Αρχή Αρχική Ο Πωλητής Ονείρων | Αφυπνιστικός Κινηματογράφος της Κίνησης ΦΩΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ
Ο Αφυπνιστικός Κινηματογράφος της Κίνησης ΦΩΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ έχει την ιδιαίτερη χαρά να σας ανακοινώσει την προσεχή προβολή της αφυπνιστικής ταινίας "Ο Πωλητής Ονείρων" (The Dreamseller, 2016)

Ο Πωλητής Ονείρων | Αφυπνιστικός Κινηματογράφος της Κίνησης ΦΩΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

 Κυριακή 26 Μαρτίου
Αθήνα

 

Ο Αφυπνιστικός Κινηματογράφος της Κίνησης ΦΩΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ έχει την ιδιαίτερη χαρά να σας ανακοινώσει την προσεχή προβολή της αφυπνιστικής ταινίας “Ο Πωλητής Ονείρων” (The Dreamseller, 2016)

Η ιστορία βασίζεται στο μπεστ σέλερ του ψυχιάτρου και συγγραφέα Augusto Cury (Αουγκούστο Κούρυ) και επικεντρώνεται στη φιλία που προκύπτει μεταξύ ενός ζητιάνου και ενός γνωστού ψυχιάτρου που θέλει να αυτοκτονήσει. Η ταινία είναι γεμάτη από βαθυστόχαστους διαλόγους και μαθήματα ζωής. Ο πωλητής των ονείρων είναι μια παραγωγή που σχεδιάστηκε για να παρακινήσει το κοινό, να αμφισβητήσει μερικές από τις πιο κοινές πεποιθήσεις και να κριτικάρει έντονα τον καταναλωτισμό μιας κοινωνίας που έχει ξεχάσει να ονειρεύεται, με την έννοια του να οραματίζεται μια όμορφη, απλή και αυθεντική ζωή. Διαπραγματεύεται το θέμα της αυτοκτονίας, την αξία της φιλίας και της οικογένειας, τη σημασία του να θέτεις όρια στην εργασία, το πένθος, τη συγχώρεση, την αξία των δεύτερων ευκαιριών και το μυστικό της αληθινής επιτυχίας…

Όπως πάντα στο τέλος της προβολής θα ακολουθήσει ανάλυση των κεντρικών νοημάτων από τον ψυχίατρο-ψυχοθεραπευτή Γιάννη Αυγουστάτο και συζήτηση με τους θεατές.

Σας περιμένουμε!Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Κυριακή 26 Μαρτίου | 11:00 π.μ

Τόπος Διεξαγωγής:
ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ / MIKROKOSMOS CINEMA
Λεωφ. Συγγρού 106, 11741, Αθήνα

 

Newsletter εγγραφή

 

Ημερομηνία

26 Μαρ 2023

Ώρα

11:00 - 14:15

Ετικέτες Εκδηλώσεων

Δραστηριότητες,
Προβεβλημένη εκδήλωση

Τοποθεσία

Κινηματογράφος Μικρόκοσμος / Mikrokosmos Cinema
Λεωφόρος Συγγρού 106
Κατηγορία

Διοργανωτής

ΦΩΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
[email protected]
Ιστοσελίδα
http://www.fossedrasi.gr/

Εισηγητής

  • Ιωάννης Αυγουστάτος
    Ιωάννης Αυγουστάτος
    ψυχίατρος, ψυχοθεραπευτής και πνευματικός ακτιβιστής

    Σπούδασε ιατρική και χειρουργική στο πανεπιστήμιο «La Sapienza» (Λα Σαπιέντσα) της Ρώμης, απ’ όπου αποφοίτησε με άριστα και ειδικεύτηκε στην Ψυχιατρική στην Ελλάδα. Εκπαιδεύτηκε στη Γνωσιακή (Cognitive therapy) και στην Ομαδική (Analytic Group Psychotherapy) ψυχοθεραπεία. Μελετητής κοινωνικών, φιλοσοφικών και εσωτερικών ζητημάτων, δίνει συχνά διαλέξεις και αρθρογραφεί. Συντονίζει Ομάδες Αυτογνωσίας, αναπτυξιακής και ανθρωπιστικής κατεύθυνσης.

    Δείτε τα πλήρη στοιχεία του Ιωάννη Αυγουστάτου

 
Send this to a friend