.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Παρουσίαση της μεθόδου Pranic Healing του Master Choa Kok Sui

Παρουσίαση της μεθόδου Pranic Healing του Master Choa Kok Sui | Φωτεινή Γαλάνη

296 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Κατά την παρουσίαση αυτή, δίνεται σε όλους η ευκαιρία, ανεξαρτήτου ηλικίας, γνώσεων ή εμπειρίας, να γνωρίσουν τη μέθοδο της ενεργειακής τεχνικής MCKS Pranic Healing και να αντιληφθούν τον τρόπο λειτουργίας της, καθώς  και την άμεση αποτελεσματικότητα της. Μέσα σε λιγότερο από δύο ώρες λοιπόν, μπορεί να μη μπορέσετε να μάθετε τα πάντα αλλά σίγουρα τα βασικά θα είναι αρκετά για να αντιληφθείτε πως μπορείτε να αποκτήσετε στα χέρια σας, με εύκολο και άμεσο τρόπο, ένα επιστημονικά τεκμηριωμένο σύστημα θεραπευτικής τεχνικής,  που λειτουργεί ως ισχυρό «εργαλείο» στα χέρια σας για να θεραπεύσετε τόσο τον ευατό σας όσο και τους αγαπημένους σας, δημιουργώντας έτσι τη ζωή που επιθυμείτε.

  • Θα κατανοήσετε τη λειτουργικότητα του ενεργειακού σας πεδίου
  • θα γνωρίσετε τις βασικές αρχές πάνω στις οποίες βασίζεται το Pranic Healing και τον τρόπο λειτουργίας  τους,
  • θα νιώσετε την ενέργεια μέσα στα χέρια σας,
  • θα παρακολουθήσετε μία μικρή συνεδρία Pranic Healing όπου θα μπορέσετε να διαπιστώσετε τα άμεσα αποτελέσματα της μεθόδου και
  • θα μάθετε το πώς μπορείτε να θέσετε σε εφαρμογή την τεχνική τόσο σε εσάς όσο και στα αγαπημένα σας πρόσωπα εύκολα, απλά και αποτελεσματικά, δημιουργώντας έτσι τη ζωή που επιθυμείτε.

Τι είναι το Pranic Healing;

To Pranic Healing είναι ένα ενεργειακό σύστημα θεραπείας το οποίο ανέπτυξε ο Master Choa Kok Sui. Bασίζεται στην αναγνώριση της ύπαρξης του ενεργειακού σώματος, το οποίο εκτείνεται πέρα από το φυσικό σώμα και αλληλεπιδρά με αυτό. Δεδομένου ότι οποιαδήποτε ανισορροπία στο φυσικό επίπεδο εκδηλώνεται πρώτα στο ενεργειακό, ο Master Choa Kok Sui έπειτα από πολλά χρόνια μελέτης ενεργειακών πρακτικών και πειραματισμού συνέθεσε ένα σύγχρονο σύστημα θεραπείας που χρησιμοποιεί το prana (ζωτική ενέργεια) για να βελτιώσει την σωματική και ψυχική υγεία του ατόμου.

Αποτελεί ένα εξελιγμένο αλλά απλό στην εφαρμογή του σύστημα ενώ σαν μέθοδος ΔΕΝ χορηγεί φάρμακα, ΔΕΝ αγγίζει το σώμα του ασθενή και έχει άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα. Η προσέγγισή του βασίζεται στη δημιουργία μιας ενεργειακής σταθερότητας στο ανθρώπινο σώμα η οποία σκοπεύει να ενισχύσει και να επιταχύνει την έμφυτη ικανότητά του για αυτοϊαση, γεγονός που σημαίνει ότι κανείς δεν θεραπεύει κανέναν αλλά απλά βοηθάμε το σώμα να επιτυγχάνει ταχύτερα ισορροπία. Το Pranic Healing χρησιμοποιεί πρωτόκολλα ανακουφίζοντας άμεσα μια ευρεία γκάμα σωματικών και ψυχολογικών παθήσεων αλλά και εξαρτήσεων όπως είναι το κάπνισμα. Ενδεικτικά, το Pranic Healing μπορεί να αντιμετωπίσει πονοκεφάλους, άγχος και stress, τραυματισμούς, αλλεργίες, υπέρταση και πολλά περισσότερα.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Το Pranic Healing δεν προσπαθεί να αντικαταστήσει την ορθόδοξη ιατρική αλλά να την
συμπληρώσει. Οι επαγγελματίες Pranic Healing θεραπευτές ΔΕΝ αγγίζουν το σώμα των
ασθενών τους, ΔΕΝ κάνουν διαγνώσεις ασθενειών, ΔΕΝ συνταγογραφούν φάρμακα/ουσίες
και ΔΕΝ δίνουν υποσχέσεις υγείας.

Ανοιχτό σε όλους!

Εισηγήτρια: Φωτεινή Γαλάνη

 


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Κυριακή 13 Μαΐου 2018 | 12:00- 14:00

Κόστος: Ελεύθερη Είσοδος

Τόπος Διεξαγωγής:
Κέντρο Θεσσαλονίκης

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
6974 160080 Φωτεινή Γαλάνη


 

Dr Gene Ang

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
13 Μαΐου 2018
Ώρα:
12:00 έως 14:00
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,

Διοργανωτής

Φωτεινή Γαλάνη
Τηλέφωνο:
6974 160080
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Χώρος Διεξαγωγής

Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη Ελλάδα + Χάρτης Google
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend