.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Προσωπική Θεραπεία Ανακάλυψης Δρόμου Ζωής | Κέλλυ Δαμίγου

Θεραπεία Ανακάλυψης Δρόμου Ζωής

9 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Η Προσωπική Θεραπεία Ανακάλυψης Δρόμου Ζωής, είναι η πρώτη και βασική συνεδρία που κάνω σε κάθε άτομο που έρχεται  για Θεραπευτική Καθοδήγηση και βοήθεια.

Μέσα από τις Συστημικές Αγγελικές Κάρτες κατά Μαίρη Ζαπίτη και ζητώντας πάντα άδεια από τον φύλακα άγγελο του ατόμου, σ΄ αυτή τη συνεδρία γίνομαι ένα κανάλι ανώτερης επικοινωνίας (chanelling), έτσι ώστε να λάβεις τις απαραίτητες πληροφορίες, μηνύματα αλλά και λύσεις για την πορεία που διανύεις στην ζωή σου, από ένα ανώτερο αγγελικό πεδίο.

Στην διάρκεια της συνεδρίας, θα σου απαντηθεί το τι πρέπει να αποχαιρετίσεις σιγά σιγά, τι φοβάσαι, ποια είναι η τωρινή σου κατάσταση, ποια είναι τα εξωτερικά και εσωτερικά εμπόδια που έχεις και αν χρειάζεσαι θεραπεία, τι έρχεται στο κοντινό μέλλον, καθώς και ποια είναι η επιθυμία της ψυχής σου.

Μέσα από αυτή τη Θεραπευτική Συνεδρία έρχεται φως και κατανοείς μέσα από μία μεγαλύτερη εικόνα της ζωής σου, τα βαθύτερα ψυχικά αίτια που σε κρατούν σε χαμηλή δόνηση, ενώ λαμβάνεις νέα επίγνωση και στάση για το μέλλον.

Όλα τα προβλήματα προκύπτουν από πεδία χαμηλών συχνοτήτων και δονήσεων, τα οποία προκαλούνται από αρνητικές σκέψεις, συναισθήματα και καταστάσεις. Όταν βρισκόμαστε, σε ένα χαμηλά ή αρνητικά προγραμματισμένο πεδίο, είναι δύσκολο, σύμφωνα με τον Νόμο της Έλξης, να προσελκύσουμε θετικές καταστάσεις.

Στο τέλος της συνεδρίας Αγγελικές Kβαντικές Σπείρες θα περαστούν στο ενεργειακό σου σώμα. Οι Σπείρες αυτές είναι ενέργειες υψηλής συχνότητας,  που αποτελούνται από καθαρό φως και αγάπη και είναι σε θέση να αλλάξουν το αρνητικό πεδίο αστραπιαία. Έτσι, μπορείς να φέρεις στη ζωή σου τις αλλαγές που επιθυμείς και γίνεσαι εσύ ο Δημιουργός της Ζωής σου.

Η Θεραπεία Ανακάλυψης Δρόμου Ζωής είναι ατομική, διαρκεί 60΄και πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη του Ιουλίου κατόπιν ραντεβού.

 


 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019
Και κάθε Τετάρτη του Ιουλίου (κατόπιν ραντεβού)

 

Κόστος: 50 ευρώ (συν Φ.Π.Α.)

Επίτρεψέ μου να σε ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σου.

 

Τόπος Διεξαγωγής:
Love Truth Life
Χαριλάου Τρικούπη & Λύρα, Κηφισιά.

Και μέσω Skype – τηλεφώνου

 

Πληροφορίες:
6946 426298 | lovetruthlife1@gmail.com | www.lovetruthlife.gr | Facebook

 

Newsletter εγγραφή

 


 

ευημερώ | Ομιλίες, σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια υψηλού ποιοτικού επιπέδου

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
31 Ιουλίου
Ώρα:
00:00
Κόστος:
50€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
Ιστοσελίδα:
https://lovetruthlife.gr/dromos-zvhs/

Χώρος Διεξαγωγής

Love Truth Life
Πρωτέως 38
Κηφισιά, Αττικής 14565 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
6946-426298
Website:
www.lovetruthlife.gr
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend