.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Online Εργαστήρι Οργονιτών | Έλενα Τσώκου

Online Εργαστήρι Οργονιτών | Έλενα Τσώκου

38 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Βελτιώστε την ζωή σας και των αγαπημένων σας με τους οργονίτες που μετατρέπουν την αρνητική ενέργεια (από υπολογιστές, κινητά, φούρνους μικροκυμάτων, άσχημο feng sui κλπ) σε θετική και ωφέλιμη για τον άνθρωπο και το περιβάλλον ενέργεια.

Σε αυτό το Εργαστήρι που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, θα μάθετε τα μυστικά της δημιουργίας των Οργονιτών από την πρώτη διδάξασα Σεμιναρίων Οργονιτών στην Ελλάδα και στην Κύπρο.
Θα μάθετε πως να φτιάχνετε μενταγιόν και κοσμήματα οργονιτών για εσάς και τους αγαπημένους σας όπως επίσης και επιτραπέζιους οργονίτες για το σπίτι, το γραφείο, κλπ.

Οι οργονίτες είναι αιθερικοί μετατροπείς και γεννήτριες θετικής ενέργειας. Δηλαδή, απορροφούν και μετατρέπουν την αρνητική ενέργεια σε θετική και την εκπέμπουν (την θετική) συνεχώς στον χώρο που τοποθετούνται.

Οφέλη:
– ενισχύουν και προστατεύουν την αύρα μας
– εκμηδενίζουν τις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες από κινητά, ασύρματα, οικιακές ηλεκτρικές συσκευές, κεραίες κινητής τηλεφωνίας,
– ξεμπλοκάρουν τα chakras (τα ενεργειακά κέντρα του σώματος)
– δημιουργούν ευχάριστη και ισορροπημένη ατμόσφαιρα

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις ενεργειακές θεραπείες & στο μασάζ, κατά της αϋπνίας, του θυμού & του άγχους, στον εργασιακό μας χώρο, στο αυτοκίνητο, στον καθαρισμό κρυστάλλων και φαγητού-νερού, στην ανάπτυξη φυτών & δέντρων κλπ.

Namaste!
El3na


 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ είναι ανοικτή και θα καθοριστεί κατόπιν συνεννόησης όπως επίσης και ο τρόπος της διαδικτυακής σύνδεσης που βολεύει (skype, zoom, webex, meet, messenger κλπ)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ εως την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020.

 

Κόστος: 80 Ευρώ, που περιλαμβάνει
1) το STARTER KIT (αξίας 30 ευρώ) και περιέχει όλα τα απαραίτητα υλικά για το εργαστήρι και για να ξεκινήσετε τους δικούς σας οργονίτες (ρητίνη, καταλύτη, δοσομετρητές, καλούπια, λίθους, μέταλλα, κορδόνια, στοιχεία)
2) Φωτοτυπημένες σημειώσεις της διδαχθείσας ύλης
3) Ονόματα και διευθύνσεις των προμηθευτών των υλικών σε φωτοτυπίες

 

Τόπος Διεξαγωγής: Online

 

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Έλενα Τσώκου | 690 640 8877 | [email protected]  www.speirafotos.com


 

Η El3na Tsokou είναι Ενθυμήτρια, Ολιστική Ενεργειακή Θεραπεύτρια, και Δασκάλα Yoga.
Εκπαιδεύτηκε στη Hatha Yoga στη σχολή Vasishta Yoga Foundation, στην Κεράλα της Ινδίας, και κατά την παραμονή της στην Ινδία, συμμετείχε στον 10ήμερο διαλογισμό Σιωπής (Vipassana Meditation), επισκέφτηκε και έμεινε σε διάφορα Ashram μεταξύ των οποίων της Amma, του Sri Aurobindo, του Sri Ramana Mahasri, και της Auroville.

Εργάζεται με γνώμονα την Αφύπνιση της Αληθείας μας μέσω τεχνικών όπως το Theta Healing, η Κβαντική Θεραπεία, η Ενεργειακή Θεραπεία, το S.R.T., τα Ανθοιάματα Bach, οι Οργονίτες, τα Ενεργειακά Spray Αύρας, διοργανώνει επιμορφωτικά σεμινάρια και Yoga Retreats, και παραδίδει μαθήματα Yoga δίνοντας έμφαση στην Ένωσή μας με τον Θεϊκό μας Εαυτό.

Τους χειμερινούς μήνες διαμένει και εργάζεται στον χώρο της Σπείρα Φωτός στον Πειραιά, ενώ τους καλοκαιρινούς στην Άνδρο ως Spirals of Lights.

Hari Om!

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
10 Ιουνίου
Κόστος:
80€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
Ιστοσελίδα:
https://speirafotos.wordpress.com/online-%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b9-%ce%bf%cf%81%ce%b3%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%84%cf%8e%ce%bd/

Χώρος Διεξαγωγής

Online
Online, Ελλάδα + Χάρτης Google
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend