.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

ReBirth | Επίλεξε τα γενέθλια σου

ReBirth | Επίλεξε τα γενέθλια σου

803 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου, 19:00-21:00
Online, δωρεάν συμμετοχή

Όλοι γνωρίζουμε πότε είναι τα γενέθλια μας.

Αλλά εσύ συγκεκριμένα… αν θα μπορούσες να ξαναγεννηθείς, τι θα επέλεγες;

– Ποια θα ήταν τα τρία πράγματα που θα άλλαζες;
– Τι σε σταματάει από το να το επιλέξεις;
– Τι σε εμποδίζει από το να ζήσεις τη ζωή σου σαν ένας νέος άνθρωπος;

Χάρης Ασλανίδης, Κωνσταντίνος Κίντζιος, Χρήστος Πανοηλίας
Τρεις άνθρωποι, έξι γεννήσεις

Μια ομιλία που ξεκινάει από το βίωμα και καταλήγει στο διάλογο, περνώντας μέσα από τα κλειδιά για την αλλαγή τρόπου σκέψης ή αλλιώς “mindset shift”.

Μία ευκαιρία για συνάντηση ανθρώπινη, βαθιά και ουσιαστική.

Σας περιμένουμε!

Δήλωσε τη συμμετοχή σου >>


 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021 | 19:00-21:00
Είσοδος στο Zoom: 18:45-19:00

Κόστος: Δωρεάν παρακολούθηση και συμμετοχή στη συζήτηση

Δήλωσε τη συμμετοχή σου >>

Τόπος Διεξαγωγής: Online, μέσα από την πλατφόρμα του ZOOM

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Τα στοιχεία πρόσβασης αποστέλλονται άμεσα στο mail που θα δηλώσετε στην ακόλουθη φόρμα.
Αν δεν τα λάβετε, μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στο [email protected]


 

Ο Χάρης Ασλανίδης είναι επαγγελματίας στο χώρο του Digital Marketing, ιδιοκτήτης δύο εταιριών με περισσότερους από 650 πελάτες παγκοσμίως. Δίνει ομιλίες έμπνευσης σε Ελλάδα και εξωτερικό, αγαπά τον Ολυμπιακό και το Αιγάλεω. Διαγνώστηκε στα 2 του με νωτιαία μυϊκή ατροφία, γεγονός που δεν τον εμπόδισε να ταξιδέψει σε όλα τα πλάτη και μήκη του πλανήτη και να συλλέξει απίστευτες εμπειρίες. Πιστεύει ακράδαντα στον Θεό και θέλει να βοηθήσει αυτόν τον πλανήτη να είναι ένα καλύτερο μέρος από ό, τι τον βρήκε.

Ο Κωνσταντίνος Κίντζιος κατέχει περισσότερα από 14 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε τομείς Business Development, Sales, Marketing and Communications, απασχολούμενος σε διάφορους οργανισμούς όπως Embassy of the United States in Greece, Adel/Saatchi&Saatchi, Hellas Online, United States Olympic Committee, Boussias Communications, κ.α.

Παράλληλα, είναι Board Member στην Επιτροπή Απασχόλησης του ΕλληνοΑμερικανικού Επιμελητηρίου, Board Member στην μη κερδοσκοπική εταιρεία Bloode που στοχεύει στην αύξηση του ποσοστού των εθελοντών αιμοδοτών στην Ελλάδα και τέλος, μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Job-Pairs που αποτελεί ένα πρόγραμμα mentoring και επαγγελματικής ενδυνάμωσης για νέους αποφοίτους που αναζητούν εργασία ή/και καθοδήγηση.

Ως Business Development Director του ReGeneration, από τις αρχές του 2017, συμβάλει ουσιαστικά στην καταπολέμηση του brain-drain στις νεανικές ηλικίες, στην ενίσχυση της νεανικής απασχολησιμότητας, καθώς και στο ουσιαστικό γεφύρωμα του χάσματος μεταξύ του νέου πτυχιούχου και της αγοράς εργασίας.

Ο Χρήστος Πανοηλίας (ΒA, MBA) είναι οικονομολόγος, επιχειρηματίας και hip hop καλλιτέχνης με το προσωνύμιο Λάγνης. Έχει λάβει διπλώματα σε Δημόσιες Σχέσεις, Life Coaching ενώ έχει και 3 έτη σπουδών πάνω στην προσωποκεντρική ψυχοθεραπεία. Καλλιτεχνικά, είναι ενεργός τα τελευταία 20 χρόνια με το συγκρότημα Νέα Τάξη Πραγμάτων ή ΝΤΠ έχοντας τραγουδήσει σε περισσότερες από 400 συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στον εργασιακό τομέα, διατηρεί την επιχείρηση Artist & Event Management “Action Εστί” και έχει διεξάγει περισσότερες από 200 καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, εκπροσωπώντας γνωστούς καλλιτέχνες και παράγοντας events σε όλη την επικράτεια. Είναι συντονιστής και συνιδρυτής των “Σπουδαίων Events” μίας κίνησης που υποστηρίζει με πολιτιστικές δράσεις σπουδαίους σκοπούς. Αγαπάει τους ανθρώπους και τα ζώα, το χιούμορ και τις ζωντανές ανθρώπινες σχέσεις.

Η Ιλιάδα Ευαγγελία Κοθρά γεννήθηκε στην Αθήνα. Εργάστηκε σαν marketing manager σε μεγάλους οίκους και το 2012 δημιούργησε την διεθνή πλατφόρμα www.living-postcards.com, με σκοπό να προβληθεί στο εξωτερικό η νέα ελληνική επιχειρηματικότητα, να υπάρχει στήριξη των καινοτόμων επιχειρήσεων μέσω social media strategies, networking events, αρθρογραφίας, και pop up stores.
Αρθρογραφεί σε sites του εξωτερικού και έντυπα (Bored Panda- Travelling Girl- Adorn India – Huffington Post Greece) και δίνει συχνά ομιλίες σχετικά με το digital marketing, το personal branding, και την γυναικεία επιχειρηματικότητα.
Ιδρύτρια της καμπάνιας με τίτλο #dontacceptit με στόχο την ευαισθητοποίηση κατά της βίας των γυναικών με την στήριξη από ΜΚΟ του εξωτερικού και το Υπουργείο Εσωτερικών /Γενικής Γραμματείας των Φύλων.
Εχει εκδώσει δύο βιβλία.

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
21 Ιανουαρίου
Ώρα:
19:00 έως 21:00
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, , ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, ,

Χώρος Διεξαγωγής

Online
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Διοργανωτής

Όμορφη Ζωή
Τηλέφωνο:
27520-93030, 6936-703400
Email:
Website:
www.omorfizoi.gr
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend