.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

Ραδιαισθητική Έρευνα της Σπονδυλικής στήλης, Θεραπεία Συναισθηματικών, Οργανικών Συμπτωμάτων | Νίκος Μύτικας

Ραδιαισθητική Έρευνα της Σπονδυλικής στήλης, Θεραπεία Συναισθηματικών, Οργανικών Συμπτωμάτων

300 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Ραδιαισθητική Έρευνα της Σπονδυλικής στήλης, Θεραπεία Συναισθηματικών και Οργανικών Συμπτωμάτων

(Θεραπεία εξ΄ αποστάσεως)

 

Α-σθένεια εννοιολογικά σημαίνει ότι βγαίνω από το σθένος μου, δηλαδή από τη δύναμή μου. Όλες οι ασθένειες έχουν ως ρίζα την Ψυχολογία και συγκεκριμένα, την Συναισθηματική και Νοητική κατάσταση του ανθρώπου.

 

Το Σωματικό Σύμπτωμα δεν είναι ασθένεια, είναι μια πληροφορία που μας δίνει ο εσώτερος εαυτός έτσι ώστε να κάνουμε μία εσωτερική ενδοσκόπηση. Οι άνθρωποι όμως συχνά συνδέουμε τον πόνο με κάποιο τραυματισμό ή αρρώστια. Αυτή είναι μια βαθιά ριζωμένη πεποίθηση στη συνείδησή μας που είναι συχνά απατη­λή και σπεύδει τον άνθρωπο στην άμεση καταπολέμηση των συμπτωμάτων στον πρώτο πόνο που θα αισθανθεί.

 

Αρκετές φορές περιστάσεις που καθορίζουν την εκδήλωση μιας σωματικής αντίδρασης είναι κάποιο οικονομικό πρόβλημα, μία ασθένεια, μία απότομη αλλαγή τρόπου ζωής ακόμα και ένα γεγονός που κανονικά θεωρείται ευχάριστο, όπως ο γάμος ή η γέννηση ενός παιδιού.

Αρκετές φορές περιστάσεις που καθορίζουν την εκδήλωση μιας σωματικής αντίδρασης είναι κάποιο οικονομικό πρόβλημα, μία ασθένεια, μία απότομη αλλαγή τρόπου ζωής ακόμα και ένα γεγονός που κανονικά θεωρείται ευχάριστο, όπως ο γάμος ή η γέννηση ενός παιδιού.

 

Επίσης η εκδήλωση ενός συμπτώματος ή πάθησης μπορεί να οφείλεται και στον βαθμό καταστολής ή κατάπνιξης αρνητικών συναισθημάτων. Στις ημέρες μας οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται και αποφεύγουν να εκφράσουν ανοικτά τα αρνητικά τους συναισθήματα, όπως το άγχος, τον θυμό, το πόνο, ή την ντροπή με αποτέλεσμα να τα καταστέλλουν και το μυαλό να τα κρατάει στην περιοχή του υποσυνειδήτου.

Η Σπονδυλική μας Στήλη είναι ένα εξαιρετικά περίπλοκο σύστημα στήριξης όλου του σώματος. Μέσα από τους σπόνδυλους και τα τρία Νευρικά Συστήματα καταγράφει όλες τις περιοχές που βρίσκονται σε ανισορροπία και ένταση.

 

Η Θεραπεία ξεκινάει με Ραδιαισθητική Έρευνα που γίνεται ξεχωριστά σε κάθε σπόνδυλο και στα Τρία Νευρικά Συστήματα. Με τη χρήση των εκκρεμών και της ραδιαισθησίας ανακαλύπτουμε κάθε μπλοκάρισμα που πιθανά υπάρχει  πάνω σε κάθε σπόνδυλο της σπονδυλικής στήλης των αντίστοιχων  Νευρικών Συστημάτων.

 

Μέσα από τη διαδικασία αυτή μας φανερώνονται τα Τρία Νευρικά Συστήματα της Σπονδυλικής Στήλης:

  • Αυτόνομο Νευρικό Σύστημα: Τα υποσυνείδητα κυρίαρχα συναισθήματα που υπάρχουν στο Αυτόνομο Νευρικό Σύστημα
  • Κεντρικό Νευρικό Σύστημα: Τα όργανα του σώματος που φέρουν κάποιο μπλοκάρισμα στο Κεντρικό Νευρικό Σύστημα
  • Περιφερικό Νευρικό Σύστημα: Τα Σωματικά Συμπτώματα που πιθανά βιώνεις ή είναι εν δυνάμη να εμφανιστούν στο Περιφερειακό Νευρικό Σύστημα

 

Η Διάγνωση ξεκινάει με ερώτημα για κάθε σπόνδυλο του Θεραπευόμενου, για την αναγνώριση και καταγραφή των καταπιεσμένων συναισθημάτων, πληροφορίες για τα σωματικά όργανα και για τα γενικότερα σωματικά συμπτώματα.

 

Τα θεραπευτικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται είναι τα εκκρεμή, τα οποία είναι γνωστά εδώ και δεκαετίες και ο θεραπευτικός τους ρόλος είναι ανεκτίμητος. Η Ενέργεια (δράση) των δύο σετ των εκκρεμών, Προμηθέας και Merkaba, έχουν ψυχή και μπορούν να στείλουν από απόσταση κβαντική θεραπευτική ενέργεια.

 

Διαθέτουν την ικανότητα, κατόπιν της έρευνας του θεραπευτή, να ρυθμιστούν και να μεταφέρουν από απόσταση υψίσυχνες Δονήσεις στο ατομικό βιοπεδίο του ατόμου και στην σπονδυλική του στήλη, με στόχο να μετουσιώθουν οι ποικίλες πληροφορίες και ζώνες χαμηλών συχνοτήτων και κατ΄ επέκταση των σωματικών συμπτωμάτων που εμφανίζει το άτομο.

 

Θεραπευτική Διαδικασία:

Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σου είναι να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά μαζί μου και να μου δώσεις το ονοματεπώνυμο και την ημερομηνία γέννησής σου.

Εντός της εβδομάδας σύμφωνα με τη σειρά προτεραιότητας, θα γίνει από πλευράς μου, ο συντονισμός μαζί σου, η έρευνα και η άμεση με εκρεμμη θεραπεία εξ αποστάσεως μέσω θεραπευτικής ραδιαισθησίας.

Κατόπιν θα επικοινωνήσω μαζί σου τηλεφωνικά ή μέσω e-mail για να σου αναφέρω τα αποτελέσματα της έρευνας και συγκεκριμένα, των σωματικών και συναισθηματικών κατηγοριών που βρέθηκαν ευαισθησίες.

Η εν λόγω θεραπεία δεν είναι υποκατάστατο οποιασδήποτε ιατρικής ή φαρμακευτικής θεραπείας λαμβάνεις μέχρι σήμερα.

 

Εισηγητής: Νίκος Μύτικας


 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Από Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου έως Τρίτη 12 Μαϊου 2020

 

Κόστος: Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life το κόστος είναι: Από 70 ευρώ, μόνο 50 ευρώ. (συν Φ.Π.Α.)

 

Τόπος Διεξαγωγής:
Εξ αποστάσεως

 

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
6946 426298 | [email protected] | www.lovetruthlife.gr | Facebook

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
13 Φεβρουαρίου
Τέλος:
12 Μαΐου
Κόστος:
50€ – 70€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, ,
Ιστοσελίδα:
https://lovetruthlife.gr/spine/

Χώρος Διεξαγωγής

Εξ αποστάσεως
Ελλάδα + Χάρτης Google
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend