.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

Πράσινη Τάρα – 4ήμερο retreat | Amrita

Πράσινη Τάρα - 4ήμερο retreat | Amrita

89 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Αγαπητοί μας φίλοι,

Με χαρά σας προσκαλούμε στο δεύτερο 4ήμερο retreat της Πράσινης Τάρα. Η διδασκαλία θα πραγματοποιηθεί στο Έναγρον, Αξός Ρεθύμνου Κρήτης.
Το τετραήμερο ταξίδι μας ξεκινά την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 ώρα 12:00 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 ώρα 17:00.

Το Retreat συμπεριλαμβάνει :
Διδασκαλία, αίθουσα διδασκαλίας, διατροφή και διαμονή.

Λέγεται ότι σε εποχές όπου λόγω των αρνητικών συναισθημάτων των όντων υπάρχουν ασθένειες, καταστροφές και πάσης φύσεως προβλήματα, η άσκηση της Πράσινης Τάρα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική και ουσιώδης καθώς εξαγνίζει και εξυψώνει το συνειδησιακό μας επίπεδο.

Οι διάφορες τεχνικές που θα δούμε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας μέσω των τριών επιπέδων, έχουν τη δύναμη και την ευλογία να κατευνάσουν και να επιλύσουν κάθε είδους πρόβλημα, από όπου και αν προέρχεται, οδηγώντας μας σε υψηλά επίπεδα πνευματικής πραγμάτωσης, ακόμα και ως την τέλεια αφύπνιση.

 

Σε αυτό το επίπεδο θα διδαχτούμε:

 • Ο ύμνος προς τις 21 όψεις και πρακτικές του εφαρμογές
 • Ψυχοθεραπεία με την Πράσινη Τάρα για τους 8 φόβους (προσκόλληση, λαθεμένες και φανατικές απόψεις, υπερηφάνεια, ζήλια, θυμός, αμφιβολίες, απληστία, ψευδαισθήσεις/άγνοια)
 • Νταράνι της Τάρα
 • Εμβάθυνση στην βασική άσκηση της Πράσινης Τάρα
 • Συσσώρευση Μάντρα
 • Yin Yoga για το άνοιγμα των μεσημβρινών και συναισθηματικών μπλοκαρισμάτων
 • Εμβάθυνση στις τεχνικές συναισθηματικής θεραπείας και απελευθέρωσης
 • Εργασία με τους 8 φόβους
 • Τελετή της φωτιάς με την Πράσινη Τάρα
 • Κίτρινη Τάρα – μια ιδιαίτερη άσκηση για την αύξηση της ευημερίας
 • Κόκκινη Τάρα – άσκηση για την προσέλκυση καλύτερων συνθηκών για τη ζωή και το πνευματικό μας μονοπάτι

• Η Τάρα Κουρουκούλε

Διαβάστε περισσότερα

* Το τετραήμερο είναι ανοιχτό σε κάθε ενδιαφερόμενο και δεν είναι απαραίτητη η συμμετοχή στο προηγούμενο επίπεδο, ούτε απαιτείται κάποια προηγούμενη εμπειρία.

* Ο Εισηγητής διαφυλάττει το δικαίωμα να αρνηθεί, όποια συμμετοχή προσωπικά κρίνει ότι δεν συμβαδίζει με το πνεύμα και τους κανόνες της διδασκαλίας.

Εισηγητής: Μ. Μουρτζής MD(A.M.)
Εναλλακτικός θεραπευτής
Doctor of Medicine in Alternative medicines, MD (A.M).​


 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 | 12:00 έως Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 |17:00

Κόστος συμμετοχής

 • Το κόστος για το 4ήμερο Retreat ανέρχεται στα 400€.
 • Είναι απαραίτητη η δήλωση της συμμετοχής σας μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου ώστε να επωφεληθείτε της μειωμένης τιμής. Μετά την ημερομηνία αυτή, το κόστος διαμορφώνεται στα 450€ και οι θέσεις είναι περιορισμένες
 • Για να κρατήσετε τη θέση σας, είναι απαραίτητη η προκαταβολή των 50 ευρώ μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου.

 

Τόπος Διεξαγωγής και Διαμονή:
Έναγρον Οικοτουριστικό Χωριό
Αξός, Ρέθυμνο Κρήτης

Σε απόλυτη αρμονία με την μοναδικότητα της φύσης, το Έναγρον, κτισμένο στο κέντρο της Κρήτης στους πρόποδες του Ψηλορείτη σε υψόμετρο 500 περίπου μέτρων, θα φροντίσει με την φιλοξενία του να εξερευνήσουμε και να απολαύσουμε την ομορφιά της γύρω περιοχής.
Η γνήσια παραδοσιακή κουζίνα, η διαμονή μας στα γραφικά δωμάτια και οι πεζοπορικές μας διαδρομές θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την επαφή μας με γεύσεις, μυρωδιές και αισθήσεις στην καρδιά του φθινοπώρου.

Πώς να έρθετε
Όπως και σε κάθε μας Retreat, μετά από συνεννόηση των συμμετεχόντων, θα μοιραστούμε στα διαθέσιμα αυτοκίνητα. Στην περίπτωση που μεταβαίνετε στην Κρήτη μέσω πλοίου ή αεροπλάνου, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για την διευκόλυνσή σας.

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Όσον αφορά στην κράτηση της θέσης σας, στον τρόπο πληρωμής και για οποιαδήποτε άλλη βοήθεια ή διευκόλυνση χρειάζεστε, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης Αθανάσιο Ταμπάκη στο 6940773084


 

Ο Μιχάλης Μουρτζής είναι εναλλακτικός θεραπευτής, Doctor of Medicine in Alternative Medicines, MD (A.M.).
Έχει μελετήσει και ασκεί την Αγιουρβέδα, την Ύπνωση, Ομοιοπαθητική, τη Φυσικοπαθητική και τη Ραδιονική. Είναι πιστοποιημένος από το υπουργείο εξωτερικών της Ινδίας και τις Ενώσεις Εναλλακτικών Θεραπειών στις ΗΠΑ (AADP: American Association of Drugless Practitioners), την Αγγλία (IPHM: International Practitioners of Holistic Medicine), και την Αυστραλία (ACONT: Australian Committee of Natural Therapies).

Τα τελευταία δεκαεπτά χρόνια έχει αφοσιωθεί στην αναζήτηση τρόπων και μεθόδων ενεργειακής θεραπείας, με σκοπό την ίαση από ψυχικές και σωματικές παθήσεις, και τη διεύρυνση του εαυτού και της συνείδησης.
Σημαντικό κομμάτι της εργασίας του αποτελεί η σπουδή, άσκηση και διδασκαλία σημαντικών πνευματικών παραδόσεων όπως ο Σαμανισμός, το Τσι Κούνγκ, η Βαζραγιάνα, o Ταοϊσμός, η Ινδουιστική Τάντρα, ο Σιβαϊσμός του Κασμίρ, το Τζόγκσεν, το Μπον, η Καμπάλα, η Οντογονία και η Σωματική Ψυχοθεραπεία.

 

Newsletter εγγραφή


 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
26 Νοεμβρίου
Τέλος:
29 Νοεμβρίου
Κόστος:
400€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
Ιστοσελίδα:
https://www.amrita.gr/greentara2

Χώρος Διεξαγωγής

Έναγρον Οικοτουριστικό Χωριό
Αξός
Ρέθυμνο, Ρεθύμνου 740 51 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
28340 61611
Website:
https://www.enagron.gr/gr
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend