.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.
Oικονομική ανεξαρτησία | Νίκος Μαυράκης

Η οικονομική ανεξαρτησία είναι εφικτή για κάθε Ελληνα και Ελληνίδα | Νίκος Μαυράκης

Τετάρτη 1 Ιουνίου, 20:00
Online, δωρεάν συμμετοχή

Τι ακριβώς σημαίνει οικονομική ανεξαρτησία και γιατί λίγοι μόνο άνθρωποι στον πλανήτη την αποκτούν; Ο Νίκος Μαυράκης κατάφερε αυτό που παλαιότερα ήταν κάτι το ακατόρθωτο για αυτόν: να δημιουργήσει αρκετές πηγές εισοδήματος ώστε να μην χρειάζεται πια να δουλεύει για το εισόδημα του. Αυτή η ελευθερία του επέτρεψε να ασχοληθεί με το πάθος του να καθοδηγεί ανθρώπους ώστε να καταφέρουν τον επόμενο επαγγελματικό και οικονομικό τους στόχο.

Ο Νίκος επίσης ο ιδρυτής του Intelligent Investments Mastermind, το οποίο φέτος διεξάγεται διαδικτυακά για πρώτη φορά και στα Ελληνικά. Το πρόγραμμα αυτό παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες για «ευφυείς επενδύδεις» καθώς και στρατηγικές για να φτάσουμε στην οικονομική ανεξαρτησία, όπως κατάφερε ο Νίκος με την καθοδήγηση από τους μέντορές του.

Ο Νίκος αποκαλεί τον εαυτό του μαθητή της ζωής. Επιδιώκει συνεχώς την καθοδήγηση από άτομα παγκόσμιας κλάσης και εξειδικευμένους επαγγελματίες. Οι εμπειρίες του από τη ζωή του και τις ενασχολήσεις του στην Ελλάδα του προσδίδουν ένα μοναδικό προνόμιο να μπορεί να καθοδηγεί άτομα που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα χωρίς να περιορίζεται από τον τρόπο σκέψης και δράσης της Ελληνικής πραγματικότητας.

Κλήρωση: Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ένας τυχερός θα κερδίσει μια δωρεάν συμμετοχή στο μεταμορφωτικό σεμινάριο οικονομικής ανεξαρτησίας του Νίκου (9 ώρες)!
Η κλήρωση θα γίνει προς το τέλος της εκδήλωσης, επί των παρόντων συμμετεχόντων.

Δήλωσε συμμετοχή >>

 

Εισηγητής: Νίκος Μαυράκης
Ως High performance coach, ανοίγει τον δρόμο σε ανθρώπους από όλα τα μέρη του πλανήτη ώστε να καταφέρουν τον επόμενο επαγγελματικό και οικονομικό τους στόχο.
Είναι ιδρυτής του Financial Freedom Mastermind και του Intelligent Investments Mastermind τα οποία φέτος θα διεξαχθούν διαδικτυακά για πρώτη φορά και στα Ελληνικά.
Τα προγράμματα αυτά παρέχουν τις απαραίτητες πληροφορίες και στρατηγικές για να φτάσει κάποιος στην οικονομική ανεξαρτησία που επιθυμεί, όπως κατάφερε και ο ίδιος με την καθοδήγηση από τους δισεκατομμυριούχους μέντορές  του.

Γνωρίστε τον Νίκο Μαυράκη μέσα από μια υπέροχη συνέντευξη που μας παραχώρησε.Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 | 20:00-21:30
Υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης του σεμιναρίου ζωντανά ή oποιαδήποτε άλλη ώρα ή ημέρα θέλετε, όσες φορές θέλετε, από το κανάλι της Όμορφης Ζωής στο Youtube!

Κόστος: Δωρεάν παρακολούθηση

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ένας τυχερός θα κερδίσει μια δωρεάν συμμετοχή στο μεταμορφωτικό σεμινάριο οικονομικής ανεξαρτησίας του Νίκου (9 ώρες)!
Η κλήρωση θα γίνει προς το τέλος της εκδήλωσης, επί των παρόντων συμμετεχόντων.

Τόπος Διεξαγωγής: Online, μέσα από την πλατφόρμα του ZOOM
και στο Facebook facebook.com/OmorfiZoi

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Τα στοιχεία πρόσβασης αποστέλλονται άμεσα στο mail που θα δηλώσετε στην ακόλουθη φόρμα.
Αν δεν τα λάβετε, μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στο [email protected]

Δήλωσε συμμετοχή!

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα δράσεων του Ευημερώ

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
1 Ιουνίου 2022
Ώρα:
20:00 έως 21:00
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, , ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, , , ,

Διοργανωτής

Όμορφη Ζωή
Τηλέφωνο:
27520-93030, 6936-703400
Email:
Website:
www.omorfizoi.gr
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Χώρος Διεξαγωγής

Online
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend