Έτσι μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά και εσείς στην δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.
• Θα λάβετε ενεργειακές προστασίες και θα μάθετε τεχνικές για να τις χρησιμοποιήσετε ως εργαλεία στην δουλειά με τον εαυτό σας και με τους άλλους.
• Θα δουλέψετε με τον ιερό χώρο, το τρίγωνο της αποδυνάμωσης, αναπνευστικές τεχνικές, πώς να συνδέεστε με αρχετυπικές ενέργειες, πώς να χρησιμοποιήσετε ζωγραφιές στην άμμο, journeying, despacho και τελετουργίες.
• Θα εξερευνήσετε τις βασικές διδασκαλίες σοφίας των Φυλάκων της Ημέρας.
• Θα συνδεθούμε με τις τέσσερις κατευθύνσεις, τις τέσσερις ενεργειακές αρχές του Σύμπαντος.
Σε επίπεδο προσωπικής βελτίωσης, μέσα από τις διαδικασίες του σεμιναρίου Munay Ki οι συμμετέχοντες:
• Θα καθαρίσουν το φωτεινό ενεργειακό τους πεδίο από τραύματα του παρελθόντος που κρατούνται μέσα στην κυτταρική μνήμη.
• Τα τσάκρα θα καθαριστούν και θα λάμπουν με την αρχική τους ακτινοβολία, έτσι θα αποκτήσουν αυτό που οι Λάικα ονομάζουν «το Σώμα του Ουράνιου Τόξου».
• Θα σας προσφερθούν όλα τα απαραίτητα υλικά μεταξύ των οποίων μια ενεργειακή Pi πέτρα, η οποία δημιουργεί μια γέφυρα με τον αόρατο κόσμο των Φυλάκων της Ημέρας, και σας συνδέει με την γενεαλογία των ανθρώπων θεραπευτών, παρελθόντος και μέλλοντος.

Alberto Villoldo

Η διδασκαλία του Munay Ki έφτασε για πρώτη φορά στη δύση το 2008, από τον Alberto Villoldo, Ph.D. καθηγητή Ψυχολογίας και Ιατρικής Ανθρωπολογίας του πανεπιστημίου του San Francisco. Στο ίδιο πανεπιστήμιο, Ο Villoldo ίδρυσε το Εργαστήριο της Βιολογικής Αυτορρύθμισης του Εαυτού, στο οποίο μελετούσε τα αποτελέσματα των ενεργειακών θεραπειών στο αίμα και στη χημεία του εγκεφάλου. Η έρευνα του τον οδήγησε στην μελέτη των θεραπευτικών πρακτικών των Σαμάνων του Περού και του Αμαζονίου, η οποία διήρκησε περισσότερο από 25 χρόνια. Ο ίδιος o Villoldo έμεινε για 5 χρόνια μαζί με Σαμάνους, οι οποίοι διαφύλασσαν αδιάσπαστη τη δική τους παραδοσιακή ενεργειακή ιατρική και τη γνώση του Munay Ki ως πολύτιμη πηγή πνευματικής αφύπνισης, μεταφέροντας την μόνο από Σαμάνο σε Σαμάνο. Στο τέλος της μαθητείας του, Ο Villoldo πήρε την άδεια να μεταφέρει αυτή τη γνώση για πρώτη φορά στη Δύση.

Λάβετε αυτό το δώρο αγάπης, ανοίξτε την καρδιά σας και μοιραστείτε το με άλλους, δηλώνοντας έγκαιρα τη συμμετοχή σας.

 


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 | 10:00 – 20:00

Κόστος: 180 Ευρώ
Κόστος για έγκαιρη εξόφληση έως 20/9: 150 Ευρώ

Τόπος Διεξαγωγής:
Academy of Life – Αμάλθεια
Σερίφου 4 και Φολεγάνδρου, Βάρη

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Αμάλθεια/ Καίτη Σαμαρτζή
6945 155313 | kaitysam@gmail.com | www.angelsroads.gr


 

Νοόσφαιρα

Λεπτομέρειες

Αρχή:
29 Σεπτεμβρίου 2018
Τέλος:
30 Σεπτεμβρίου 2018
Κόστος:
150€ – 180€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,
Ιστοσελίδα:
www.facebook.com/events/2027839097546654

Χώρος Διεξαγωγής

Αμάλθεια
Σερίφου 4 και Φολεγάνδρου
Βάρη, Αττικής 16672 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
210-8995955, 6945-155313
Website:
http://angelsroads.blogspot.gr/
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend