.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Online Yoga with El3na | Έλενα Τσώκου

Online Yoga with El3na | Έλενα Τσώκου

8 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Εάν αγαπάτε την πρακτική της Γιόγκα ή θέλετε τώρα να την γνωρίσετε, μπορείτε να συμμετέχετε στα διαδικτυακά live μαθήματα με την El3na κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή απόγευμα ώρα 7 με 8 μέσω της πλατφόρμας zoom. Tα μαθήματα θα διαρκέσουν μέχρι τα μέσα-τέλη Ιουνίου αναλόγως των συνθηκών.

Ακολουθείται η τεχνική της HATHA YOGA που εκτός από ASANA (σωματικές στάσεις σε συνδυασμό με αναπνοές), περιλαμβάνει MEDITATION (διαλογισμός), PRANAYAMA (τεχνικές αναπνοές), MANTRA (ψαλμοί στα σανσκριτικά), και MUDRA (θέσεις πίεσης χεριών, χειρονομίες) και σύντομες ομιλίες έμπνευσης.

Τα μαθήματα είναι κατάλληλα για νέους και πιο προχωρημένους ασκούμενους καθώς δίνονται οι επιλογές ανάλογα με το επίπεδο.

Η σανσκριτική λέξη Yoga προέρχεται από την λέξη yuj που σημαίνει Ένωση και αναφέρεται στην Ένωση της ατομικής μας συνείδησης (της ατομικής μας εμπειρίας της πραγματικότητας) με την Θεική Συνείδηση (της ουσίας της Αληθείας όπως την αντιλαμβανόμαστε όταν σιωπούμε τις 5 αισθήσεις μας και συνδεόμαστε με τον Ανώτερο Θεικό μας Εαυτό).

 


 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή | 19:00-20:00
Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη

 

Κόστος: Συμμετοχή με Ελεύθερη Εισφορά
Η εγγραφή θα καταχωρείται αφού έχετε καταθέσει τη δωρεά σας.
Ολοκλήρωση εγγραφής τo αργότερο 2 ώρες πριν την έναρξη του μαθήματός σας.

Για κάθε ημερομηνία στην οποία αντιστοιχεί το μάθημα που θέλετε να παρακολουθήσετε θα λαμβάνετε ένα ξεχωριστό -αποκλειστικό για τη συγκεκριμένη μερομήνια- link εισόδου στο Zoom.

 

Τόπος Διεξαγωγής:
Online

 

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Έλενα Τσώκου | 690 640 8877 | [email protected]


 

Η El3na Tsokou είναι Ενθυμήτρια, Ολιστική Ενεργειακή Θεραπεύτρια, και Δασκάλα Yoga.
Εκπαιδεύτηκε στη Hatha Yoga στη σχολή Vasishta Yoga Foundation, στην Κεράλα της Ινδίας, και κατά την παραμονή της στην Ινδία, συμμετείχε στον 10ήμερο διαλογισμό Σιωπής (Vipassana Meditation), επισκέφτηκε και έμεινε σε διάφορα Ashram μεταξύ των οποίων της Amma, του Sri Aurobindo, του Sri Ramana Mahasri, και της Auroville.

Εργάζεται με γνώμονα την Αφύπνιση της Αληθείας μας μέσω τεχνικών όπως το Theta Healing, η Κβαντική Θεραπεία, η Ενεργειακή Θεραπεία, το S.R.T., τα Ανθοιάματα Bach, οι Οργονίτες, τα Ενεργειακά Spray Αύρας, διοργανώνει επιμορφωτικά σεμινάρια και Yoga Retreats, και παραδίδει μαθήματα Yoga δίνοντας έμφαση στην Ένωσή μας με τον Θεϊκό μας Εαυτό.

Τους χειμερινούς μήνες διαμένει και εργάζεται στον χώρο της Σπείρα Φωτός στον Πειραιά, ενώ τους καλοκαιρινούς στην Άνδρο ως Spirals of Lights.

Hari Om!

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
25 Μαΐου
Ώρα:
19:00 έως 20:00
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
Ιστοσελίδα:
https://www.facebook.com/events/237872747653681/

Χώρος Διεξαγωγής

Online
Online, Ελλάδα + Χάρτης Google
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend