Αρχή Εκδηλώσεις “Απολαμβάνοντας την Ερωτική Μαγεία” | Τάντρα online για ζευγάρια
Ερωτική Μαγεία online Ταντρικά Σεμινάρια για ζευγάρια

“Απολαμβάνοντας την Ερωτική Μαγεία” | Τάντρα online για ζευγάρια

Από Δευτέρα 24 Οκτωβρίου
Online

 

Θέλεις να κάνεις ένα ιδιαίτερο δώρο στον σύντροφό σου;

Κάτι μοναδικό; Κάτι που θα το ζήσει μαζί σου με ενθουσιασμό;

 

Τότε ο νέος online Ταντρικός κύκλος, μόνο για ζευγάρια, που ξεκινά στις 24 Οκτωβρίου θα είναι ένα πραγματικά μοναδικό δώρο και για τους δυο σας αφού, βιώνοντας μαζί την μυσταγωγική εμπειρία που θα σας προσφέρω, θα έχετε την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε την φωτιά στην σχέση σας και να μεταμορφώσετε τις ερωτικές σας στιγμές σε Ερωτική Μυσταγωγία

Η Ταντρική ένωση είναι μια διαδικασία συγχώνευσης, ένα βαθύ άφημα με εμπιστοσύνη, όπου τα σώματα και οι ψυχές ενώνονται, αγκαλιάζονται, χορεύουν, τραγουδούν, χαϊδεύονται και απολαμβάνουν μέσα από μια όμορφη συμφωνία. Μόνο μέσα από τον έρωτα και το άφημα μπορεί να αποκτήσει κάποιος την εμπειρία της βαθιάς ένωσης.

Ο άνδρας και η γυναίκα μέσα από αυτήν την ένωση γίνονται Ένα. Γίνονται Αγάπη.

 Η Tάντρα μπορεί να μετατρέψει αυτήν την Αγάπη σε Διαλογισμό, σε Φώτιση, σε μια Μυστικιστική Κορύφωση (Ιερή Σεξουαλικότητα)

Έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώσει την σχέση, να αναζωπυρώσει την φλόγα της, ακόμα κι αν αυτή έχει χαθεί μέσα στο πέρασμα του χρόνου και να την ανυψώσει σε άλλο επίπεδο συνειδητότητας, αφού οι πρακτικές της μπορούν με τρόπο ευχάριστο και μοναδικό να προσφέρουν Υπερβατικές Εμπειρίες Απόλυτης Ένωσης και Μοναδικής Διέγερσης.

Μέσα από αυτόν το ταντρικό εργαστήρι των 10 συναντήσεων (21:00 – 22:30) που ξεκινά την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, και θα συνεχίσουμε να συναντιόμαστε διαδικτυακά 2 φορές τον μήνα (Πέμπτη) μέχρι τις 09 Μαρτίου, για να εμβαθύνετε με τελετουργικό τρόπο, στα Μυστικά της Τάντρα αλλά και στην διαχείριση της σεξουαλικής σας ενέργειας.

Διαλογισμοί σε ζευγάρια, αναπνευστικές τεχνικές, ερωτικά τελετουργικά, ταντρικά μασάζ και Ταντρικές, ερωτικές τεχνικές θα οδηγήσουν εσένα και τον σύντροφό σου στο να μεταμορφώσετε τις ιδιαίτερες στιγμές σας σε Ερωτική Μυσταγωγία.

Βιώνοντας μαζί το άφημα στην απεραντοσύνη και την ένωση Σώματος και Ψυχής θα οδηγηθείτε στην εμπειρία της Κοσμικής Έκστασης

 

Αρκετές από τις Ταντρικές τεχνικές που θα κάνουμε, υπάρχουν μέσα στο βιβλίο μου “Τάντρα, Πρακτική στην Ερωτική Αλχημεία” που είναι ένα υπέροχο Αλχημικό Ερωτικό εγχειρίδιο

Να θυμάσαι

Η βαθιά απόλαυση και η ερωτική μαγεία δεν συμβαίνουν, ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ!

Και για να συμβεί είναι απαραίτητα αυτό δυο πράγματα: Η Αναπνοή και ο Διαλογισμός. Αν ο άντρας και η γυναίκα δεν καθίσουν μαζί, μέσα σε βαθιά σιωπή, αν δεν συγχρονιστούν οι ανάσες τους τότε δεν μπορούν να λιώσουν ο ένας μέσα στο «Είναι» του άλλου. Τα σώματά τους μπορεί να διεισδύουν το ένα μέσα στο άλλο, μα οι ψυχές τους θα παραμένουν πολύ μακριά. Κι όταν δεν συναντιούνται οι ψυχές, η σχέση δεν ανθίζει, γιατί δεν θα μπορεί να υπάρχει βαθιά επικοινωνία στον έρωτα, ούτε κατανόηση. Και φυσικά ούτε η ένωσή τους θα γίνει ποτέ, μια βαθιά εκστατική εμπειρία.

Και φυσικά η ερωτική μαγεία εμπλουτίζεται και με την Τελετουργική Ιεροτελεστία. Τα ταντρικά τελετουργικά δημιουργήθηκαν  για να μεταμορφώσουν το απλό σεξ σε χορό, σε διαλογισμό, σε μια ερωτική γιορτή και αποτελούν έναν πανίσχυρο εργαλείο για να ανοιχτεί θεραπευτικό πεδίο και να δημιουργηθεί μια εκστατική κατάσταση αρμονίας που θα οδηγεί το ζευγάρι στην οργασμική  κοιλάδα του Έρωτα.

 ٭ Οι συναντήσεις και τα θέματα που θα προσεγγίσουμε

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου
Εισαγωγή στην Ταντρική ερωτική τέχνη

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου
Έρωτας και Διαλογισμός
Ο  τρόπος να ανυψώνεστε μέσα από την ερωτική πράξη.

Πέμπτη 24 Νοέμβριου
Ο κύκλος του φωτός
Βρίσκοντας τον κοινό εσωτερικό ρυθμό

Πέμπτη 08 Δεκεμβρίου
Ο Τελετουργικός  Έρωτας

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου
“Τιμώντας τον σύντροφό μου, τιμώ τον Εαυτό μου”

 

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου
Τσάκρα και Σεξουαλικότητα
Ενεργοποιώντας την οργασμική φλόγα μέσα σε κάθε Τσάκρα

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου
Ο Διαλογισμός των Αισθήσεων
Μια υπερβατική εκστατική εμπειρία με όχημα τις αισθήσεις

Πέμπτη 09 Φεβρουαρίου
Στον Θρόνο των Αισθήσεων
Λίγο πριν την γιορτή του Άγιου Βαλεντίνου θα συναντηθούμε με Χορό και Ταντρικά Παιχνίδια και για να ξυπνήσουν οι αισθήσεις με τρόπο μοναδικό, προσφέροντας έτσι την ευκαιρία να βιώσετε εκστατικές στιγμές Χαράς, Αγάπης, Μοιράσματος και Ένωσης!

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου
“Προσφέροντας θεραπεία στην σχέση”
Μια ενεργειακή θεραπευτική τεχνική για να μπορούν οι δυο σύντροφοι να αγαπιούνται χωρίς να χάνει κανένας την ενέργειά του ή να τη σπαταλά ασυνείδητα.

Πέμπτη 09 Μαρτίου
Ταντρικό Μασάζ: Shiva Shakti
Ένα ιδιαίτερο ταντρικό μασάζ που θα σας οδηγήσει  στην βαθιά εμπειρία της ταντρικής ένωσης.

Κάθε συνάντηση θα δίνεται βιντεοσκοπημένη για να έχετε την δυνατότητα να την επαναλάβετε

Επενδύστε στην σχέση σας και κλείστε την συμμετοχή σας σήμερα.

Η επένδυση για την κάθε συνάντηση είναι 40 ευρώ

Προπληρώσετε τις 10 συναντήσεις και κερδίστε την έκπτωση των 50 ευρώ

Ένα ενδιαφέρον άρθρο σε σχέση με την απόλαυση και την οικειότητα μπορείς να διαβάσεις  εδώ

 

Εισηγήτρια: Despoina Palamari
Εναλλακτική – Ολιστική θεραπεύτρια – (Ηχοθεραπεία, Νέο-Κρανιοϊερή θεραπεία, Ρέικι)
Tantra Healer & Teacher Trainer
Συντονίστρια σεμιναρίων Αυτογνωσίας μέσω της Ηχοθεραπείας και της Tάντρα Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Από Δευτέρα 24 Οκτωβρίου | 21:00 – 22:30

Τόπος Διεξαγωγής: Online  μέσω zoom

Κόστος:
Η επένδυση για την κάθε συνάντηση είναι 40 ευρώ.
Προπληρώσετε τις 10 συναντήσεις και κερδίστε την έκπτωση των 50 ευρώ

Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής:
Despoina Palamari | 6973216895 | [email protected]
| Facebook 1: despoina.palamari | Facebook 2 : Tantra Yoga

 

Newsletter εγγραφή

 

Ημερομηνία

24 Οκτ 2022
Έληξε!

Ώρα

21:00 - 22:30

Ετικέτες Εκδηλώσεων

Δραστηριότητες

Τοποθεσία

Online
Κατηγορία

Διοργανωτής

Δέσποινα Παλαμάρη
Τηλέφωνο
6973216895
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
[email protected]

Εισηγητής

 • Despoina Palamari
  Despoina Palamari
  Εναλλακτική – Ολιστική θεραπεύτρια, Tantra Instructor, Συντονίστρια σεμιναρίων Αυτογνωσίας μέσω της Ηχοθεραπείας και της Tάντρα

  Ένας από τους πιο ισχυρούς θεραπευτικούς κανόνες λέει: «θεραπεύεται ότι εκφράζεται» και η σωματοθεραπεία, δηλαδή η προσέγγιση της ψυχής μέσα από το σώμα, προσφέρει την δυνατότητα σε ότι δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια, να εκφραστεί και ταυτόχρονα να απελευθερωθεί μέσα από μια βιωματική θεραπευτική εμπειρία

  Η συνθετική θεραπευτική τέχνη την όποια εφαρμόζω (Νεο-κρανιοϊερή Θεραπεία, Ηχομασάζ & Ηχοθεραπεία, Ταντρικές Θεραπείες, Τεχνικές Χαλάρωσης, τα διαφορετικά είδη διαλογισμού μέσω της αναπνοής, της κίνησης, των θεραπευτικών οραματισμών, των ήχων και της σιωπής που διδάσκω, αλλά και τα βιωματικά Σεμινάρια Αυτοβελτίωσης που συντονίζω μέσα από την Tάντρα και την Ηχοθεραπεία) ανοίγουν τον δρόμο που χρειάζεται ο καθένας για να συναντήσει την Ψυχή του και να μεταμορφώσει την ζωή του..

  Δείτε τα πλήρη στοιχεία της Despoina Palamari

 
Send this to a friend