.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Προσωπικές Συνεδρίες με τον Αγιουρβεδικό Guru Dr. Venugopal | Ayurveda Hellas A.E.

Προσωπικές Συνεδρίες με τον Αγιουρβεδικό Guru Dr. Venugopal | Ayurveda Hellas A.E.

185 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Η Ayurveda Hellas έχει την μεγάλη χαρά και τιμή να φιλοξενεί τον διεθνούς φήμης Αγιουρβεδικό ιατρό Dr.Venugopal και την ομάδα του στα πλαίσια του Ayurvedic Festival που διοργανώνει 14-24 Δεκεμβρίου.
Συγκεκριμένα την Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 17,18,19 & 20 Δεκεμβρίου ο ιατρός και η ομάδα του θα δέχεται ενδιαφερόμενους για ειδικές συνεδρίες και αγιουρβεδικές τεχνικές.
Οι ειδικές συνεδρίες γίνονται βάσει του πανάρχαιου παραδοσιακού ολιστικού συστήματος της Αγιουρβεδικής Ιατρικής και περιλαμβάνουν εύρεση του ιδιοσυγκρασιακού τύπου (Vata, Pita, Kafa), και εξατομικευμένες συμβουλές για διατροφή, άσκηση , massage, ευεργετικών καθημερινών δραστηριοτήτων κτλ. Παράλληλα η ομάδα του που αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους αγιουρβεδικούς θεραπευτές & ιατρούς θα δέχεται ενδιαφερόμενους για τις τεχνικές.
(Για να δείτε τον κατάλογο των προσφερόμενων αγιουρβεδικών τεχνικών παρακαλούμε ανατρέξτε στο παρακάτω link https://www.ayurveda-hellas.gr/gr/el/content/agioyrvedika-ergastiria )Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Δευτέρα 17 έως Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 | 20:00 – 23:00

Χώρος Διεξαγωγής:
«Αyurveda Hellas» Πολυχώρος
Νίκης 28, Πλάκα – Σύνταγμα
2ος όροφος

Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής:
210 3632350
Η κράτηση της θέσης σας είναι υποχρεωτική καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων. Για να κλείσετε το ραντεβού σας καλέστε στο 210 3632350 και συνδεθείτε με το τμήμα του Ευζωία Workshops, εναλλακτικά δηλώστε συμμετοχή ηλεκτρονικά στο παρακάτω link:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc3Lui2KVLBI62LTRwPPMMela9eLX1ySn_ItIgYGsquOyNFTg/viewform

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιστήμη της Αγιουρβέδα.


Dr. Venugopal 

Ο Dr.Venugopal είναι ένας Αγιουρβεδικός Guru & Vaidyan από την Κεράλα της Ινδίας, είναι πρεσβευτής του αγιουρβεδικού τρόπου ζωής, αγιουρβεδικός ιατρός, επαγγελματίας δάσκαλος γιόγκα, ενεργειακός θεραπευτής καθώς και θεραπευτής πολλών παραδοσιακών εναλλακτικών θεραπειών. Όραμα του είναι η παγκοσμιοποίηση και η διάδοση της επιστήμης της Αγιουρβέδα. Η εργασία του είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους που αναζητούν απαντήσεις στις ερωτήσεις: “Τι είναι η Αγιουρβέδα; Πως μπορώ να αλλάξω την ζωή, την υγεία και την Συνειδητότητα μου μέσω αυτής;”

Περισσότερα στο παρακάτω link:https://www.youtube.com/watch?v=zefW1wlNGS0&fbclid=IwAR39CYp_BgQa6iH_-pUxT91pqdkevM2yHKr_-v5sxVw6mtnyMr9bM8ah54U


 

ευημερώ | Ομιλίες, σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια υψηλού ποιοτικού επιπέδου
ευημερώ | Ομιλίες, σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια υψηλού ποιοτικού επιπέδου

Λεπτομέρειες

Αρχή:
17 Δεκεμβρίου 2018
Τέλος:
20 Δεκεμβρίου 2018
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, ,
Ιστοσελίδα:
https://www.facebook.com/events/2224587517798645/

Χώρος Διεξαγωγής

Πολυχώρος Ayurveda
Νίκης 28
Αθήνα, Πλάκα 105 57 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
210 3632350
Website:
www.ayurveda-hellas.gr
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend