.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ο χορός των 7 πέπλων | Ερασμία Πραμπού

Ο χορός των 7 πέπλων | Ερασμία Πραμπού

900 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Στο σεμινάριο αυτό θα γνωρίσουμε την άλλη διάσταση της διδασκαλίας του Ανατολίτικου χορού.

Η Μα Prabhu Ερασμία μέσα από την εμπειρία της στο Διαλογισμό στον ρυθμό και την κίνηση των χορών της Μ. Ανατολής και της Αφρικής και με τον συγχρονισμό των κινήσεων της στο σούφικο τραγούδι, μας ξυπνά με τρόπο όλο γλυκήτητα και χάρη τον χορό που όλοι έχουμε μέσα μας.Το σώμα ξυπνά από μέσα προς τα έξω, οι αναστολές φεύγουν, η ροή της κίνησης διαπερνά τα ενεργειακά κέντρα τα εναρμονίζει και ο χορός γίνεται μέσο ε σ ω τ ε ρ ι κ ή ς  έ κ φ ρ α σ η ς.
Η γ ν ω ρ ι μ ί α αυτή με τον Ανατολίτικο χορό θα είναι μία εμπειρία αυτοανακάλυψης και ένας χαρούμενος τρόπος εναρμόνισης σ ώ μ α τ ο ς, κ α ρ δ ι ά ς  και π ν ε ύ μ α τ ο ς .

 


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Κυριακή 29 Απριλίου 2018 | 17:00 – 21:00
και
Κυριακή 6 Μαΐου 2018 | 17:00 – 21:00

Η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη και τις 2 ημέρες!

Απαραίτητη η κράτηση θέσης!
Δεν χρειάζεται καμμία προηγούμενη εμπειρία!

Τόπος Διεξαγωγής:
ΝΟΡΑ κέντρο ΡΕΙΚΙ Ολιστικής θεραπείας και διαλογισμού
Ολυμπιονικών 206, Κηφισίας, Ν. Ψυχικό
1ος όροφος

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
6934 822968 Μα Ερασμία Prabhu | erasmia7@yahoo.com
6944 244616 Mandala | nirava.mandala@gmail.com


Η Πραμπού Ερασμία γεννήθηκε στην Κρήτη. Έκανε σπουδές σε Εθνικό Ωδείο και Δραματική Σχολή στην Αθήνα, επίσης παρακολούθησε Μοντέρνο Χορό και Κλασικό Μπαλέτο στο Παρίσι.

Μυήθηκε στην Τέχνη του Ανατολίτικου Χορού από γνωστούς Αιγύπτιους δασκάλους. Ξεκίνησε από πολύ νεαρή ηλικία την καλλιτεχνική σταδιοδρομία και έχει στο ενεργητικό της μία λαμπρή καριέρα στο χορό και στο τραγούδι με διεθνή αναγνώριση.

Η συνάντηση της με τον Osho το 1979 άνοιξε καινούργιες διαστάσεις. Το όνομα Πραμπού Ερασμία που τη έδωσε σημαίνει “η χαρούμενη και αγαπημένη αυτή, που ακούει –«αφουγκράζεται» το Κάλεσμα της Ύπαρξης.

Εγκατέλειψε την επαγγελματική της καριέρα και έμεινε μόνιμα στην κοινότητα Osho όπου αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά στην εσωτερική διερεύνηση, και στην εκμάθηση διαφόρων Θεραπευτικών Μεθόδων που διδάσκονταν στο Πολυπανεπιστήμιο της Διεθνούς Κοινότητας Του στην Πούνα της Ινδίας.

Με την παρότρυνση και τις οδηγίες του Osho το 1980 άρχισε να διδάσκει την τέχνη του Ανατολίτικου Χορού στην Ακαδημία Τέχνης και Συνειδητότητας και αργότερα τους Σούφικους Χορούς στη Σχολή Κεντραρίσματος καθώς και καλλιτεχνικές παραστάσεις.

Μέσα από τον Διαλογισμό και την εμπειρία της στις διάφορες Θεραπευτικές μεθόδους, η προσέγγιση της συνεχίζει να εμπλουτίζεται και να ανανεώνεται με βαθύτερες δυνατότητες έρευνας. Η Πραμπού Ερασμία συνεχίζει να ταξιδεύει και να δίνει τα σεμινάρια της.


 

Dr Gene Ang

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
29 Απριλίου 2018
Ώρα:
17:00 έως 21:00
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
Ετικέτες Εκδήλωσης:

Χώρος Διεξαγωγής

ΝΟΡΑ – Κέντρο Διαλογισμού, Ρέικι και Ολιστικών θεραπειών
Κηφισίας (Ολυμπιονικών) 206
Νέο Ψυχικό, Αττική 15451 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
6944-244616
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend