.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Πώς η Συναισθηματική Ρεφλεξολογία μπορεί να υποστηρίξει την Υγεία | Ευφροσύνη Μάρδα Στραβελάκη

Πώς η Συναισθηματική Ρεφλεξολογία μπορεί να υποστηρίξει την Υγεία | Ευφροσύνη Μάρδα Στραβελάκη

762 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Το Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας σε συνεργασία με την Όμορφη Ζωή και το Πόλις στo πλαίσιo του Προγράμματος Μεταμόρφωση για όλους, παρουσιάζουν τo σεμινάριο “Πώς η Συναισθηματική Ρεφλεξολογία μπορεί να υποστηρίξει την Υγεία” στο Πόλις,  στις 21.2.18 στις 18:30.

Θα παρουσιαστεί η νέα προσέγγιση με την μεθοδολογία της, που στοχεύει στο να μειώσει το χρόνο των ευεργετικών θεραπευτικών αποτελεσμάτων της Ρεφλεξολογίας σε σωματικό, αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο, για μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η Ρεφλεξολογία είναι η πιο διαδεδομένη συμπληρωματική μέθοδος που βοηθά στην αυτοθεραπεία του σώματος με εξαιρετικά αποτελέσματα! Πληθώρα ερευνών και μελετών έχουν αποδείξει την ουσιαστική προσφορά της στην θεραπεία και πολλά νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο την έχουν εισαγάγει στις πρακτικές τους.

Θα μπορούσε άραγε να παρέχει την ίδια βελτίωση και σε ψυχολογικό επίπεδο;

Λίγα λόγια για την Συναισθηματική Ρεφλεξολογία

Το Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας, η  εξειδικευμένη σχολή εκπαίδευσης Ρεφλεξολογίας στην Ελλάδα με πάνω από είκοσι χρόνια λειτουργίας,  προσφοράς και συνεχής παρουσίας στην Ελληνική και Διεθνή σκηνή πιστεύει ότι μπορεί!

Η ιδρύτρια του κέντρου, Ευφροσύνη Μάρδα Στραβελάκη έχει διαπιστώσει από την πολύχρονη εμπειρία της ότι κατά την διάρκεια της ρεφλεξολογικής συνεδρίας ο δέκτης χαλαρώνει και ανοίγεται στο ρεφλεξολόγο. Του μιλάει για τα προσωπικά του προβλήματα, αλλά ο ρεφλεξολόγος δεν έχει τα κατάλληλα επιστημονικά εργαλεία στα χέρια του για να τον υποστηρίξουν. Πιστεύει ότι αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να μείνει αναξιοποίητη.

Για να δημιουργήσει μια νέα προσέγγιση που βοηθά και σε σωματικό αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο κατά την διάρκεια της ρεφλεξολογικής συνεδρίας, συνεργάσθηκε με την μέθοδο Άμεσης Συναισθηματικής Αποφόρτισης και Επίτευξης Στόχων, την Expansion Method και στις 21 Φεβρουαρίου σε μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση θα την παρουσιάσουν για όλους εμάς που θέλουμε να την γνωρίσουμε. Την Συναισθηματική Ρεφλεξολογία.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Όλους όσους ενδιαφέρονται να βελτιώσουν την σωματική και ψυχική υγεία τους.
  • Σε επαγγελματίες ρεφλεξολόγους που θέλουν να γνωρίσουν ένα νέο ρεφλεξολογικό εργαλείο.

Οφέλη για τους συμμετέχοντες:

  • Θα γνωρίσουν τα οφέλη της Ρεφλεξολογίας και πώς μπορούν να την εισάγουν στην ζωή τους με απλές τεχνικές που μπορούν να τις εφαρμόσουν  μόνοι τους.
  • Θα γνωρίσουν πώς η Συναισθηματική Ρεφλεξολογία μπορεί να τους βοηθήσει στην αυτοθεραπεία αλλά και να  μειώσουν δραστικά τα επίπεδα άγχους και στρες.
  • Πώς καταφέρνει να αποφορτίσει τα τοξικά πυρηνικά συναισθήματα μέσα σε μια συνεδρία, υπεύθυνα για τα περισσότερα ψυχοσωματικά προβλήματα
  • Να παρακολουθήσουν από κοντά μια εφαρμογή – δοκιμή της Συναισθηματικής Ρεφλεξολογίας.
  • Να κερδίσουν δωρεάν συνεδρίες Συναισθηματικής Ρεφλεξολογίας*

Προσφορά:

* Θα δοθούν δωρεάν συνεδρίες Συναισθηματικής Ρεφλεξολογίας σε 10 από τους παρευρισκόμενους σε προσωπικά ραντεβού μιας ώρας.

Η νέα μεθοδολογία θα παρουσιαστεί τον Μάιο του 2018 στην Πορτογαλία, στο Πανευρωπαϊκό συνέδριο Ρεφλεξολογίας,  του Reflexology in Europe Network -RiEN.

 

Εισηγήτρια: Ευφροσύνη Μάρδα Στραβελάκη
www.kere.gr

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης & θα διανεμηθεί το αντίστοιχο Εκπαιδευτικό Υλικό, μετά το πέρας του εργαστηρίου.


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 | 18:30 – 21:30
Προσέλευση – εγγραφές: 18:00-18:30

Κόστος: 10 Ευρώ

Τόπος Διεξαγωγής:
ΠΟΛΙΣ Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
(Είσοδος από Φιλοθέης 69Β)
14121 Ηράκλειο, Αττική
κοντά στο Σταθμό ΗΣΑΠ (Ηράκλειο Αττικής)

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
210 8000009, 210 2770181 | info@polis.edu.gr | www.polis.edu.gr

Δήλωση συμμετοχής


Ευφροσύνη Μάρδα Στραβελάκη Ευφροσύνη Μάρδα Στραβελάκη
Ιδρύτρια του Κέντρου Ρεφλεξολογίας και Έρευνας (ΚΕΡΕ). Ιδρυτικό μέλος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Ρεφλεξολόγων – ICR, της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης -RiEN και του Σωματείου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων -Σ.Ε.Ρ. Διδάσκει την Ρεφλεξολογία από το 1986. Διακρίθηκε για τη συνεισφορά της στη Ρεφλεξολογία από την Παγκόσμια Οργάνωση Ρεφλεξολόγων I.C.R. (1993) και το Σ.Ε.Ρ. (1997 & 2001).

Σπούδασε Ρεφλεξολογία στις  ΗΠΑ και Ευρώπη. Ενδεικτικά: International Institute of Reflexology, International College of Natural Health Sciences U.K., American Reflexology Academy, Reflexology Academy of  Southern Africa.

Έχει εκπαιδευτεί σε τεχνικές Αυτοθεραπείας και Αυτοβελτίωσης, EFT, Δονητική Διεύρυνση, Expansion Method, Γιόγκα, Bach Remedies, ΡΕΡ/EMOZON, Life Coaching κ.α.

Βιογραφικό
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη. Από το 1972 ζει στην Αθήνα και είναι η μητέρα του Λάμπρου και του Αργύρη Στραβελάκη. Σπούδασε Προγραμματισμό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, αλλά η Ρεφλεξολογία την κέρδισε καθώς ξεπέρασε με τη βοήθειά της ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Το 1981 ξεκινά την εκπαίδευση της στην Ρεφλεξολογία και αρχίζει το ταξίδι της για την διάδοση της με άρθρα, εκπομπές και διαλέξεις, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Από το 1990 συμμετέχει στα διεθνή συνέδρια εκπροσωπώντας την Ελλάδα

Το 1994 ιδρύει το Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας, την εξειδικευμένη σχολή Ρεφλεξολογίας στην Ελλάδα.

Από το 1997 επικεντρώνεται η έρευνα της, για την αποτελεσματικότητα της Ρεφλεξολογίας στην Σκλήρυνση κατά Πλάκας (ΣΚΠ). Συνεργάζεται με τον Σύλλογο Ατόμων με ΣΚΠ και συμμετείχε σε Ευρωπαϊκά και Ελληνικά συνέδρια παρουσιάζοντας τα αποτελέσματά της.

Το 2017 ξεκινά από την Ελλάδα την 10ετή Παγκόσμια Έρευνα Ρεφλεξολογίας σε συνεργασία με το ICR και RiEN.


Δήλωσε συμμετοχή !

Το σεμινάριο εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων και διαλέξεων Μετα-Μόρφωση για όλους, που συνδιοργανώνουν η Όμορφη Ζωή, το “Πόλις” Κέντρο Πολιτισμού κι Εκπαίδευσης κι επιλεγμένοι εισηγητές.
Αυτόνομα, ολοκληρωμένα, χρηστικά σεμινάρια σε εξαιρετικά προσιτή τιμή!

Σεμινάρια "Μετα-μόρφωση για όλους !"


 

Εγγραφή στις ενημερώσεις της Όμορφης Ζωής

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
21 Φεβρουαρίου 2018
Ώρα:
18:30 έως 21:30
Κόστος:
10€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,

Χώρος Διεξαγωγής

ΠΟΛΙΣ Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
Ηράκλειο Αττικής, Αττική 14121 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
21 0800 0009
Website:
www.polis.edu.gr
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend