.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Νεφρά και Επινεφρίδια – Θεραπεία | Ελίνα Νάχνα Νικολίτσα

244 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Νεφρά και επινεφρίδια

Θεραπεία Επινεφριδίων : «Το άγχος και η σχέση μας με το χρόνο»

Τα επινεφρίδια κινούν τη δύναμη και η ορμή που έχουμε μέσα μας στη ζωή. Καθορίζουν την ταχύτητα που κινούμαστε. Επινεφρίδια τα οποία υπερλειτουργούν και παράγουν αυξημένη κορτιζόλη και αλδοστερόνη, μαρτυρούν ότι το άτομο προσπαθεί να σπάσει το φράγμα του χρόνου, και να φτάσει στα όρια των ικανοτήτων του. Επινεφρίδια τα οποία υπολειτουργούν, δείχνουν ένα άτομο το οποίο νιώθει ότι σέρνει τον εαυτό του στη ζωή. Συμπτώματα υπολειτουργίας, η χρόνια κόπωση ή υπερκόπωση.
Σκοπός της θεραπείας είναι να καθαριστούν τα επινεφρίδια, και να εξισορροπήσει τη σχέση του χρόνου και της ταχύτητας του σώματος, άρα τη ροή που νιώθουμε ότι έχουμε μέσα στη διάσταση του χρόνου. Καθώς κουρδίζουν μετριάζεται η αγωνία του να προλάβω να τα καταφέρω (στην υπερλειτουργία) και η αγωνία του να τρέξω να προλάβω (στην υπολειτουργία). Και στις 2 περιπτώσεις, τα επινεφρίδια εκφράζουν την αγωνία του ανθρώπου για την ολοκλήρωση της ύπαρξης του.

Θεραπεία νεφρών : «Εμπιστεύομαι και τολμώ»

Σε κάθε νεφρό υπάρχει ένα κεντρικό σημείο το οποίο όταν ο θεραπευτής ακουμπά, μαρτυρά το θέμα που μας αποδυναμώνει ολοκληρωτικά. Ο θεραπευτής διαβάζει το χάρτη του νεφρού, που μαρτυρά όλες τις καταγραφές και μνήμες που έχουν αποτυπωθει στο νεφρο. Με την τεχνική αυτή το νεφρό ανακουφίζεται, ξεκουράζεται, ησυχάζει, νιώθει εμπιστοσύνη, έρχεται σε επαφή με το συναίσθημα «εμπιστεύομαι».  Άρα καθώς καθαρίζουν οι φόβοι από τα νεφρά, απελευθερώνεται η ανάγκη της εμπιστοσύνης ως δύναμη.

Το να εμπιστευόμαστε μας ξεκουράζει. Το να μπορούμε να εμπιστευόμαστε είναι σημαντικό για εμάς, δεν έχει με τις πράξεις των άλλων, έχει να κάνει με τις επιλογές που εμείς οι ίδιοι κάνουμε στη ζωή μας. Η θεραπεία του νεφρού μας βοηθά να εμπιστευόμαστε, γιατί αυτή είναι η επιλογή μας για να είμαστε καλά. Καθαρίζει κάθε δυσπιστία, κάθε φόβο. Για άτομα που έχουμε γνωρίσει στη ζωή μας, δυσπιστία προς τους γονείς μας, καταστάσεις, αμφιβολίες, φθόνος, ζήλια, δυσάρεστα συναισθήματα που όλοι έχουμε βιώσει. Κλάμαπόνος, απογοήτευση, απόρριψη, όλα αυτά περιλαμβάνονται στο χάρτη των νεφρών και μας εμποδίζουν τελικά να έχουμε εμπιστοσύνη. Μόνο όταν έχουμε εμπιστοσύνη μπορούμε να έχουμε τη δύναμη μας. Η εμπιστοσύνη είναι ένας δρόμος που μας καθοδηγεί, μία δύναμη μέσα μας, μία αίσθηση ασφάλειας. Έχουμε ανάγκη να νιώθουμε ασφαλείς. Έχουμε ανάγκη να εμπιστευόμαστε. Δεν έχει ν α κάνει με το αν οι άλλοι αξίζουν την εμπιστοσύνη μας.

Η ενέργεια της εμπιστοσύνης που ανακυκλώνεται και αποκαλύπτεται στα νεφρά, μας θεραπεύει. Όλες οι μνήμες απόρριψης, δυσπιστίας, μίσους, απογοήτευσης, μας εμποδίζουν να νιώθουμε καλά. Δύο καθαρά νεφρά μας βοηθούν πραγματικά να είμαστε ξεκούραστοι στις ανθρώπινες σχέσεις, να μην είμαστε καχύποπτοι,  να μπορούμε να βλέπουμε ωραία και θετικά πράγματα στους άλλους, σε εμάς, στη ζωή. Είναι απαραίτητο να καθαρίσουμε το χάρτη των νεφρών μας και όλες τις συναισθηματικές διαδρομές που έχει κρατήσει στη μνήμη του, γιατί αυτές οι μνήμες των νεφρών μας καθορίζουν, μας βοηθούν ή μας μπλοκάρουν, να συνδεθούμε να πράξουμε, να αποφασίσουμε

Αφού διαβαστεί ο χάρτης και παράλληλα καθαρίζονται τα συναισθήματα, εάν δεν είναι πια χρήσιμος στην εξέλιξη μας μπορεί να αφαιρεθεί έτσι ώστε να μην λιμνάζουν οι φόβοι στα νεφρά, και να μπορούν να αποκωδικοποιούνται και να επεξεργάζονται πολύ πιο εύκολα από το νεφρό όταν κάτι μας συμβαίνει. Καθώς καθαρίζονται τα νεφρά, απελευθερώνεται η δύναμη μας. Ανοίγει η ροή της ενέργειας στο σώμα, σαν να δίνουμε την άδεια εμείς οι ίδιοι να ρέουμε στη ροή, να υπάρχουμε στη ροή, να είμαστε εμείς.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, η ροή της ενέργειας στο σώμα δημιουργεί ευχάριστες ανατριχίλες, καθώς η ροή της ενέργειας που απελευθερώνεται από τα νεφρά, μας θυμίζει ποιοι είμαστε. Καθώς θυμόμαστε ποιοι είμαστε, συνειδητοποιούμε ότι όλα όσα φοβόμαστε ήταν άχρηστοι φόβοι που δεν εξυπηρετούσαν σε κάτι.  Φεύγοντας οι φόβοι συνειδητοποιούμε ακόμη περισσότερο τι θέλουμε και οδηγούμαστε να αποδεχτούμε τον εαυτό μας, καθώς συνδεόμαστε με μια ωραία αίσθηση του σώματος και του εαυτού μας. Τα νεφρά μας ξαναγίνονται 2 υποστηρικτικά όργανα, για όλους τους στόχους που μπορεί να είχαν θαφτεί στην ψυχή μας. Καταλήγουμε στο «αποδέχομαι τον εαυτό μου»

Καθώς το αριστερό νεφρό καθαρίζει, εγκαθίσταται η ενέργεια του «εμπιστεύομαι», Καθώς το δεξί νεφρό καθαρίζει εγκαθίσταται η ενέργεια του «τολμώ»
Πρώτα εμπιστεύομαι και μετά τολμώ, όχι πρώτα τολμώ και μετά εμπιστεύομαι
Και καθώς τολμώ, αποδέχομαι ακόμη περισσότερο τον εαυτό μου, εμπιστεύομαι ακόμη περισσότερο τον εαυτό μου. Στο τέλος της θεραπείας, τα νεφρά αρχίζουν και λειτουργούν και γεμίζουν από την πηγή της ψυχής μας. Τα νεφρά δεν τροφοδοτούνται εύκολα, αλλά από αυτή την τεχνική γεμίζουν ενέργεια με το φως της ψυχής μας.

Είναι για όλους όσους: έχουν βιώσει απογοήτευση, απόρριψη, φόβο, τρομοκρατία, απέχθεια, θλίψη, εγκατάλειψη, παραίτηση, χαμηλή σωματική ενέργεια, έλλειψη εμπιστοσύνης, απόσυρση.

Αυτή την τεχνική καλό είναι να γίνει από όλους, είτε προληπτικά είτε τα νεφρά έχουν εκδηλώσει κάποια πάθηση. Εξάλλου, όλα τα νεφρά χάνουν με την πάροδο των χρόνων την ενέργεια τους και δεν μπορούν να την ανανεώσουν. Ακόμα και με τη διατροφή, δεν είναι εφικτό να ανανεωθούν στο έπακρο.

Δώρο η ηχογράφηση της συνεδρίας σε CD για περαιτέρω κατανόηση στο σπίτι.

Διάρκεια:  1,5 ώρα
Για προληπτική θεραπεία, 1 συνεδρία είναι συνήθως αρκετή.

Κόστος συνεδρίας: 70 ευρώ (αντί για 100)
Δηλώστε ότι είστε φίλοι της Όμορφης Ζωής και κλείστε τη συνεδρία σας.
Ισχύει έως 31 Μαρτίου 2019

Συντονίστρια
Ελίνα-Νάχνα Νικολίτσα
Voice Healer & Spiritual Teacher


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Μάρτιος | Ατομικό ραντεβού

Χώρος Διεξαγωγής:
Nahna Voice Center
Αγ. Μελετίου 68, Αθήνα

Πληροφορίες:
Ελίνα-Νάχνα Νικολίτσα
210-8616793, 6947-433899 | info@nahnavoice.gr | nahnavoice.gr


 

Δημιουργώντας το Μέλλον μου

Λεπτομέρειες

Αρχή:
4 Μαρτίου
Τέλος:
31 Μαρτίου
Κόστος:
70€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
Ιστοσελίδα:
http://www.nahnavoice.gr

Χώρος Διεξαγωγής

Nahna Voice Center
Αγίου Μελετίου 68
Αθήνα, Κυψέλη, Αττικής 11252 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
210-8616793, 6947-433899
Website:
http://www.nahnavoice.gr
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend