.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

Μυστικά και Ελιξήρια Αντιγήρανσης και Μακροζωίας | Ελένη Λουσσή

Μυστικά και ελιξήρια αντιγήρανσης και μακροζωίας | Λουσσή

216 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Η διαδικασία της γήρανσης είναι μια εξαιρετικά πολυπαραγοντική, πολύπλοκη εξελεγκτική και όχι απαραίτητα χρονολογική διαδικασία. Αναπόφευκτη μεν, εν τούτοις υπάρχουν τρόποι/μέθοδοι αντιμετώπισης, σημαντικής καθυστέρησης και αντιστροφής για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, με αξιοπρέπεια και συνειδητότητα.

Ακολουθώντας τρόπους και «μυστικά» αντιγήρανσης, διατήρησης ευζωίας και αναζωογόνησης, υποστηρίζοντας συνήθειες διατροφής και κίνησης, που συμβάλλουν σε καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης, μπορούμε ουσιαστικά να σταματήσουμε τις εκφυλιστικές επιρροές του χρόνου.

  • Αλκαλική, σατβική διατροφή αντιγήρανσης, τροφές βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και μέταλλα, για δημιουργία και διατήρηση του κολλαγόνου και ελαστίνης, για αποκατάσταση της σφριγηλότητας, διατήρησης ελαστικού ιστού και ενεργοποίησης κολλαγόνου.
  • Ελιξίρια αντιοξειδωτικές τροφές, οξυγονούχες, super foods, που σταματούν και αντιστρέφουν την διαδικασία της γήρανσης.
  • Μυστικά μακροζωίας ευζωίας,
  • Βότανα προσαρμογόνα που ενισχύουν την αντιοξειδωτική δράση, το ανοσοποιητικό και την libido.

 

Θα ταξιδέψουμε λοιπόν μαζί, στον μαγικό κόσμο των ελιξιρίων, φυσικών βοτάνων και ιαμάτων, τροφών οξυγονούχων, υπερτροφών, θαυματουργών αντιοξειδωτικών, για πρόληψη και θεραπεία της πρόωρης γήρανσης, ενίσχυση του ανοσοποιητικού , των εγκεφαλικών λειτουργιών και της μνήμης.

 

Θα γνωρίσουμε τα μυστικά της μακροζωίας, ευζωίας, μειώνοντας το «οξειδωτικό stress», και κυρίως τρόπους διαχείρισης του άγχους, βασική αιτία των ελευθέρων ριζών οξυγόνου, ουσιαστική αλλαγή τρόπου ζωής και σκέψης, με γέλιο, αισιοδοξία, επαφή με την φύση και τον εσώτερο εαυτό μας, αγάπη, μεγαλώνοντας τον κύκλο της Αγάπης και συμπαθητικής δόνησης από το περιοριστικό «Εγώ» στο «Εμείς”, θα καταφέρουμε να συμφιλιωθούμε με τον χρόνο και να τον κάνουμε σύμμαχο, με αγάπη, αποδοχή, υπομονή και σύμπνοια.

Άσκηση, κίνηση, αλλαγή τρόπου ζωής και σκέψης, άνοιγμα στον κύκλο της Αγάπης, μετατόπιση από το “Εγώ” στο “Εμείς” , με γέλιο, χαρά, αισιοδοξία, αποδοχή, γενναιοδωρία, δοτικότητα.

 

Εισηγήτρια: Ελένη Λουσσή

Η Ελένη Λουσσή  είναι Φυσικοπαθητικός – Εναλλακτική Θεραπεύτρια – Βελονίστρια, Ολιστική Ενεργειακή Αισθητική-Συντονίστρια ομάδων αυτογνωσίας – Εκπαιδεύτρια ολιστικών βιοενεργειακών τεχνικών μασάζ, Ρεφλεξολογίας, Ινδικού Μασάζ, Rejuvance και Shiatsu.

Έχει επίσης μαθητεύσει επί 6 συνεχή έτη σε πρόγραμμα συμβουλευτικής ψυχολογίας και αυτογνωσίας, καθώς και τριετή (και ακόμα συνεχίζεται) εκπαίδευση ως συντονίστρια ομάδων, ενεργειακών μεθόδων αυτοβελτίωσης και αυτογνωσίας, E.F.T, T.A.T, Reconnection κ.α.) Έχει μαθητεύσει επί 3 έτη στην Εσωτέρα Ψυχολογία, και επί 2 έτη στην Εσωτέρα Θεραπευτική, καθώς και στο Reiki, Dashira κ.α.

 

Δήλωση συμμετοχής

 


 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 | 18:30-21:30
Προσέλευση – εγγραφές: 18:00-18:30

 

Κόστος: 10 Ευρώ
Οι συμμετέχοντες μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση και τρεις τυχεροί κερδίζουν από μια δωρεάν συμμετοχή σε όποιο από τα επόμενα σεμινάρια του Ευημερώ και της Συναισθηματικής Νοημοσύνης στο Πόλις επιθυμούν, αξίας 10 Ευρώ έκαστη.

 

Τόπος Διεξαγωγής:
ΠΟΛΙΣ Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
14121 Ηράκλειο, Αττική
κοντά στο Σταθμό ΗΣΑΠ (Ηράκλειο Αττικής)

 

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
210 8000009, 210 2770181 | [email protected] | www.polis.edu.gr

 


Δήλωσε συμμετοχή !

 

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα δράσεων του Ευημερώ

 

Με την ευγενική υποστήριξη:

Prosperity Agency

 

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
4 Μαρτίου
Ώρα:
18:30 έως 21:30
Κόστος:
10€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,

Διοργανωτής

Όμορφη Ζωή
ΠΟΛΙΣ Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη

Χώρος Διεξαγωγής

ΠΟΛΙΣ Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
Αθήνα, Αττική 14121 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
21 0800 0009
Website:
www.polis.edu.gr
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend