Αρχή Εκδηλώσεις Reiki – Ολοκληρωμένη Εκπαίδευση σε όλους τους Βαθμούς | Λιάνα Τελειώνη

Reiki – Ολοκληρωμένη Εκπαίδευση σε όλους τους Βαθμούς | Λιάνα Τελειώνη

Από Κυριακή 19 Μαρτίου
Online

 

Αυτοθεραπεία- Ενεργειακή ενδυνάμωση – Αυτογνωσία

Ένα ολοκληρωμένο, μοναδικό σεμινάριο και στους 3 Βαθμούς Ρέικι (1o- 2o- 3A) που συνδυάζει την γνώση και την τέχνη του Ρέικι με αυτογνωσία, αφύπνιση  και χρήση της αυτό-θεραπευτικής ενέργειας από κοντά και από απόσταση, ενεργοποίηση των ενεργειακών κέντρων μέσα από νοητικές και σωματικές ασκήσεις καθώς και εκπαίδευση στην ρίζα κάθε προβλήματος και την ίαση τους από εκεί.

Απευθύνεται σε όποιον θέλει να μάθει να διαχειρίζεται την ενέργεια του για τον εαυτό του αλλά και για όποιον θέλει να γίνει θεραπευτής ώστε να βοηθάει και τους άλλους.

Το Ρέικι είναι μια εναλλακτική μέθοδος χαλάρωσης και βελτίωσης της υγείας. Μια ενεργειακά καθοδηγούμενη θεραπευτική δύναμη που ενισχύει την αυτό-θεραπευτική ικανότητα του οργανισμού. Ξεκουράζει βαθιά σώμα, νου και πνεύμα. Καταπολεμάει άγχος, ανησυχία, υπερένταση, αυπνία. Βοηθάει στο να ξεμπλοκάρει η ροή της ενέργειας μέσα μας απελευθερώνοντας τα αρνητικά συναισθήματα και την ασύμφωνη ενέργεια. Βελτιώνει την διάθεση και ανακουφίζει τους πόνους.

Η παλαιά και η σύγχρονη ιατρική γνωρίζει ότι ο ανθρώπινος οργανισμός έχει την ικανότητα να αυτο-θεραπεύεται. Αυτή ακριβώς τη λειτουργία του σώματος υποστηρίζει και ενισχύει το Ρέικι αποκαθιστώντας τη φυσιολογική ροή ενέργειας του οργανισμού.

Πολλοί άνθρωποι βλέποντας τα εκπληκτικά αποτελέσματα από τις θεραπείες του Ρέικι, αποφασίζουν να μάθουν να το χρησιμοποιούν και οι ίδιοι.

Ο συντονισμός με τη θεραπευτική συμπαντική ενέργεια του Ρέικι είναι μια υπέροχη εμπειρία!

Το να μπορούμε να θεραπεύσουμε μόνοι μας ακόμα και έναν απλό πονοκέφαλο… είναι πονοκέφαλος για το σύστημα… που μας θέλει εξαρτημένους από κάθε λογής φάρμακα και χημικά γιατροσόφια.

Πάρε την δύναμη σου και μάθε να την χρησιμοποιείς!

Θα χαρώ να μοιραστώ μαζί σου χρήσιμες τεχνικές και γνώσεις για μια καλύτερη ποιότητα ζωής! 

Το Βιωματικό Εργαστήριο του Ρέικι Περιλαμβάνει:

  • Τρίμηνη εκπαίδευση και εναρμόνιση στους 3 Βαθμούς Ρέικι (δεν περιλαμβάνεται ο βαθμός του Δασκάλου Reiki- 3B Reiki Teacher)
  • 6 live on line συναντήσεις με θεωρία, πρακτική, εναρμονίσεις, απορίες, διευκρινήσεις. Θα υπάρχουν και βιντεοσκοπημένα για όποιον χάσει κάποια συνάντηση.
  • Βιντεοσκοπημένη εκπαίδευση με γνώση, ασκήσεις και πρακτική με απεριόριστη πρόσβαση.
  • Κλειστή ομάδα στο fb μόνο για τους συμμετέχοντες με καθημερινή επαφή και υποστήριξη, απορίες, διευκρινήσεις, μοίρασμα εμπειριών, προτάσεις. Μια ομάδα με κοινή πρόθεση και μοίρασμα ενδυναμώνει το αποτέλεσμα. Είναι όμορφο να μην νιώθει κανείς μόνος!!
  • Εγχειρίδια μελέτης και των 3 Βαθμών.
  • Διαλογισμός: Οι 5 αρχές του Ρέικι σε ηχητικό αρχείο mp3
  • Διαλογισμός: Ασπίδα Προστασίας σε ηχητικό mp3
  • Βιβλιογραφία για προσωπική εξέλιξη.
  • Βεβαιώσεις παρακολούθησης του κάθε Βαθμού ξεχωριστά.
  • Extra Bonus: Μόνο για τους συμμετέχοντες αυτού του σεμιναρίου θα υπάρχει εντελώς δωρεάν πρόσβαση σε επόμενα ίδια σεμινάρια για όποιον θέλει να παρακολουθήσει ξανά!

Θέλω να μάθω περισσότερα >>

Παρακολουθήστε μία υπέροχη συνέντευξη της Λιάνας Τελειώνη:

Εισηγήτρια: Λιάνα Τελειώνη
Reiki Master Teacher, Holistic Wellbeing Coach, συγγραφέας (μεταξύ άλλων) του βιβλίου: ΡΕΙΚΙ – ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ εκδ. Αλφάβητο ΖωήςΗμερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Έναρξη: Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

1η Κυριακή 19 Μαρτίου 2023
2η Κυριακή 2 Απριλίου 2023
3η Κυριακή 9 Απριλίου 2023
4η Κυριακή 23 Απριλίου 2023
5η Κυριακή 30 Απριλίου 2023
6η Κυριακή 7 Μαίου 2023

Ώρες: 10:00 – 14:00

Τόπος Διεξαγωγής: Online μέσω Zoom

Κόστος: 299 ευρώ με έγκαιρη κατάθεση έως 15 Μαρτίου.
Μετά το τέλος της προσφοράς η συμμετοχή είναι 450 ευρώ.

Λογαριασμοί Κατάθεσης – Κιτσινάμας Χρήστος:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR52 0172 0780 0050 7803 7772 175
TΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ: GR750 1101 8800 000 1884 5410 655
TΡΑΠΕΖΑ EUROBANK : GR83 0260 1070 0002 4010 2509 692

Παρακαλώ να γράφετε όνομα και επίθετο στην κατάθεση των χρημάτων.

* Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Κράτηση θέσης απαραίτητη με email: info@urantiacenter.gr

Θέλω να μάθω περισσότερα >>

Πληροφορίες:
Λιάνα Τελειώνη | 210 5449495 | 697 4820269 | 693 9287460 |
info@urantiacenter.gr | lianatelion@yahoo.gr


 

Λιάνα Τελειώνη: Λιάνα Τελειώνη, συγγραφέας, Reiki Master Teacher. Mindfulness & Life Coach, NLP Master, υπνοθεραπεύτρια, ανθοθεραπεύτρια, εκπαιδεύτρια εναλλακτικών μεθόδων προσωπικής ανάπτυξης. Δασκάλα γιόγκα, Reiki, Samanic Medicine Wheel. Πιστοποιημένη σύμβουλος διατροφικών διαταραχών και παχυσαρκίας. Απόφοιτος προγραμμάτων Ψυχολογίας, Θεραπεία μέσω Τέχνης, Συναισθηματική Νοημοσύνη- Θετική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Είπαν για την Λιάνα και το Ρέικι:

 «Η εμπειρία που έχει σαν δασκάλα είναι πολύ μεγάλη. Ένας τόσο γλυκός άνθρωπος, τόσο αυθεντικός. Κάναμε τον πρώτο και δεύτερο βαθμό του Ρέικι. Εκτός από το Ρέικι μου έδειξε και άλλες τεχνικές που μπορώ και χρησιμοποιώ κι εγώ στις συνεδρίες μου. Μπορώ να πω ότι είναι ένα Θεϊκό ον, ένας άγγελος της γης που ήρθε να βοηθήσει πολύ κόσμο, όπως κι εμένα. Όποτε την χρειάζομαι είναι πάντα κοντά μου. Είμαι ευγνώμων και την αγαπώ πολύ. Φιλάκια Λιάνα μου.»
Μαριάννα Τάκη

«Είχα κάνει μια ευχή, να σε γνωρίσω από κοντά σε ένα σεμινάριο σου. Και να που έγινε, στο σωστό χρόνο που έπρεπε να γίνει, στον Θεραπευτικό τροχό των Ίνκας, ένα Σαμανικό σεμινάριο και μετά μου έδωσες και τον τρίτο βαθμό στο Ρέικι.

 Έτσι ξεκίνησε μια όμορφη διαδικασία αυτομεταμόρφωσης, συνειδητοποίησης της συμπεριφοράς μου και του τρόπου σκέψης μου ως προς τον εαυτό μου και ως προς τους άλλους. Μια εσωτερική κάθαρση και εξωτερική καθώς έχουν αρχίσει και αλλάζουν πράγματα στην συμπεριφορά μου και τον τρόπο ζωής μου.

Λιάνα σε ευχαριστώ και σε ευγνωμονώ που βρέθηκες στο δρόμο μου και φωτίζεις τις σκοτεινές γωνιές του εαυτού μου με αγάπη, ευγένεια και καλοσύνη. Μέσα απο το έργο σου και την προσφορά σου να βοηθάς τους ανθρώπους είσαι ο οδοδείκτης που χρειαζόμαστε σε αυτό τον κόσμο! Να είσαι πάντα καλά και όλες οι ευλογίες πάνω σου.. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!»
Σοφία Καραλιώτη

“Πήρα από την Λιάνα και τους 3 Βαθμούς του Ρέικι Η Λιάνα είναι άνθρωπος πολύ ευχάριστος και πολύ ήρεμος . Από την πρώτη στιγμή που την γνώρισα κατάλαβα ότι αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και είναι πρόθυμη να διδάξει όλα όσα ξέρει με όλη την ηρεμία που την διακρίνει. Μου έχει δώσει όλα τα “εργαλεία” ώστε να έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Με τους διαλογισμούς που κάνω έχω καταφέρει να είμαι δυνατή, να προχωράω παρακάτω σε όλα τα θέλω μου. Τώρα ξέρω πως όταν θέλω κάτι, αυτό μπορεί να γίνει. Το κυριότερο όμως είναι ότι με αντιμετώπισε σαν άνθρωπο και όχι σαν… άλλον έναν πελάτη. Βρίσκεται πάντα δίπλα μου σε ότι χρειαστώ. Λιάνα μου σε ευχαριστώ πολύ και σε αγαπάω πολύ!”
Άντυ Αργυροπούλου

«Το Ρέικι που είχα την χαρά να λάβω από τη Λιάνα δυνάμωσε το ενεργειακό μου πεδίο το οποίο έγινε σαν μια φυσαλίδα θετικότητας και ηρεμίας που κουβαλάω μαζί μου όπου κι αν πάω έτσι ώστε να αισθάνομαι κάθε φορά τον κόσμο γύρω μου να γίνεται καλύτερος… Το βίωσα δυνατά ακόμα και στον δύσκολο χώρο της δουλειάς μου… Ένα μεγάλο ευχαριστώ…»
Αλεξάνδρα Χριστίδου

 

Newsletter εγγραφή

 

Ημερομηνία

19 Μαρ 2023
Έληξε!

Ετικέτες Εκδηλώσεων

Δραστηριότητες,
Οnline,
Προβεβλημένη εκδήλωση

Τοποθεσία

Online

Διοργανωτής

Λιάνα Τελειώνη
Τηλέφωνο
6939 287460
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
[email protected]
Ιστοσελίδα
http://www.urantiacenter.gr/

Εισηγητής

 
Send this to a friend